Vad vill du boka?

Välkommen till BOKA DIREKT för Elme Energi och Hälsa.

Här bokar du enkelt tid på mottagningen för hårmineralanalys och ört- och näringsterapi samt bokar beställning av hårmineralanalys på distans. Bokningsbar dag på mottagningen är fredagar under eftermiddagarna. 

Jag tar ej emot bokningar per telefon. Har du frågor innan du gör din bokning skicka gärna ett mejl eller lämna ditt telefonnummer i ett mejl så kommer vi överens om en tid då jag ringer upp dig. 

Här bokar du också din tid för konsultation vid analyssvar, då du gjort en hårmineralanalys på distans och vill konsultera ditt analyssvar.  

Betalningsalternativ: Swich eller betalning mot faktura med 10 dagars betalningsvillkor. Jag tar ej betalkort.

MOTTAGNINGSADRESS: Larssons berg 4, 43166 Mölndal 


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Analyser och terapier

Provtagning och hälsosamtal på mottagningen.

Då ditt hårprov är färdiganalyserat 4 veckor efter provtagningstillfället kommer du till mottagningen i ett återbesök då vi gemensamt går igenom ditt analyssvar. Återbesöket är kostnadsfritt.
Du får en utförligare vägbeskrivning till mottagningen via mejl då du bokat din tid.

* 1 600 SEK, 30 min + 40 min (ett återbesök)
För att se om din balansering gett resultat rekommenderas du att göra en omanalys/omtestning efter ca 6-9 månader. Priset för omanalysen är 1400 SEK. Analyssvaret kommer att visa på eventuella framsteg eller förändringar.

Då ditt hårprov är färdiganalyserat 4 veckor efter provtagningstillfället kommer du till mottagningen i ett återbesök då vi gemensamt går igenom ditt analyssvar. Återbesöket är kostnadsfritt.
Du får en utförligare vägbeskrivning till mottagningen via mejl då du bokat din tid.

* 1 400 SEK, 20 min (provtagning) + 30 min (ett återbesök)
Vid en ört- och näringsterapi är målsättningen att lotsa dig och hitta tillbaka till din kropps egen läkande förmåga och hitta tillbaka till din mest möjliga näringsbalans.
Du får en utförligare vägbeskrivning till mottagningen via mejl då du bokat din tid.

* 500 SEK, 45 min i besökstid

Boka tid för konsultation vid analyssvar

När du per post fått hem ditt analyssvar bokar du en 30 minuters konsultation, då vi gemensamt går igenom ditt analyssvar. Konsultationen ingår i priset 1600 SEK alternativt ingår i priset 1400 SEK vid en omanalys .

Jag ringer upp dig den tiden som du valt.
När du per post fått hem ditt analyssvar bokar du en 20 minuters konsultation, då vi gemensamt går igenom ditt analyssvar. Konsultationen ingår i priset 1400 SEK.

Hårmineralanalys på distans

Det går utmärkt att göra en hårmineralanalys även om du inte har möjlighet att besöka mig på mottagningen i Mölndal, du tar enkelt provet hemma. Jag skickar dig per post allt du behöver för att ta ett hårprov i ett provtagningskit. Med i provtagningskitet finns en faktura på 1600 SEK. Konsultation vid analyssvar ingår i priset.

Beställningen av hårmineralanalys på distans är bindande. Har du gjort beställningen av misstag eller ångrar dig måste du kontakta mig omedelbart via mejl (info@eehem.se) och skicka tillbaka provtagningskitet per post till mig. Du som beställare står då för fraktkostnaden.

Dagen du väljer att boka din beställning samma dag skickar jag dig provtagningskitet, du bör ha ditt provtagningskit hos dig inom 2-3 dagar. Tiden du väljer vid beställningen är av underordnad betydelse.

OBS: Glöm inte att skriva i ditt namn och din adress i bokningsrutan då du valt en tid och slutför bokningen. Jag behöver din adress för att kunna skicka dig ett provtagningskit.
För att se om balanseringen gett resultat rekommenderas du att göra ytterligare en hårmineralanalys - en omanalys/omtestning efter ca 6-9 månader. Priset för omtestningen är 1400 SEK.
I priset ingår provtagning (som du utför själv), inget analysformulär behövs fyllas i. Analyssvaret kommer då att visa på eventuella framsteg eller förändringar och hur du behöver gå vidare.

Elme Energi och Hälsa

Elme Energi och Hälsa erbjuder tjänster inom näringsterapi och näringsbalansering genom analyser som hårmineralanalys, finns att tillgå på distans. Elme Energi och Hälsa erbjuder dig en professionell väg till ökad hälsa och välbefinnande.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Larssons berg
Mölndal
Mölndal Östra
Öppna i Google Maps 🗗