Vad vill du boka?

Under Våren -19 erbjuder jag ett begränsat antal behandlingstillfällen under utvalda helger. Var snabb att boka om du är intresserad av en Energibalansering!

Välkommen!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Behandlingar

Energiterapi hjälper dig att få bättre balans och flöde i ditt energisystem.

Energiterapi är en djupverkande och energigivande behandling med effekt på alla nivåer, mentalt, fysiskt, emotionellt och andligt. Det reducerar stress, stärker immunförsvaret och är psykiskt och emotionellt lugnande. Energiterapi rensar, läker och balanserar energisystemet för ökad livskraft. Energiterapi är effektivt vid trötthet, stress, värk, hormonella obalanser, obalanser i nervsystemet, olika sjukdomar och symtom, mm.

Terapisessionen tar totalt lite drygt 1 timme varav själva behandlingen ca: 40 minuter.
Den utförs till avslappnande musik när du ligger på en behandlingsbänk med kläder på och kopplar av.
Jag scannar av ditt energisystem och balanserar dina energiflöden genom att taktilt beröra dig med mina händer enligt en viss teknik. Efter det följer en stund då vi pratar om vad både du och jag upplevt, din energistatus och du får några praktiska verktyg för fortsatt balansering.
Medlem i Komplementärmedicinska Riksförbundet

Energyflow & balance/Energi Deluxe

Alternativ och holistisk hälsotjänst

Med balanserade energiflöden mår vi som bäst!

Vi lever genom ett konstant flöde av energi och blockeringar i vårt energisystem stoppar upp vår livsenergi och gör att kropp och själ kommer i obalans.

Jag är diplomerad energiterapeut och legitimerad sjuksköterska med ett stort intresse för alternativmedicin.
Jag är utbildad Energiterapeut hos EnergyTalk i en mycket kraftfull och effektiv healingmetod som bl a bygger på Barbara Brennans kunskaper och forskning.

Telefon 0725-444530
Webbsida
E-post
Adress
Kokillgatan 1
721 33 Västerås
Lundby-Bäckby
Öppna i Google Maps 🗗