Vad vill du boka?

Välkommen till FACE Stockholm! 
Låt våra professionella makeup artister ta hand om dig en stund. 

För att boka bröllopssminkning med provmakeup i butik eller annan plats som du väljer, var vänlig ring 08-6506552 eller maila info@facestockholm.se

Vi skräddarsyr även makeup-kurser för dig och dina vänner. Ring 08-6506552 eller maila info@facestockholm.se för information och prisförslag. 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

LET ME LEARN

Classic Application - sminkning / make up till vardags, fest fotografering i bokad butik.

Om du vill boka sminkning för mer än 1 person, var vänlig ring 086506552
Allt fokus på dig! I denna individuella lektion är det endast du och makeup artisten. Vi sminkar ena halvan av ditt ansikte och sedan får du möjlighet att själv göra den andra halvan under ledning av makeup artisten. Du får med dig en ansiktskarta med tydliga instruktioner samt med namn på produkterna vi använt.

MAKE ME BEAUTIFUL

Här får du 20 minuters touch up av din makeup inklusive våra bäst tips för en hållbar makeup.
Ögonen är i fokus! Förvandla dagmakeup till fest, en snabb uppfräschning när du är på språng. Förvandling när den är som bäst!
Bröllopssminkning / make up / makeup till bröllop som inkluderar 45 minuter provsminkning samt 45 minuter bröllopssminkning. Samma Makeup artist tar hand om kunden.
Vi ger dig lösningar och visar dig tekniker för att dölja ärr, ytliga blodkärl, födelsemärken och hudproblem som rosacea. Våra makeup-artister ger dit rätt produkter och redskap för att skapa ett bra resultat anpassat till dig.
Våra makup-artister visar och sminkar dig med produkter och tekniker för att framhäva och dölja utan att du känner dig målad. Du blir naturligt vacker!
Provsminkning som är inkluderad i Bröllopssminkningen.
Makeup artist går genom önskemål med kund.

Ingår i priset på 1400 kr.

Face Stockholm Drottninggatan 65

Det finns dom som säger "Det är bara makeup," men vi tror att som ett internationellt företag har vi en betydligt större roll att spela. Vid varje möte, interaktion och transaktion strävar vi efter att lära känna våra kunder, ge tips och råd och erbjuda en kreativ och rolig upplevelse.

Boka tid i vår butik gör du på
http://drottninggatan65.bokadirekt.se

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Vardag kl 10-19
Lördag kl 10-17
Söndag kl 12-17
Adress
Drottninggatan 65
11136 Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