Vad vill du boka?

Efter förfrågan så erbjuder jag även mina tjänster i Västerås i samarbete med

Energi Deluxe
Kokillgatan 1
721 33 Västerås

S
kicka mig gärna ett mail om du är intresserad om det inte finns några bokningsbara tider så återkommer jag till dig!

Välkommen!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Behandlingar

Energiterapi hjälper dig att få bättre balans och flöde i ditt energisystem.

Energiterapi är en djupverkande och energigivande behandling med effekt på alla nivåer, mentalt, fysiskt, emotionellt och andligt. Det reducerar stress, stärker immunförsvaret och är psykiskt och emotionellt lugnande. Energiterapi rensar, läker och balanserar energisystemet för ökad livskraft. Energiterapi är effektivt vid trötthet, stress, värk, hormonella obalanser, obalanser i nervsystemet, olika sjukdomar och symtom, mm.

Terapisessionen tar totalt lite drygt 1 timme varav själva behandlingen ca: 40 minuter.
Den utförs till avslappnande musik när du ligger på en behandlingsbänk med kläder på och kopplar av.
Jag scannar av ditt energisystem och balanserar dina energiflöden genom att taktilt beröra dig med mina händer enligt en viss teknik. Efter det pratar vi en stund om vad både du och jag upplevt och du får några praktiska verktyg för fortsatt balansering.
Medlem i Komplementärmedicinska Riksförbundet

Energyflow & balance

Alternativ och holistisk hälsotjänst

Med balanserade energiflöden mår vi som bäst!

Vi lever genom ett konstant flöde av energi och blockeringar i vårt energisystem stoppar upp vår livsenergi och gör att kropp och själ kommer i obalans.

Jag är diplomerad energiterapeut och legitimerad sjuksköterska med ett stort intresse för alternativmedicin.
Jag är utbildad Energiterapeut hos EnergyTalk i en mycket kraftfull och effektiv healingmetod som bl a bygger på Barbara Brennans kunskaper och forskning.

Energiterapi och Chakraläsning:
Jag tar emot för energiterapeutiska behandlingar i Sollentuna men även i Västerås vid efterfrågan. Jag erbjuder chakraläsningar som kan bokas enskilt, i samband med event eller vid en tillställning med goda vänner.
Mer information finns under respektive behandling.

Currykryss utmätning:
Jorden är omsluten av ett energinät, och där energilinjerna möts bildas ett currykryss. Befinner vi oss längre perioder i ett currykryss förlorar kroppen kraft och vi påverkas på olika sätt. Man kanske sover oroligt, arbetar sämre, känner sig stressad eller otillfreds, känner sig låg, deprimerad eller bara allmänt påverkad. Misstänker du att currykryss kan vara orsaken till upplevda problem och du bor i Stockholm, Malmköping/Eskilstuna, Västerås med omnejd så erbjuder jag currykryssutmätning.

Kontakta mig gärna via mail för information och prisuppgifter.

Webbsida
E-post
Adress
Attundagränd
191 61 Sollentuna
Tureberg