Vad vill du boka?

Välkommen
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

En ängels väg till hälsa

Om mig
Lovisa Linden jag arbetar med massage, healing är Reikimaster, Chakrabalansering, Tarot, regressioner, osaliga andar samt kristallhealing är certifierat medium. Jobbar även med kinesiologi och biomagnetism för att få din kropp i balans. Använder även hypnos och samtalscoaching för att jobba med trauman och blockering emotionellt.
Intresset för andra människors hälsa och att kunna hjälpa andra till en kroppslig och själslig balans, har bara vuxit sig starkare med åren.
Hennes huvudsakliga fokus vid en behandling är att hjälpa till att lösa upp blockeringar som satt sig i kroppen, även om det orsakats av något man bär med sig från ett tidigare liv.
Ingen behandling hos mig är den andra lik. Jag jobbar helt med vad din kropp behöver för dagen, säger Lovisa.
Som komplement till sin behandling använder sig Lovisa ibland av tarotkort och intuitiva meddelanden som hon tar emot under behandlingen. Hon är dock noga med att poängtera att hon inte spår i framtiden utan använder budskapen som stöd för att hjälpa kunderna att må bättre.
Jag vill jobba med just din kropp och få den i balans. Det är mitt uppdrag och min styrka.
Personligt om mig
Jag tror på änglar och de budskap de vill förmedla till oss människor. Jag har varit medial sen barnsben. Med åren har min mediala förmåga växt sig starkare och jag är nu helt öppen med vad jag ser och vill gärna dela med mig.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Ekerövägen 82
178 37 Ekerö
Anias Hud och skönhetsvård
Öppna i Google Maps 🗗