Finare Fransar - Sollentuna

betyg4.4 Mycket bra(912 betyg)
Sollentunavägen 163C, 191 47, Sollentuna
Kära kunder! Här kommer lite info gällande ert besök hos oss: - Kom gärna utan smink, eller tvätta av er innan eran tid börjar hos oss. - Kom i god tid, det är tyvärr eran tid som drabbas av att ni kommer sent. - I behandlingen ingår tiden av e.v. toabesök, försening, samt betalning. - Tänk på att vi försöker i allra högsta grad att inte jobba när vi är sjuka, därför önskar vi även att ni inte kommer sjuka så ni smittar oss. Är vi sjuka kan många kunder drabbas. - Ha gärna förståelse om er tid inte börjar på den angivna tiden. Ibland kan det ske tekniska problem som gör att vi tar emot er några minuter sent. - Varje behandling kan gå tio minuter snabbare. Så går du ifrån salongen innan "din tid" är slut så är det för att vi inte kan sätta fler fransar på dig. - Betalningssätt är med kort eller swish. Även presentkort eller abonnemang. - Har ni fransar från en annan salong rekommenderar vi att ni bokar minst en stor påfyllning. Notera att stylisten kan eventuellt behöva ta bort fransarna med remover om fransarna inte är utförda korrekt. Vi ber er även att fr.o.m nu bara boka/avboka via bokadirekt. Ni hittar tider lättare än vad vi gör och kan på så sätt hitta tider som passar er bättre. Avbokning sker med hjälp av avboknings-koden ni fått på mejl vid bokningen. Hoppas ni får ett trevligt besök! Bokning och support, gäller alla salonger: 0720105673 Salongstelefonerna svaras i mån av tid, vid snabbare kontakt hänvisar vi till bokning- och supportnummret. Enebyberg: 0765576165 Sollentuna: 0700055368 Torsgatan: 0700055376

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Personal

noImage
Jenny BrunoCertiferad Fransstylist
Presentkort
noImage
Tatiana
(343 betyg)
Certiferad Fransstylist
Presentkort
noImage
Hanna Kruukacertiferad fransstylist
Presentkort
noImage
Nike Wäljegård
(35 betyg)
Certiferad Fransstylist
Presentkort
noImage
Minna
(201 betyg)
Certifierad
Presentkort
noImage
Natalia Zdeb
(76 betyg)
Certifierad
Presentkort
noImage
Oksanacertifierad Fransstylist
Presentkort
noImage
Josefin
(14 betyg)
Certifierad
Presentkort

Betyg och recensioner

4.4Mycket bra
912 betyg
till Minna
Behagligt, trevligt och med väldigt bra resultat 👍

Visa mer

till Natalia Zdeb
Toppen

Visa mer

till Minna
Hade den bästa upplevelsen. Kom in för en liten påfyllning med Minna jag har aldrig varit nöjdare. Hon var så försiktig, trevlig och berättade om allt hon gjorde för mig. Kunde inte ha blivit bättre! Kan starkt rekommendera henne för alla!!!

Visa mer

till Natalia Zdeb
Mycket prat.

Visa mer

Om företaget

Välkommen till Finare Fransar Finare Fransar är Sveriges första kedja inom ögonfransförlängning. Jenny Bruno som startat företaget var en av de första i Sverige att utbilda sig i den moderna tekniken. Vi erbjuder olika typer av fransbehandlingar såsom färgning, singelfransar, flat lashes och volymfransar. Vi har stylister i olika nivåer och prisklasser som alla jobbar för att uppfylla dina önskemål. Vi finns idag i Vasastan, Enebyberg och Sollentuna centrum. Finare Fransars motto är att ge dig de bästa resultaten kombinerat med bra priser och god service. Jenny Bruno utbildade sig 2010 och företaget har på bara några år vuxit och för många blivit den självklara salongen för fransförlängning.

Bilder