Vad vill du boka?

Art of Life erbjuder holistisk massage, privatlektioner i yoga samt yoga coaching. 

Vi är medlemmar i Kroppsterapeuterna och följer deras etiska riktlinjer se http://www.kroppsterapeuterna.se/om-oss/etiska-radet/ ; (klicka på pdf-länken)


Observera våra telefontider 8.00 - 18.00.

Bokning sker via Bokadirekt och betalning görs med kort via Klarna. Avbokning senare än 24 timmar före behandling debiteras. Har du särskilda skäl, som akut sjukdom, kontakta terapeuten direkt.


Art of Life är fullvärdig medlem i Kroppsterapeuterna och innehar ansvarsförsäkring.

Vi verkar för att BOT-avdraget ska införas. Läs mer på www.botavdraget.se

Läs mer om yogamassage och terapeuten här http://friskvardsmagasinet.axelsons.se/jag-skulle-rekommendera-alla-yogalarare-att-utbilda-sig-yogam....

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Friskvård hos företag

En terapeut kommer ut till ditt företag och föreläser för en personal/ ledningsgrupp om de kroppsliga systemen och dess samspel. Hur Art of Life ser på friskvård och hur du kan utveckla din syn på friskvård och friskvården i ditt företag genom att inkludera ett östlänskt sysätt i din företagskultur.

Beroende av intresse och återstående tid inventeras hälsan hos ett antal anställda och de bäst behövande får coaching eller en massage.
Kommer ut till ditt företag fm eller em och ger anställda energimassage i 15-30 minuters intervall. Du förväntas bereda lugn yta om 3 ggr 3 meter. Vi tillhandahåller energimassage stol, särskilt avsedd för avslappnad sittande position med kläder på. Stolen kan ställas om i en mängd avseenden för att passa varje individ och tillåta avslappning.

Massage

En uppmjukande massage som ges på bänk. Det är främst klientens muskler och mjukdelar som behandlas. Vi jobbar igenom hela kroppen med fokus på de områden som känns och upplevs som mest problematiska.
Känner du att du har för mycket på gång?
Snurrar det i huvudet?
Reboot!

En huvud-, och ansiktsmassage ger dig möjlighet att koppla av. Du får dock räkna med att du behöver en stunds avkoppling och en dusch efter behandlingen eftersom mycket olja används.

Vi använder ekologisk raps eller sesam olja i kombination med örter eller eretriska oljor. Har du möjlighet att lämna oljan i ansiktet och håret över natten uppnår du oanad hår och hårbottenskvalité.

Massagen utförs på stol och på massagebänk. Vi garanterar att stressen försvinner och att du efter behandling har ett "tomt", avslappnad huvud, redo att återstarta den kreativa processen...
I SAMARBETE med klienten jobbar terapeuten igenom hela klientens kropp.

En Indisk ayurvedisk helkropps- oljemassage i kombination med yogabaserad stretching kick-startar immunförsvaret och stimulerar kroppen att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet.

Massagen är holistisk, avkopplande men samtidigt AKTIV form av massage där massage, stretching och andning kombineras vilket stärker kroppens naturliga tillstånd av hälsa. Efter en behandling känns din kropp lätt, vitaliserad och full av energi!

Massagen utförs på madrass på golvet, där massören kan använda både händer och fötter vid behov, trycket anpassas till klientens muskelspänning och ser väldigt olika ut beroende på klientens allmäntillstånd.

Massagen:
• motverkar rygg- och nackproblem
• ischias, besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder
• stress och sömnproblem
• hjälper stela eller spända klienter att öppna upp och SLAPPNA AV PÅ DJUPET.

Avslutas med en kortare avslappning som ger kroppens självläkande förmåga möjlighet att kick-starta.

Man kan sammanfatta behandlingen som en ny upplevelse av dig själv och din kropp. Dock svårbeskriven, behöver upplevas...

Yoga

Vill du komma igång med yoga men känner att det är stökigt att komma direkt in i en grupp situation?
Vill du i lugn och ro ha möjlighet att gå igenom vilka asanas som fungerar bäst för dig i det skick som just din kropp befinner sig?

Boka en 60- min lång privatlektion så tittar vi på just dig, dina och din kropps behov och då ingår även en kortare sekvens på papper att utför hemma.
Detta är en coaching för den som verkligen vill framåt. Fokus ligger på balansen mellan "hjärta & hjärna" men innehåller också ett stort mått fysik för den som behöver det.

Gemensamt tar vi fram ett yogaprogram anpassat för just dig. Vi går igenom din kropp och gör en analys av vad just du behöver tänka på när du tränar dig själv. Vi pratar även om hur din hållning talar om för världen vad du tycker och tänker om dig själv. Vi hittar en eller två aspekter hos dig som du får jobba med och två riktigt bra aspekter hos dig som du fortsätter förstärka.

Vi gör en HRV mätning. Du får hemsickat ditt eget program på papper samt en enklare instruktions video. Uppföljning per Skype eller tel sker vid två tillfällen.

Nu ser vi till att du får ett konstruktivt möte som leder dig framåt i livet.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Elverket, 1 tr ned

Art of Life Sweden levererar sina tjänster i behandlingsrummet på Elverket, Västra Kvarngatan 62, om inte annat överenskommits i samråd med terapeuten.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån, tis, tors, och fredagar 9.00-17.00
Adress
Västra Kvarngatan 62
611 32 Nyköping
Kvarnen vid ån, gamla Nyföretagarcentrum.
Öppna i Google Maps 🗗