Vad vill du boka?

Elme Energi och Hälsa har stängt för semester. Öppnar igen 17 augusti.

Från och med 1 juli; Prishöjning på hårmineralanalys till 1600 SEK och omanalys 1400 SEK

Från och med 17 augusti ny mottagningsadress: Larssons berg 4 Lgh 1302, 43166 Mölndal

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Analyser och terapier

Detoxa och må bättre! Syftet med att detoxa sig är att på kort tid effektivt rensa kroppen från skräp och återfå det naturliga energiflödet, så att du mår och fungera bättre.

PRIS: 300 SEK, rådgivning + 1 339 SEK, Detox-produkter.
Provtagning och hälsosamtal på mottagningen.

Då ditt hårprov är färdiganalyserat ca 3-4 veckor efter provtagningstillfället kommer du till mottagningen i ett återbesök då vi gemensamt går igenom ditt analyssvar. Återbesöket är kostnadsfritt.

* 1 600 SEK, 40 min + 30 min (ett återbesök)
För att se om din balansering gett resultat rekommenderas du att göra en omanalys/omtestning efter ca 6-9 månader. Priset för omanalysen är 1 400 SEK. Analyssvaret kommer att visa på eventuella framsteg eller förändringar.
Vid en ört- och näringsterapi är målsättningen att lotsa dig och hitta tillbaka till din kropps egen läkande förmåga och hitta tillbaka till din mest möjliga näringsbalans.

Hårmineralanalys på distans

Det går utmärkt att göra en hårmineralanalys även om du inte har möjlighet att besöka mig på mottagningen i Mölndal, du tar enkelt provet hemma. Jag skickar dig per post allt du behöver för att ta ett hårprov i ett provtagningskit. Med i provtagningskitet finns en faktura på 1600 SEK. Konsultation vid analyssvar ingår i priset.

Beställningen av hårmineralanalys på distans är bindande. Har du gjort beställningen av misstag eller ångrar dig måste du kontakta mig omedelbart per mail (info@eehem.se) och skicka tillbaka provtagningskitet per post till mig. Du som beställare står då för fraktkostnaden.

Dagen du väljer att boka din beställning samma dag skickar jag dig provtagningskitet, du bör ha ditt provtagningskit hos dig inom 2-3 dagar. Tiden du väljer vid beställningen är av underordnad betydelse.

OBS: Glöm inte att skriva i ditt namn och din adress i bokningsrutan då du valt en tid och slutför bokningen. Jag behöver din adress för att kunna skicka dig ett provtagningskit.
För att se om balanseringen gett resultat rekommenderas du att göra ytterligare en hårmineralanalys - en omanalys/omtestning efter ca 6-9 månader. Priset för omtestningen är för närvarande 1 400 SEK.
I priset ingår provtagning (som du utför själv), inget analysformulär behövs fyllas i. Analyssvaret kommer då att visa på eventuella framsteg eller förändringar och hur du behöver gå vidare.

Elme Energi och Hälsa

Elme Energi och Hälsa erbjuder tjänster inom näringsterapi och näringsbalansering genom analyser som hårmineralanalys, finns att tillgå på distans. Elme Energi och Hälsa erbjuder dig en professionell väg till ökad hälsa och välbefinnande.

Telefon 0705 - 35 30 70
Webbsida
E-post
Adress
Larssons berg
431 66 Mölndal
Mölndal Östra
Öppna i Google Maps 🗗