Vad vill du boka?

Varmt välkommen till Fias Hälsorum. Här kan du koppla av med hjälp av massage eller akupressur. Jag finns i samma lokaler som Bro Fot- och Kroppsvård, ingången på hörnet av huset en trappa ner från gatuplan. Parkering finns utanför på Köpmanvägen.

Jag tar endast kortbetalning.

Avbokning måste ske minst 24 timmar innan bokad tid. 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Övriga behandlingar

Akupressur är som akupunktur utan nålar. Genom lätta tryck med fingertoppar på kroppens akupunkter påverkas kroppens energiflöde vilket skapar inre balans. Behandlingen har sin grund i traditionell kinesisk medicin och kan ges för både fysiska och emotionella obalanser. Under denna behandling ligger du på rygg med kläderna på.
Facelift är en varsam ansiktsmassage som ger en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp. Dessutom skänker den djup avslappning och inre frid vilket bidrar till att förbättra den allmänna hälsan. Det är en kombination av beprövade traditionella japanska och indiska tekniker samt akupressur och ansiktsreflexologi. OBS! Kom osminkad.
Vid öronakupunktur används små nålar som sätts ytligt. Genom örats zoner kan hela kroppen behandlas stärkande och balanserande. NADA-punkterna är bra vid bland annat stress, oro, beroende och ångest.

Svensk klassisk massage

Svensk klassisk massage i friskvårdande syfte som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning.
Svensk klassisk massage i friskvårdande syfte som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Fias hälsorum

Massage i friskvårdande syfte samt behandling av lindrigare besvär på grund av muskelspänningar.
Samtal och vägledning.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Norrgårdsvägen 1
197 30 Bro
Öppna i Google Maps 🗗