Vad vill du boka?

Nu är den här...CRYO T-SHOCK
Första maskinen i Sverige!

Säkert, smidigt och smärtfritt sätt att ta bort envisa fettdepåer,
celluliter, kärlekshandtag, gäddhäng, mammamage, gubbamage.
Tona muskler. Ta bort rynkor, åldersfläckar dubbelhaka mm mm
Behandlingarna som har gjort stor succé i Europa och USA.
Nu tillgängliga här på Ewas Wärkstad! 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Brud & Bal

För dig som har något viktigt evenemang på gång inom kort och verkligen vill vara till din fördel och vackrast av alla...…
Jag erbjuder nu en kurbehandling på 5 besök som skall ske fem veckor i rad för att få bäst och intensivast resultat. Kuren innehåller två av de främsta behandlingarna för att verkligen få en strålande vacker hud och bli fräsch som en nyponros.

Fem unika ansiktsbehandlingar med MARIA ÅKERBERGS Pure Cell Treatment, där levande växtstamceller med ren näring från rosenrot ingår. Denna behandling ökar cellförnyelsen, stimulerar collagen produktionen, bygger upp hudens skyddande syramantel samt ökar vitalitet och spänst. Ger både omedelbart resultat och verkar på lång sikt.

Fyra Facial Treatments med CRYO TSHOCKEN som sker på besök 2-5. Tshocken jobbar omväxlande med kyla/värme och slätar ut, stramar upp, minskar porstorlek, lindrar roscacea, tar bort dubbelhaka... allt efter kunds önskemål. Ger även en fin lyster och djup i huden samt ökar på blodflödet för en frisk och strålande hud.

Samt som extra gåva ett hudtypsanpassat Beauty Starter Set från MARIA ÅKERBERG att ta med hem för att kunna följa upp hudvårdsrutinen hemma emellan behandlingarna och fortsättningsvis för maximalt resultat. Deepskin Organics!

Värde 12644:-

Cryo T-shock

Behöver du släta ut rynkor, ta bort åldersfläckar, strama åt lös hud, ta bort dubbelhakan eller rent av fräscha upp ansikte och hals?
Synliga fördelar oftast efter första sessionen! Många klienter som använder Cryo T-Shock upplever även en mer ungdomlig hud samt en minskning av svullnaden runt ögonen och även mindre porstorlek.

Behandlingen med Cryo T-Shocken är inte kirurgisk och helt smärtfri. Behandling sker genom att valt område behandlas växelvis med värme och kyla, detta hjälper till att dra åt och släta till huden. Inga farliga kemikalier används! Genom denna procedur så ökar helt enkelt din kropps förmåga att producera kollagen och hudens elasticitet återställs.

Tips! Boka gärna CRYOFACIAL tillsammans med någon av MÅ Facial Treatments för ännu bättre resultat. Du får även tips på produkter som kan vara till stor hjälp.

Ange gärna i meddelanderutan vilket område som Du önskar behandla.
OBS! Använd ingen kosmetika eller hudlotion före behandlingen på behandlingsområdet.
Första CRYO T-SHOCK maskinen ut i Sverige!
Detta firar jag med ett fantastiskt Erbjudande.

4 FACIAL behandlingar till priset av 3.
Passa på NU till detta väldigt förmånliga pris.!

Gäller endast FACIAL behandling. Är PERSONLIGT och kan alltså INTE överlåtas eller delas med andra samt giltigt i 6 månader från inköps datum.
Kämpigt att få bort det där envisa fettet på ex. magen, kärlekshandtagen eller "änglavingarna"? Fett är mycket energitätt. Därför är det svårt för den som vill gå ner i vikt att träna bort sina fettdepåer och vissa områden kvarstår mer eller mindre alltid. Det kräver oerhört mycket rörelse för att minska ett enda kilo i fett. Med Cryo T-Shock kan du rätta till dessa områden. Men vi rekommenderar alltid en aktiv livsstil för ett total välmående.

Behandlingen är inte kirurgisk och helt smärtfri, den använder värme och kyla för att starta nedbrytning av fettceller; och på så sätt minska kroppsfett utan att skada andra vävnader. Fettceller (jämfört med andra vävnadstyper) är mer sårbara för denna effekt, vilket orsakar det som kallas fettcellapoptos, en naturlig kontrollerad celldöd. Detta leder till frisättning av cytokiner som gradvis eliminerar de drabbade fettcellerna. Dessa inflammatoriska celler ”smälter” de drabbade fettcellerna och lipiderna som bildar dessa fettceller frigörs av lymfsystemet. Resultat: Stor minskning av fettlagret!

Synliga fördelar redan efter första sessionen. Bäst och mest långvarigt resultat fås efter 4-8 behandlingar.

