Vad vill du boka?

Jag har semester vka 26-28

När du väljer behandlingstyp så spelar det ingen roll om du är osäker på vad du vill ha. Vi väljer ut de absolut bästa behandlingstyperna för dig för bästa resultat på plats ändå ;o)

Välkommen!

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Akupunktur

Akupunktur betyder "nålbehandling" och har sitt ursprung i traditionell kinesisk medicin. Med akupunktur behandlas en stor mängd sjukdomar och ger förebyggande och friskvårdande behandling. Världshälsoorganisationen (WHO) anger över 100 behandlingsområden med traditionell akupunktur. Varje person och åkomma behandlas individuellt. Som exempel behandlas huvudvärk olika för var person beroende på var värken sitter och vad var patienten har för övriga sjukdomstecken.

Kiropraktik

Migrän, domning i extremiteter, nervsmärta och låsningar är vanliga idag. Med en mjuk och enkel kiropraktisk behandling kommer du snart i ordning igen. Att börja ett kiropraktiskt behandlingsprogram är också en bra metod för att systematiskt bearbeta olika sjukdomstillstånd inifrån och ut.

Kostrådgivning

Många sjukdomar har sitt ursprung i hur vi äter och lever vårt liv. Med några ändringar i kosten och rätt kosttillskott kan vi öka livskvaliteten markant. Kom in för genomgång av just din personliga diet. Det finns naturligtvis också möjligheten att köpa hälsokost och näringstillskott. Jag hjälper gärna till med tips och idéer.

Zonterapi

Zonterapi hjälper din kropp att läka sig själv. Varje organ i kroppen har en s.k. reflexzon på bland annat fötterna, händerna och öronen, och genom stimulering av den hjälper detta det organ som är sjukt. De flesta åkommor kräver 10-15 behandlingar.

Övriga behandlingar

När man har problem som man inte riktigt vet vilken behandlingsmetod som är bäst kan man välja detta alternativ. Jag hjälper dig då att hitta bästa behandlingssättet för dig och använder ofta en kombination av behandlingsmetoder som passar in på dina problem och förutsättningar.
Ljusterapi med Q-light har visat god effekt på en mängd olika hälsoproblem. Q-Light är godkänd inom EU för behandling inom sårläkning, brännskador, smärta, allergiska reaktioner, nervöst orsakad hudinflammation, depressioner och sömnstörningar.
OBS! Har du linser behöver du kunna ta ut dessa vid behandlingen.

Massage

Skrapmassage är en ca 4000 år gammal metod mot kronisk värk som ursprungligen kommer från Kina.
Gua Sha beskrivs som en hård massage som utförs med en skrapa gjord av oxhorn. Metoden är allra
bäst för smärtlindring vid förslitningsskador och kronisk smärta i muskulatur och senfästen.
Koppning för effektiv behandling av muskelspänningar och cirkulationsstörningar samt återhämtning
Trötta eller överbelastade muskler mår ofta bra av massage för ökad genomströmning av syrerikt blod och borttransport av slaggprodukter. Det ger också ett gyllene tillfälle för att kunna stressa av och bli lite ompysslad.
Medlem i Svenska Akupunkturförbundet

Fit for life i Hjo AB

Välkommen till fit for life

Rådgivning och behandlingar för en bättre hälsa genom naturläkekonst, för alla och speciellt där vården inte räcker till!

Allt från kiropraktik, massage akupunktur och kostrådgivning till ljusterapi gua sha och irisdiagnostik. . Är ni osäkra på vad ni ska välja eller vill att vi ska hjälpa dig på bästa sätt och föreslå behandlingssätt, välj då "Behandling".

Tung-, puls-, -iris och andra typer av diagnostik används vid behov.

Beskriv dina problem och ALLA dina symptom för bästa resultat på behandlingen!

Varmt välkomna!

Här finns också presentkort.

Telefon 0709-130899
Webbsida
E-post
Adress
Hjo Stadspark, Villa Svea 1
544 33 Hjo