Vad vill du boka?

Under hösten erbjuder jag Energiterapeutiska behandlingar i Västerås i samarbete med

EnergiDeluxe
Kokillgatan 1
721 33 Västerås
 
Då jag i höst påbörjar år 2 av min Energiterapiutbildning med fokus på avancerade healingtekniker och processarbete så kommer jag att lägga in något övningsmoment under behandlingen, därav erbjuder jag en behandling för 500 kr (Ordinarie pris 700 kr)


Välkommen!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Behandlingar

Energiterapi hjälper dig att få bättre balans och flöde i ditt energisystem.

Energiterapi är en djupverkande och energigivande behandling med effekt på alla nivåer, mentalt, fysiskt, emotionellt och andligt. Det reducerar stress, stärker immunförsvaret och är psykiskt och emotionellt lugnande. Energiterapi rensar, läker och balanserar energisystemet för ökad livskraft. Energiterapi är effektivt vid trötthet, stress, värk, hormonella obalanser, obalanser i nervsystemet, olika sjukdomar och symtom, mm.

Terapisessionen tar totalt lite drygt 1 timme varav själva behandlingen ca: 40 minuter.
Den utförs till avslappnande musik när du ligger på en behandlingsbänk med kläder på och kopplar av.
Jag scannar av ditt energisystem och balanserar dina energiflöden genom att taktilt beröra dig med mina händer enligt en viss teknik. Efter det följer en stund då vi pratar om vad både du och jag upplevt, din energistatus och du får några praktiska verktyg för fortsatt balansering.
Medlem i Komplementärmedicinska Riksförbundet

Energyflow & balance/Energi Deluxe

Alternativ och holistisk hälsotjänst

Med balanserade energiflöden mår vi som bäst!

Vi lever genom ett konstant flöde av energi och blockeringar i vårt energisystem stoppar upp vår livsenergi och gör att kropp och själ kommer i obalans.

Jag är diplomerad energiterapeut och legitimerad sjuksköterska med ett stort intresse för alternativmedicin.
Jag är utbildad Energiterapeut hos EnergyTalk i en mycket kraftfull och effektiv healingmetod som bl a bygger på Barbara Brennans kunskaper och forskning.

Energiterapi och Chakraläsning:
Jag tar emot för energiterapeutiska behandlingar i Sollentuna men även i Västerås vid efterfrågan. Jag erbjuder chakraläsningar som kan bokas enskilt, i samband med event eller vid en tillställning med goda vänner.
Mer information finns under respektive behandling.

Currykryss utmätning:
Jorden är omsluten av ett energinät, och där energilinjerna möts bildas ett currykryss. Befinner vi oss längre perioder i ett currykryss förlorar kroppen kraft och vi påverkas på olika sätt. Man kanske sover oroligt, arbetar sämre, känner sig stressad eller otillfreds, känner sig låg, deprimerad eller bara allmänt påverkad. Misstänker du att currykryss kan vara orsaken till upplevda problem och du bor i Stockholm, Malmköping/Eskilstuna, Västerås med omnejd så erbjuder jag currykryssutmätning.

Kontakta mig gärna via mail för information och prisuppgifter.

Webbsida
E-post
Adress
Kokillgatan 1
721 33 Västerås
Lundby-Bäckby
Öppna i Google Maps 🗗