1 behandlingsområde är i storlek av ett A5 (ca 15*21 cm)

OBS! Använd ingen kosmetika eller hudlotion före behandlingen på behandlingsområdet.
Ange gärna i meddelanderutan vilket område som Du önskar behandla.
Problem med celluliter på rumpa och ben, "gäddhäng", putmage? BH-rullar/änglavingar? Vill du tighta till låren eller "lyfta" rumpan? Du även strama och tona fram muskler! Åldrande, slapp och rynkig hud kan tajtas till och slätas ut med CRYOTONING.

Behandlingen med Cryo T-Shocken är inte kirurgisk och inte smärtsam och sker genom att valt område behandlas genom att växla mellan kalla och varma temperaturer. Genom denna procedur så ökar helt enkelt din kropps förmåga att producera kollagen och hudens elasticitet återställs.

Resultaten kan ses direkt, men den mest markanta skillnaden ses främst efter 4-8 sessioner.
1 behandlingsområde är i storlek av ett A5 (ca 15*21 cm)

OBS! Använd ingen kosmetika eller hudlotion före behandlingen på behandlingsområdet.
Ange gärna i meddelanderutan vilket område som Du önskar behandla.
Första CRYO T-SHOCK maskinen ut i Sverige!
Detta firar jag med ett fantastiskt Erbjudande.

5 SLIMMING/TONING kroppsbehandlingar till priset av 4.
Passa på NU till detta väldigt förmånliga pris!

1 behandlingsområde är i storlek av ett A5 (ca 15*21 cm)

Erbjudandet är PERSONLIGT och kan alltså INTE överlåtas eller delas med andra samt giltigt i 6 månader från inköps datum.

Titta & Handla!

Här kan du boka in 20 minuter på en tid som passar dig, om du vill göra inköp av Produkter eller Presentkort eller bara är allmänt nyfiken på MARIA ÅKERBERGS produkter.

Ansiktsbehandlingar

Perfekt för dig som alltid vill se fräsch ut och inte kan eller vill förlänga dina ögonfransar för att nå dit. Dina egna fransar böjs från roten och färgas. Det hela boostas upp med en Keratin behandling.
Förberedelse: Kom omålad och ha ej fet kräm eller oljebaserad kräm på ögonen. Använd ingen stark ögonmakeup inom de första 48 timmarna efter behandling. UNDVIK följande under det första dygnet: oljeprodukter runt ögat, tvätta håret med balsam, att utsätta fransarna för hög värme, sov inte med mascara, gnugga inte fransarna.

Bokar du denna behandling ihop med annan ansiktsbehandling så får du 100:- rabatt.
4 färgnyanser finns att välja på. Svart, mörkbrun, ljusbrun och grå.
Borttagning av besvärande ansiktshår på små partier i ansiktet.
Du packas ner i en varmbädd. Sedan är det njutningsdags! Här får ditt ansikte först en rengöring och peeling för att ta bort alla orenheter som täpper till porerna. Det följs av lymfdränage (ökar på blodcirkulationen och cellförnyelsen) och ansiktsmassage (ger spänstigare och fastare hud) . Sedan läggs det på en ansiktsmask och till sist så avslutas det hela med en passande ansiktskräm.
Förebygger och motverkar ytliga blodkärl. Och passar hud med Rosacea.
Passar alla hudtyper även känslig.
Motverkar acne och oren hud. Inflammationshämmande. Rengöring och peeling med aha & jojoba. Mask och avslutande krämer.
Huden får ej ha rakats eller utsatts för sol 24 timmar innan beh. Ej heller utsättas för sol och peeling 24 timmar efter behandlingen.
Produkter med silikon eller mineralolja stör direkt resultatet.
Tillför massor av fukt. Förbättrar hudens lyster och spänst. Perfekt behandling innan vinterkylan kommer och torkar ut huden.
Återuppbygger sol skadad hud, energikick för trött hud, förbättrar hudens lyster och spänst och verkar inflammations hämmande. . Passar hud med pigmenteringar, mild acne och matt hud som behöver lyster.
Huden får ej ha rakats eller utsatts för sol 24 timmar innan. Och produkter med silicon och mineraler stör behandlingsresultatet.
OBS! Huden bör ej utsättas för sol de närmsta 48 timmarna efter kuren.
För dej som anser att bara det bästa är gott nog....
Pure Cell Treatment är en ny unik ansiktsbehandling där levande celler används för att stärka alla hudtyper och hudtillstånd. Som först i världen har Maria Åkerberg lyckats odla fram fäska celler från Rosenrot och bevara dem levande så att huden får dra nytta av alla dess fördelar.

Vem passar behandlingen till?
ALLA hudtyper mår bättre av Pure Cell Treatment. En mogen hud ser störst skillnad efter behandlingen. Även en mycket känslig hud mår bra av Pure Cell Treatment.
 
