Vad vill du boka?

Välkommen till Equilibri!

Här kan du boka Stresshanteringssamtal där vi med hjälp av effektiva samtalsverktyg, kommer fram till hur just ditt förändringsarbete kan se ut. Vi tar hänsyn till och har respekt för din livssituation och motivation att förändras.

Jag håller även kurser i Mindfulness och Stresshantering. I god tid före kursstart blir det möjligt att boka sig här via boka direkt. Vill du säkra din plats på nästa kurs så skicka mig ett mail. tina@equilibri.nu

Välkommen även med förfrågan om behandling och samtal under kvällstid.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Stresshantering

Med kunskap, verktyg och insikt kan vi lära oss att hantera vardagen efter våra förutsättningar och faktiskt må bättre och leva långsammare. Samtidigt får vi mer gjort med högre kvalitét, både i privatlivet och på arbetet. Att lära sig höra och lyssna på den egna kroppens signaler och begränsningar är avgörande för att leva ett gott och hälsosamt liv.

Equilibri AB

Jag heter Tina Saupstad, jag är Stresshanteringspedagog, instruktör i Mindfulness och massör. Jag har en gedigen erfarenhet av stressrelaterad problematik och jag brinner för att ge hjälp och stöd till människor som är på väg in i, eller ut ur, en period i livet präglad av obalans.

Vi påverkas negativt av känslan att inte kunna hantera de krav vi har i vår vardag. Kraven vi upplever kommer ofta utifrån, men än viktigare är att reda ut de krav vi ställer på oss själva om att vi hela tiden bör prestera mer och snabbare.

Med kunskap och övning, kan vi bli av med den negativa känslan och därmed må bättre och leva med vår fulla potential.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Åsögatan 155
116 32 Stockholm
Södermalm
Öppna i Google Maps 🗗