Vad vill du boka?

EXE laser är en professionell laserklinik med den mest avancerade utrustning som finns på marknaden idag. Vi kan ta bort både tatueringar i alla färger och pigmentfläckar helt utan spår på ett skonsamt, snabbt och säkert sätt.

Vår personal är certifierade laserterapeuter, utbildade på den utrustning vi använder och licensierade av Synos. Vi samarbetar med flera andra kliniker och ett stort antal tatuerare vilket ger oss en gedigen kunskapsbas.

EXE laser kan erbjuda ett takpris på arbetet, så att du vet hur mycket det maximalt kan kosta innan behandlingen börjar. Krävs det färre behandlingar än väntat blir det naturligtvis billigare. Allt börjar med en kostnadsfri konsultation!

Hittar du ingen ledig tid som passar dig; mejla oss på info@exelaser.se eller ring 0722577222.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Borttagning av Pigmentfläckar

Många sorters pigmentfläckar som åldersfläckar och fräknar kan tas bort med laserpulser. Behandlingen är enkel och effektiv och lämnar inga ärr. Räkna med fyra veckors mellanrum mellan behandlingarna och en till tre behandlingar innan fläcken försvunnit helt.

Huden måste vara fri från kosmetiska produkter hela dagen innan behandlingen och brun-utan-sol produkter kan tyvärr inte användas på en vecka innan.

Priset börjar på 550:- per behandling men beror på individuella förutsättningar. Boka tid för en kostnadsfri konsultation för att få veta hur vi kan hjälpa just dig.
Kostnadsfri konsultation där vi går igenom hur vi kan hjälpa just dig.

Skönhetsbehandlingar

En skön och uppfräschande peeling som utförs med laser. Behandlingen peelar bort döda hudceller och lite av det allra yttersta hudlagret, vilket ger en skön och slät känsla i huden som blir fastare och rynkor och linjer förfinas samtidigt som hudtonen jämnas ut.
Behandlingen stimulerar också kollagenproduktionen vilket stramar upp huden något.
Till skillnad från kemisk peeling är den snabb och har ingen "downtime" efteråt utan man kan gå direkt till fotografen efteråt.

Huden måste vara fri från kosmetiska produkter hela dagen innan behandlingen och brun-utan-sol produkter kan tyvärr inte användas på en vecka innan.

Tatueringsborttagning

Borttagning av tatuering med marknadens effektivaste och säkraste lasermaskin.

Huden måste vara fri från kosmetiska produkter hela dagen innan behandlingen och brun-utan-sol produkter kan tyvärr inte användas på en vecka innan.

Priset börjar på 890:- per behandling men beror på en mängd faktorer. Boka tid för en kostnadsfri konsultation för att få veta hur vi kan hjälpa just dig.
Kostnadsfri konsultation för att ta reda på hur vi kan hjälpa just dig.

EXE laser

Professionell laserbehandling av certifierade och erfarna laserterapeuter med marknadens effektivaste och säkraste behandlingsmaskin - till ett garanterat takpris.

Telefon 0722577222
Webbsida
E-post
Öppettider må - fre 9.00 - 18.00
lunch 11.30 - 12.30

lördag 11.00 - 16.00
Adress
Våxnäsgatan 9
653 40 Karlstad
Värmland, Dalsland, Närke
Öppna i Google Maps 🗗