Vilka resultat kan jag förvänta mig?
Jämnare hudfärg
Mer lyster
Dämpning av pigmenteringar
En starkare och friskare hud
Färgutjämning på acneärr
Ökad spänst i huden
 
Vad händer i huden när cellerna tillförs?
Huden blir fullproppad med antioxidanter
Kollagenbildningen i huden stimuleras
Hudens cellförnyelse ökar
Huden blir fuktmättad samt får en perfekt fettbalans

Behandlingen har vunnit SPA Awards 2016

Så varför inte passa på att boka in en härlig fotkur eller en ryggmassage samtidigt.. Maximalt lyxig avkoppling! :)

Massagebehandlingar

OBS! Ej före graviditetsvecka 13.
Lättare massage utan hårda tryck på nedre delen av ryggen. Du ligger i min specialanpassade gravidmadrass, anpassningsbar efter mage och byst.
Lyx i vardagen! En timmes lyxig egentid bestående av: 25 minuters Rygg & Nack Massage, samt en förkortad version av Ansiktskuren bestående av rengöring, peeling, massage och mask. Kan det bli bättre?
Ange gärna hudtyp i meddelanderutan. ex. Normal. Torr. Fet eller Känslig hy.
Kombinera gärna med en Fotkur då blir det från topp till tå njutning.
Löser spänningar och är avslappnande. Har du gått med dina ryggproblem en längre tid utan att göra ngt åt dem, så kommer inte en enda behandling a´30 minuter att åtgärda detta. Det krävs återkommande behandlingar. Rekommenderat är: 1 gång per vecka de 3-4 följande veckorna och sedan var 14:e dag. Då musklerna är medgörliga igen, så bör du gå på underhållsbehandling 1 gång per månad.
Samma behandling som 30 minuters massagen, men här inkluderas även sätet.
OBS! Du kan INTE boka denna massage om du BARA vill ha ryggmassage. (Mina händer o handleder orkar inte....)

Löser spänningar och är avslappnande. Denna massagen går inte lika djupt in på musklerna, men är ändå verkningsfull. Massage från topp till tå! Du kommer att känna dej behagligt trött och avslappnad efter denna behandling.
Delbehandling av rygg, nacke och säte. Behandlingen anpassas efter kunds önskemål. Är det relax/avslappning man är ute efter eller är det mera djupgående och intensivare som önskas.
Att bli masserad av varma, slipade och polerade lavastenar är en njutning för kropp och själ. Det är en mjuk och avslappnande behandling där varma, varsamma händer tillsammans med stenarna och dofterna oljan ger total avkoppling och en nästan meditativ upplevelse.
De heta stenarna stimulerar energiflödet och återställer balansen i kroppen. Trycket och värmen från stenarna frigör blockeringar och hjälper spända muskler att slappna av. Blod och lymfcirkulationen ökar och utrensning av slaggprodukter och gifter stimuleras. OBS! Denna behandling ges ej på färska skadeområden.

Kroppsbehandlingar

Borttagning av hår i armhåla. Håret bör ha 3-4 mms längd för bästa resultat.
Borttagning av hår på ryggen, med sockervax.
För att uppnå bästa resultat vid vaxning är det viktigt att längden på det hår som du vill vaxa är ca 5mm långt och du bör ej ha smörjt benen på behandlingsdagen.
Behandlingen utförs med MÅ Sugarwax
Efter behandlingen smörjs du in med återfuktande och lugnande lotion bestående av Aloe Vera, Citrongräs och Havtorn.
OBS! Man ska inte sola eller bada på 24 timmar efter vaxning!
För att uppnå bästa resultat vid vaxning är det viktigt att längden på det hår som du vill vaxa är ca 5mm långt och du bör ej ha smörjt benen på behandlingsdagen.
Behandlingen utförs med MÅ Sugarwax
Efter behandlingen smörjs du in med återfuktande och lugnande lotion bestående av Aloe Vera, Citrongräs och Havtorn.
OBS! Man ska inte sola eller bada på 24 timmar efter vaxning!
Lyx för torra fötter. Du får först sitta i ett varmt fotbad. Sedan peelas fötterna. Därefter följer en inpackning och till sist så masseras dina fötter.

Ewas Wärkstad

Ett litet personligt företag med fingertoppskänsla! Erbjuder behandlingar i lugn och harmonisk miljö.
Auktoriserad Återförsäljare av MARIA ÅKERBERGs produkter, som är både ekologiska, veganska och svensktillverkade.
Diplomerad Massage & Spa Terapeut samt genomgår fortlöpande utbildningar hos Dermanord/MÅ på nya produkter och behandlingar.
Godkänd fransstylist för Keratin Lashlift by Lash4Lash Academy.
Utbildad Cryo T-shock terapeut hos QRYO.
Kvalitetssäkrad genom KrY.
Många goda referenser. Här kan du betala med Swish eller kontanter!
Generösa öppettider och Gratis kundparkering rakt utanför dörren.
Varmt Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag - Torsdag 09.00-21.00 Fredag 09.00 - 17.00
AKUT behandlingar kan förekomma enl.ök.
Adress
Brädvägen 3
297 72 Everöd
Kristianstad, Everöd, Degeberga, Tollarp, Åhus, Vä
Öppna i Google Maps 🗗