Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Avancerad hudvård

Indikationsanpassad kemisk peeling med AHA-syra (Filorga).

Dag efter dag exponeras vi för UV strålar, stress och hormonförändringar. Dessa faktorer påverkar vår hud och kan ge små ytliga skavanker som pigment, försämrad hudtextur och stora porer. Vår behandling med en kemisk peeling från Filorga förbättrar avsevärt hudens utseende genom att eliminera det yttersta hudlagret på ett kontrollerat sätt samt accelerera cellförnyelsen och förbereda för kommande behandlingar.
En exklusiv microneedling-behandling där vi skapar tusentals mikroskopiska kanaler i huden. Kanalerna används för att slussa ner marknadens mest verksamma serum, Filorga NCTF 135HA. Denna vitamincocktail har bevisad effekt och ger: 72% minskning av linjer/rynkor, 103% bättre hudton, 132% förbättrad återfuktning och 144% förbättrad lyster. Våra microneedling-behandlingar utförs alltid med sterila engångsnålar.
Vår mest exklusiva hudvårdsbehandling där vi kombinerar en kemisk peeling (Filorga Light Peel) med vår Microneedling Premium (Filorga NCTF 135HA vitamincocktail). Behandlingen inleds med att vi avlägsnar orenheter och smink samt utför en lättare portömmning. Sedan appliceras en förberedande lösning (Pre Peel) på behandlingsområdet som rengör huden djupgående och förbereder den för en applikation av den kemiska lösningen. Light Peel appliceras och får verka i några minuter. Verkningstiden är olika beroende på hudtyp och behandlingsområde. När den kemiska lösningen har fått verka stoppar vi processen med en Post Peel som har en lugnande effekt på huden. Därefter gör vi en microneedling-behandling med Filorgas Vitamincocktail. Microneedling-behandlingen innebär att vi med hjälp av 12 små nålar bildar 1 200 mikrokanaler i sekunden och på så sätt skapar en kontrollerad skada i huden. Därmed skapas en läkningsprocess som bildar nytt collagen och elastin. Behandlingen är mycket effektivt för: minskning av fina linjer, upptramning av huden, behandling av acneärr, bristningar, pigmentförändringar och Rosacea, ökad lyster, motverkande av torr hud med mera. Behandlingen avslutas med en sheetmask innehållande Hyaluronsyra och Aloe Vera. Detta har en lugnande effekt samtidigt som huden återfuktas.

Everly Stockholm Red Carpet Treatment passar bra som en boost direkt innan helgen. Huden får en mycket fin lyster redan dagen efter samtidigt som den ger ett långsiktigt hudförbättrande resultat.

Bedövningskräm (EMLA) ingår i behandlingen om du vill ha bedövning.
En hudförbättrande microneedling-behandling där vi skapar tusentals mikroskopiska kanaler i huden. Kanalerna används för att slussa ner hyaluronsyra som föryngrar, slätar ut, stimulerar nytt kollagen och behandlar ärr. Vi utför alltid microneedling-behandling med sterila engångsnålar.

Aktiv substans: Hyaluronsyra

Permanent make up

Microblading innebär att vi för hand tatuerar in små, tunna streck (strån) av pigment i det övre hudlagret och på så sätt skapas permanenta 3D-bryn. Innan behandlingen går vi igenom färg och form tillsammans och säkerställer att behandlingen ger dig det resultat som du eftersträvar. Utgångspunkten är alltid din ansiktsform och benstruktur – brynen ser därför helt naturliga ut.

Vi använder säkra pigment från svenska Bevaro. Det unika med Bevaros formel är att pigmenten inte flyter ut i huden och dessutom inte ändrar färg över tid. Pigmenten är godkända och registrerade hos Läkemedelsverket.

Behandlingen utförs med sterila engångsblad och enligt Everly Stockholms hygienrutiner vid behandlingar.

Everly Stockholm AB

Vår filosofi är att varje behandling hos oss ska göra en skillnad som märks. Vi fokuserar därför enbart på metoder och behandlingar som ger synbara resultat över en lång tid.

Frida Ekberg Nyman är utbildad USK och har en mångårig bakgrund inom medicinsk sjukvård och kosmetisk kirurgi. Som operativ chef på Everly Stockholm är Frida även den som utför samtliga behandlingar inom permanent kosmetik och resultatinriktad hudförbättring. Genom Fridas medicinska kunskap och bakgrund inom plastikkirurgi är patientsäkerhet och dokumenterade hygienrutiner något som genomsyrar verksamheten.

Alla verktyg som används vid dermatologiska behandlingar är av engångstyp eller steriliserade med Autoklav. Våra pigment kommer från svenska Bevaro och är registrerade hos Socialstyrelsen. Vi är certifierade av Säker Klinik och är godkända av miljö- och hälsoskyddsnämnden. Vi har även en patientförsäkring hos If.

Förutom att du alltid ska bli nöjd med resultatet av din behandling kan du alltid känna dig trygg hos oss.

Välkommen!

Telefon 070-4436693
Webbsida
E-post
Öppettider Enligt överenskommelse
Adress
Kommendörsgatan 15
114 48
Östermalm
Öppna i Google Maps 🗗