Vad vill du boka?

Visste du att:


-Jag är godkänd av Miljö-och hälsa. Det är DIN säkerhet för att jag följer alla reglar inom rengöring och sterilisering.

- Jag är medlem av Sveriges Medicinska Fotterapeuter, som är en förening där alla medlemmar har en gedigen utbildning i fothälsovård och fotsjukvård.

- Innan jag blev utbildad Medicinsk fotterapeut, har jag jobbat som undersköterska.

- Jag har en behandlingsskadeförsäkring.


Välkommen till en professionell behandling av dina fötter!

TILL ALLA MINA GODA KUNDER💚
MIN MAN GICK BORT D. 7/5 -2019, DÄRFÖR ÄR KLINIKEN STÄNGD FRAM TILLS D. 1 JUNI 2019, SÅ ATT BARNEN OCH JAG HAR TID TILL VÅR SORG❤


JAG ÄR TACKSAM FÖR ER FÖRSTÅELSE I DENNA SVÅRA SITUATIONEN OCH SER FRAM EMOT ATT SE ER IGEN FRÅN OCH MED D. 1 JUNI 2019👣
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Har du gått ett tag nu med förhårdnad eller hälsprickor som du inte kan bli av med?

Eller en liktorn som inte vill försvinna oavsett vad du har testat?

Då är det dags för en professionel behandling där jag hjälper dig med dina fotbesvär och ger dig en bra rådgivning på hur du kan undvika fotbesvär i framtiden.

Denna behandling är för dig som har ömma och trötta fötter eller för dig som vill göra lite mer än en vanlig fotbehandling.

Behandlingen börjar med ett varmt och avkopplande fotbad. Sedan klipps och slipas naglarna och eventuella liktornar och förhårdnader tas bort. Därefter avslutas behandlingen med en avkopplande fotmassage.

Rådgivning ingår.
Alla som kommer första gång, måste registreras i journalsystemet och underskriva en samtycke enligt den nya lagen inom GDPR.

Är det första gången till en medicinsk fotbehandling eller är det mer än 3 månadar sen du var här sist, då är det denne behandling du ska boka.

Är det första gången du kommer till en fotterapeut eller är det länge sedan?

Har du behov av en fotbehandling och en nageltrångsbehandling?

Har du hyperkeratos, psoriasis eller många liktornar?

Jag hjälper dig med din förhårdnad, liktornar, tjocka naglar eller nageltrång och ger dig tips till hur jag kan hjälpa dig på bästa sätt för att undvika fotbesvär.

Du får även med dig avlastningar om det behövs och jag visar dig lite övningar som kan vara bra för att dina fötter ska må bra.

Behandlingen börjar med et varmt och avkopplande fotbad. Sen tar jag bort förhårdnad och evt liktornar. Jag klipper där efter naglarna och sliper dem. Har du tjocka naglar, slipas de ner så att de inte trycker.
Har du bekymmer med fötterna och är i behov av en professionell rådgivning till hur du kan förebygga bekymmer i framtiden eller minska besvär.

Då kan du känna dig trygg vid att sätta dig i stolen och låta mig göra en bedömning av dina fötter och berätta vad som är bäst för dig och dina fötter.

Här i kliniken kan jag hjälpa dig med många fotbesvär som vill lätta din vardag.
Detta är en behandling för dig som har behov av en medicinsk fotbehandling. Den lämpar sig för dig som gärna vill förebygga evt bekymmer med fötterna, för dig som använder fötterna mycket i vardagen, och även för dig som har ett problem med förhårdnad, liktornar, dålig blodcirkulation, psoriasis, diabetes eller annat.

Kom ihåg att ta bort evt. nagellack innan behandlingen.

TÄNK PÅ! Är det första besök, eller är det mer än 3 mdr. sen du var här sist, då koster det 580 kr och då ska du boka en medicinsk fotbehandling vid första besök.
Som den första i hela Sverige jobbar jag med Componail vid nagelkorrigering, som rekommenderas av Steno Diabetes Center och Bispebjerg sjukhus i Köpenhamn, och som också används i Norge.

Hur länge har du gått med din nageltrång?
Du vet hur ont det gör?

Varför inte komma igång med en professionell behandling av din nageltrång som vill hjälpa dig med dina besvär.

Visste du att det oftast finns möjlighet att behandla nageltrång med nagelkorrigering??

Visste du att det gör mer ont att gå med nageltrång än att komma igång med en behandling?

Jag jobbar med nagelkorrigering framför bara att klippa bort nageltrånget. Det är för att förebygga att nageltrånget ska komma tillbaka. Detta krävs mer än en behandling, men hur länge har du inte gått med smärtor från din nageltrång? Det är värt det när du väl känner av att du kan gå utan smärtor igen.

En bygel eller Componail sätts på och hjälper nageln att växa ut utan att trycka ner i nagelfalsen.

VERRUTOP® verker genom fyra syror som tillsammans har en direkt avdödande effekt på det virus som orsaker vårtan.
Genomsnitlig behandlingstid till läkning är 2-3 behandlingar, med 7 dagar i mellan.

Verrutop rekommenderas från 5 år.

Vid behandling tvättar jag med alkohol, avläg sna översta lagret av vårtan med skalpell och lägga på VERRUTOP på vårtan.

Det finns inga restriktioner när man är under behandling av VERRUTOP.

"Den metod som är mest smärtfri och absolut den effektivaste för behandling av vårtor" Bodil Rasmussen Ansv.Fotvårdslärare, Axelssons Fotvårdskola, Göteborg.

Fötter i centrum

Jag är utbildad Medicinsk Fotterapeut på YH utbildning i Köpenhamn, och har innan dess jobbat som undersköterska. Det här är min hobby, och jag försöka hela tiden att lära mig nytt och hålla mig ajour om nytt inom vad jag kan göra bättre för just dina fötter.

Jag är dessutom specialiserad inom nagelkorrigering vid nageltrång, och den första i hela Sverige som använder Componail. Ett produkt som redan används mot nageltrång i Danmark och i Norge.

Jag jobbar också med inläggs sulor till dina skor och hur du bäst kan träna dina fötter och förebygga skador.

Det är viktigt att du redan innan behandlingen informerar om du t.ex. tar någon medicin eller är allergisk mot något.

För att undvika kontanthantering kan du välja mellan kort eller swish
betalning.

Avbokningsregler:

Om du blir förhindrad och inte kan komma på bokad tid, ber vi dig att meddela det senast 24 timmar före bokad tid.

Om du har bokat på boka direkt går det bra att avboka 24h innan. Om avbokningen uteblir, debiteras du för din uteblivna behandling.

Jag hoppas på din förståelse för detta, p.g.a. det kan förekomma väntelista på attraktiva tider och behandlingar.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag 08.00-15.00
Tisdag 08.00-15.00
Onsdag 08.00-15.00
Torsdag Stängt
Fredag Stängt


Adress
Nedre Långvinkelsgatan 32
25 234 Helsingborg
Öppna i Google Maps 🗗