Vad vill du boka?

Kan du inte hitta en ledig tid?

Kontakta Gun-Mari direkt på tel: 070 445 90 30.

Välkommen!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Fotvård

En massage som främjar blodcirkulationen i fötter och underben, den löser även upp spänningar och mjukar upp fötterna. Behandlingen inleds med ett uppiggande fotbad.
Behandlingen inleds med ett uppiggande fotbad. Klippning, rensning och slipning av naglarna. Behandling av nagelband och nagelplatta. Avlägsnande av förhårdnader. Avlägsnade av liktorn/vårta samt behandlingsplan. Filning av fötter och en avslutande fotmassage.
Shellac.
Ej Friskvård/Actiway.
Fotmassage
10 min 100,00 kr
För dig med "fina" fötter. Behandlingen inleds med ett uppiggande fotbad. Klippning,rensning och slipning av nagelband och nagelplatta.Avlägsnade av förhårdnader. Filning och en avslutande massage.
Ej Friskvård/Actiway.
Behandlingen inleds med ett uppiggande fotbad. Klippning, rensning och slipning av naglarna. Behandling av nagelband och nagelplatta. Avlägsnande av förhårdnader. Filning av fötter samt en avslutande fotmassage. Konsultation Actiway samt Friskvårdskupong/ Min Friskvård, gäller här.
Behandlingen inleds med ett uppiggande fotbad. Klippning, rensning och slipning av naglarna. Behandling av nagelband och nagelplatta. Avlägsnande av förhårdnader. Filning av fötter samt en avslutande fotmassage. Konsultation
Ej Friskvård/Actiway.
Fotbad, formning av naglar och putsning av nagelband, avlägsnande av förhårdnader, filning och avslutande massage.
ej Friskvård/Actiway
En lyxig och exklusiv behandling som innehåller ett uppiggande fotbad, fotpeeling, fotinpackning, nagelklippning och formning av naglarna. Filning av fötter samt en avslutande fot och underbensmassage, som kan bytas ut mot enkel lackning.
Ej Friskvård/Actiway.

Fotvård Medicinsk

Behandlingen inleds med ett uppiggande fotbad, klippning och rensning av naglarna. Filning av fötterna samt en avslutande fotmassage. Konsultation
Behandlingen inleds med ett uppiggande fotbad. Klippning, rensning och slipning av naglarna. Behandling av nagelband och nagelplatta. Avlägsnande av förhårdnader. Avlägsnande av liktorn/vårta samt behandlingsplan. Filning av fötter samt en avslutande fotmassage. Konsultation
För dig med fötter som behöver extra omvårdnad! Behandlingen inleds med ett uppiggande fotbad. Klippning, rensning och slipning av naglarna. Behandling av nagelband och nagelplatta. Avlägsnande av förhårdnader. Avlägsnande av liktorn/vårta samt behandlingsplan. Filning av fötter samt en avslutande fotmassage. Konsultation
Behandlingen inleds med ett uppiggande fotbad. Klippning, rensning och slipning av naglarna. Behandling av nagelband och nagelplatta. Avlägsnande av förhårdnader. Avlägsnade av liktorn/vårta samt behandlingsplan. Filning av fötter samt peeling. En avslutande fot och underbensmassage.
Behandlingen inleds med ett uppiggande fotbad, därefter åtgärdas liktorn 1- 3 st eller nageltrång och/eller nagelsvamp. Fotmassage ingår ej.

Fotvård Medicinsk delbehandling

Behandlinge inleds med ett uppiggande fotbad. Därefter fräses naglarna ned och behandlingen påbörjas med ett svamphämmande medel. Tag med rena strumpor. Konsultation.
Behandlingen inleds med ett uppiggande fotbad. Därefter val av medtod för att lindra och förebygga problem. Återbesök inom 3-4 dagar, vid behov.
Behandlingen inleds med ett uppiggande fotbad. Val av metod väljs utifrån vårtans placering. Konsultation och behandlingsplan för uppföljning.

Händer

En behandling för dig med torra, nariga händer. Främjar blodcirkulation och har en påvisad medicinsk effekt vid reumatism och artrit.
Medlem i Sveriges Hudterapeuters RiksorganisationMedlem i Sveriges fotterapeuter

Face Up Hudvård GM

Face Up Hudvård vid Kungsträdgården i Stockholm City, nära Östermalm erbjuder ett brett utbud av behandlingar till både män och kvinnor.

Gun-Mari är specialiserad på medicinsk fotvård och tar hand om alla fötter, vare sig du har specifika problem eller bara behöver en uppfräschning.

Vår strävan är att erbjuda professionella behandlingar med omtanke och personlig service.

Varmt välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag 10-18
Tisdag 10-18
Onsdag 10-18
Torsdag 10-18
Fredag 10-17
Adress
Arsenalsgatan 3
111 47 Stockholm
Östermalm / City
Öppna i Google Maps 🗗