Vad vill du boka?

FILLERS-EVENT! -18/12

OBS! Gå två betala 2199:-/pers för läppar Classic!

Alla behandlingar utförs av certifierad personal med lång erfarenhet, du är även försäkrad via IF hos oss när du utför behandlingar. Priser per ml.

För frågor mejla gärna.
📩 Info@scandinavianskincenter.se
☎️ 040-615 2069
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Läppar

Naturligt fylliga läppar anpassat efter just dig.

Ord. pris (1 ml) 3499:-

Här formar vi läpparna precis som det låter, som ett hjärta. Markerade linjer och naturlig fyllighet. Underläppen är alltid lite fylligare för ett naturligt resultat .

Ord pris (1ml) 4499:-
Inspirerade av Kylie Jenner där är både under och överläppen lika fylliga. Här jobbar vi med att markera linjerna tydligt och med en tydlig volym.

Ord pris (1ml) 4499:-
Hjärtformat men i fylligare form än Heart lips. Underläppen är fylligare än överläppen men volymen i Jolie är mer tydlig.

Ord. pris (1ml) 4499:-
Ett naturligt stilfullt resultat som fokuserar på att lyfta tippen mot näsan och forma det efter ansiktets symmetri.

Ord. pris (1ml) 4499:-

Fillers

Kindben
20 min 3.499,00 kr Mer info
Med hjälp av fillersbehandlingar kan man skapa en mjuk och jämn volym på käk- och kindbenen som ger ett markerande och snyggt resultat. Det ger ett naturligt lyft för hela ansiktet.

Ord. pris (1ml) 4999:-
Käkben
20 min 3.999,00 kr Mer info
Med hjälp av fillersbehandlingar kan man skapa en mjuk och jämn volym på käk- och kindbenen som ger ett markerande och snyggt resultat. Det ger ett naturligt lyft för hela ansiktet.

Ord. pris (1ml) 5499:-
Näsa
20 min 3.999,00 kr Mer info
Förändra näsans form och proportioner med hjälp av fillers, en enkel behandling med stor potential! Näskorrigering med hjälp av fillers kan skapa en dramatisk förändring i utseendet och i många fall ersätts behovet av ett kirurgiskt ingrepp.

Ord. pris (1ml) 5499:-
Haka
20 min 3.499,00 kr Mer info
Med hjälp av fillersbehandlingar kan man förstärka sitt hakparti eller markera sin haklinje. Vi har mycket stor kunskap om hur man med hjälp av fillers kan skulptera hakan och bygga volym på önskad plats.

Ord. pris (1ml) 4499:-
Skinbooster är en speciell utformad hyaluronsyra som injiceras i små mängder tunt under huden för att återskapa hudens naturliga fuktbalans. Där drar den till sig vatten och ger långvarig fukt på djupet.

Ord. pris (1ml) 4499:-
Fat Burner är en injicerbar behandling som förstör fettceller ex. under hakan eller andra ofta oönskade områden. Det finns flera områden som är svåra att komma åt vid naturlig viktnedgång, för många har detta en psykologisk inverkan. Tack vare Sustained Release technologin och Novel Peptide technologin kan man effektivt reducera fettcellerna och på så vis minimera fettdepåerna på det önskade området. Detta är ett utmärkt alternativ till dig som inte vill göra ett kirurgiskt ingrepp

Ord. pris: 9499:-

Områden att behandla
Haka
Armar
Insida lår
Mage
Kinder
Buttlift
40 min 6.999,00 kr Mer info
Med hjälp av en injektion framtagen för att behandla och skulptera större områden på kroppen finns nu ett alternativ till den traditionella operationen av rumpan.

Det kirugiska ingreppet även kallat Brazilian Buttlift är en väldigt populär operation, tekniken handlar om att man förflyttar fett från kroppen och placerar det i rumpan för att öka volymen och skulptera konturer. Med hjälp av fillers kan man göra mindre förstoringar och formning för ett symmetriskt och fylligt resultat.

Ord. pris 14999:- (10ml)

Botox

Botox
20 min 1.999,00 kr Mer info
B-tox används för att behandla rynkor och veck i huden. Det b-tox gör är att tillfälligt förlama och minska muskelns funktion där av minskas muskelaktiviteten som i sin tur gör att huden blir slätare.

Botox 1 område: 1999:- (ord. 2499:-)
Extra område: 799:- (ord. 999:-)
Med hjälp av en speciell teknik kan man korrigera formen av ansiktet med hjälp av botox. Det b-tox gör är att tillfälligt förlama och minska muskelns funktion där av minskas muskelaktiviteten som i sin tur gör att huden blir slätare.

Priset är per ml. Ord. pris från: 11 999:-

Fillersklubben Sthlm

Som medlem hos oss tar du del av unika erbjudanden. Vi utför behandlingar i Stockholm samt i Malmö. Vi samarbetar med etablerade klinker, med regelbundna event och erbjudanden. Normalt sker eventen en gång varannan månad, när vi offentliggör vilka datum kommer vi informera våra medlemmar som då har förtur i bokningar.

Telefon 040-6152069
Webbsida
E-post
Öppettider 27-28/11
Adress
Golfvägen 2
182 31 Danderyd
Mörby C
Öppna i Google Maps 🗗