1. Hem
 2. Massage Stockholm

Firma Kraftplats

betyg5 Fantastiskt bra(18 betyg)
Stortorget 3, 111 29, Stockholm

Boka tjänst

Kroppsbehandlingar

 • Klassisk djupgående massage
  60 minuter, 895 krMer info
 • Klassisk djupgående massage
  30 minuter, 695 krMer info
 • Taktil massage med varma aroma oljor/ansikts & käk behandling
  60 minuter, 895 krMer info

Samtalsterapi

 • Samtalsterapi
  60 minuter, 1 050 krMer info

utövare

noImage
Annie Bryngelsson
5
(18 betyg)

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
18 betyg
Susanna D.
till Annie Bryngelsson
Annie känner av precis vad mina stela axlar och nacke och rygg behöver och behandlar det med stor precision och effekt. Mår alltid bra efter ett besök hos Annie.

Visa mer

Ann- L.
till Annie Bryngelsson
Underbart! Man känner sig omhändertagen och hon är mycket duktig

Visa mer

Ann- L.
till Annie Bryngelsson
Helt fantastiskt. Hon är superduktig. Jag är nöjd varje gång.🌹

Visa mer

Susanna D.
till Annie Bryngelsson
Annie har exakt gehör för vad mina muskler i rygg och nacke behöver och har hjälpt mig många gånger. Annie är en mycket professionell och kunnig massör och vet exakt vad hon gör. Detta, tillsammans med hennes varma personlighet, gör ett besök hos henne till en mycket angenäm upplevelse. Rekommenderas varmt!

Visa mer

Om företaget

Jag heter Annie Bryngelsson och jag arbetar som * Massageterapeut sedan 1992 (Axelsons) *Hälsorådgivare sedan 2007 (Hälsohögskolan i Kristianstad). * Certifierad Kundaliniyogalärare med Medicinsk kompetens (Stockholms Kundaliniyoga center samt YogaKraft 2017-2018). *KBT terapeut och blivande schematerapeut; under utbildning (Bergströms KBT utbildning samt Svenska Institutet för Kognitiv psykoterapi Sabbatsbergs sjukhus). Jag arbetar även som *Konst & Bildpedagog (Skulpturlinjen, Gotlands konstskola 2005-2007 samt Levande Verkstads pedagog & Bildpedagog, Södra Stockholms Folkhögskola & Högskolan i Gävle 2012-2014) Leder sedan många år tillbaka en konstgrupp på Kreativt Center i Stockholm, samt två st yogagrupper. Mina olika yrken vidgar både varandra och mig, och ger ett skönt perspektiv på konsten att leva och må bra : ) Min massage är klassisk, avslappnande och mycket djupgående. Jag ger även en taktil variant av Aroma massage, Ansiktsmassage för spända käkar, Hot Stone-behandling mm och brukar avsluta mina olika behandlingar med en serie sammanhållande akupressurtryck. Är sedan lång tid tillbaka intresserad av Naturmedicin och örter. Jag tror på människans förmåga till inre balans och läkning och har en holistisk grundsyn på tillvaron. Jag ger mina behandlingar på psykoterapeutmottagningen Dininsida varje måndag. Jag tar även emot klienter hemma i Ateljén i Bromma enligt ö.k., oftast på tisdagar och torsdagskvällar. Maila, så svarar jag så snart jag kan. Bokar tid gör du antingen genom Bokadirekt som du når på min hemsida jagebra.webnode.se Det går även fint att maila mig på kattmammabastet@gmail.com Jag tar emot betalning via kort eller medelst företags swisch. Avbokningstid som gäller vid återbud är 24 tim innan bokad behandling, i annat fall debiteras du för behandlingen. Varmt välkommen!

Bilder

Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt
 • På Dininsida, Stortorget 3 finns jag på måndagar kl 08.00-20.00 Tid i Ateljén i Bromma finns på onsdagar och bokas via mail eller sms enligt ö.k.
 • Stortorget 3, 111 29, Stockholm