Boka Everly Stockholm Red Carpet Treatment™ 75 min , 2.400,00 kr

Vår mest exklusiva hudvårdsbehandling där vi kombinerar en kemisk peeling (Filorga Light Peel) med vår Microneedling Premium (Filorga NCTF 135HA vitamincocktail). Behandlingen inleds med att vi avlägsnar orenheter och smink samt utför en lättare portömmning. Sedan appliceras en förberedande lösning (Pre Peel) på behandlingsområdet som rengör huden djupgående och förbereder den för en applikation av den kemiska lösningen. Light Peel appliceras och får verka i några minuter. Verkningstiden är olika beroende på hudtyp och behandlingsområde. När den kemiska lösningen har fått verka stoppar vi processen med en Post Peel som har en lugnande effekt på huden. Därefter gör vi en microneedling-behandling med Filorgas Vitamincocktail. Microneedling-behandlingen innebär att vi med hjälp av 12 små nålar bildar 1 200 mikrokanaler i sekunden och på så sätt skapar en kontrollerad skada i huden. Därmed skapas en läkningsprocess som bildar nytt collagen och elastin. Behandlingen är mycket effektivt för: minskning av fina linjer, upptramning av huden, behandling av acneärr, bristningar, pigmentförändringar och Rosacea, ökad lyster, motverkande av torr hud med mera. Behandlingen avslutas med en sheetmask innehållande Hyaluronsyra och Aloe Vera. Detta har en lugnande effekt samtidigt som huden återfuktas.

Everly Stockholm Red Carpet Treatment passar bra som en boost direkt innan helgen. Huden får en mycket fin lyster redan dagen efter samtidigt som den ger ett långsiktigt hudförbättrande resultat.

Bedövningskräm (EMLA) ingår i behandlingen om du vill ha bedövning.

Frida.jpg

Vecka 38

mån
16
sep
tis
17
sep
ons
18
sep
tor
19
sep
fre
20
sep
lör
21
sep
sön
22
sep
Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider

september 2019

måntisonstorfrelörsön
v352627282930311
v362345678
v379101112131415
v3816171819202122
v3923242526272829

Everly Stockholm AB

Vår filosofi är att varje behandling hos oss ska göra en skillnad som märks. Vi fokuserar därför enbart på metoder och behandlingar som ger synbara resultat över en lång tid.

Frida Ekberg Nyman är utbildad USK och har en mångårig bakgrund inom medicinsk sjukvård och kosmetisk kirurgi. Som operativ chef på Everly Stockholm är Frida även den som utför samtliga behandlingar inom permanent kosmetik och resultatinriktad hudförbättring. Genom Fridas medicinska kunskap och bakgrund inom plastikkirurgi är patientsäkerhet och dokumenterade hygienrutiner något som genomsyrar verksamheten.

Alla verktyg som används vid dermatologiska behandlingar är av engångstyp eller steriliserade med Autoklav. Våra pigment kommer från svenska Bevaro och är registrerade hos Socialstyrelsen. Vi är certifierade av Säker Klinik och är godkända av miljö- och hälsoskyddsnämnden. Vi har även en patientförsäkring hos If.

Förutom att du alltid ska bli nöjd med resultatet av din behandling kan du alltid känna dig trygg hos oss.

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Enligt överenskommelse
Adress
Kommendörsgatan 15
114 48
Östermalm
Öppna i Google Maps 🗗