Vad vill du boka?


Den 25 maj träder en ny EU-förordning i kraft som förkortas GDPR.


För att boka behandling behöver du godkänna hur jag hanterar dina kontaktuppgifter samt journaler. - När du bokar en behandling hos mig, kommer på ett föredrag eller en kurs eller beställer en produkt från min hemsida så kommer du hamna i mitt kundregister med ditt namn, din adress, ditt telefonnummer, e-post och ibland även personnummer för att jag ska uppfylla skatteverkets regler för debitering och för att jag ska kunna nå dig om jag behöver ställa in.

Jag använder även din e-postadress till att att nå dig om det finns behov av det.


  -Vid behov för jag journal. I journalen antecknar jag de symtom du söker för samt din sjukdomshistoria och noterar diagnostiska fynd samt vilken typ av terapi du fått vid varje tillfälle. Jag använder alla till buds stående medel för att skydda dina uppgifter och lagra dem säkert! Om du inte begär något annat så spar jag journalen i max tio år efter att du varit hos mig sista gången. Detta för att lättare kunna hitta rätt behandling om du återkommer vid ett senare tillfälle.

  -Du har alltid rätt att begära utdrag ur din journal samt att få alla eller delar av uppgifterna borttagna.

  -Jag kommer aldrig att vidarebefordra dina uppgifter till tredje part (som t ex ett annat företag). Enligt mina yrkesförbunds etiska regler arbetar jag under tystnadsplikt.

  -Du har möjlighet att klaga till Datainspektionen om du bedömer att jag bryter mot GDPR.

  -I vanliga fall har alla företag rätt att lagra nödvändiga uppgifter i ett år från inhämtandet men om det behövs, som i fallet med journaler, har jag rätt att lagra dem längre.

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

När du väljer behandlingstyp så spelar det ingen roll om du är osäker på vad du vill ha. Vi väljer ut de absolut bästa behandlingstyperna för dig för bästa resultat på plats ändå ;o)

Välkommen!

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Akupunktur

Akupunktur betyder "nålbehandling" och har sitt ursprung i traditionell kinesisk medicin. Med akupunktur behandlas en stor mängd sjukdomar och ger förebyggande och friskvårdande behandling. Världshälsoorganisationen (WHO) anger över 100 behandlingsområden med traditionell akupunktur. Varje person och åkomma behandlas individuellt. Som exempel behandlas huvudvärk olika för var person beroende på var värken sitter och vad var patienten har för övriga sjukdomstecken.

Kiropraktik

Migrän, domning i extremiteter, nervsmärta och låsningar är vanliga idag. Med en mjuk och enkel kiropraktisk behandling kommer du snart i ordning igen. Att börja ett kiropraktiskt behandlingsprogram är också en bra metod för att systematiskt bearbeta olika sjukdomstillstånd inifrån och ut.

Kostrådgivning

Många sjukdomar har sitt ursprung i hur vi äter och lever vårt liv. Med några ändringar i kosten och rätt kosttillskott kan vi öka livskvaliteten markant. Kom in för genomgång av just din personliga diet. Det finns naturligtvis också möjligheten att köpa hälsokost och näringstillskott. Jag hjälper gärna till med tips och idéer.

Zonterapi

Zonterapi hjälper din kropp att läka sig själv. Varje organ i kroppen har en s.k. reflexzon på bland annat fötterna, händerna och öronen, och genom stimulering av den hjälper detta det organ som är sjukt. De flesta åkommor kräver 10-15 behandlingar.

Övriga behandlingar

När man har problem som man inte riktigt vet vilken behandlingsmetod som är bäst kan man välja detta alternativ. Jag hjälper dig då att hitta bästa behandlingssättet för dig och använder ofta en kombination av behandlingsmetoder som passar in på dina problem och förutsättningar.
Ljusterapi med Q-light har visat god effekt på en mängd olika hälsoproblem. Q-Light är godkänd inom EU för behandling inom sårläkning, brännskador, smärta, allergiska reaktioner, nervöst orsakad hudinflammation, depressioner och sömnstörningar.
OBS! Har du linser behöver du kunna ta ut dessa vid behandlingen.

Massage

Skrapmassage är en ca 4000 år gammal metod mot kronisk värk som ursprungligen kommer från Kina.
Gua Sha beskrivs som en hård massage som utförs med en skrapa gjord av oxhorn. Metoden är allra
bäst för smärtlindring vid förslitningsskador och kronisk smärta i muskulatur och senfästen.
Koppning för effektiv behandling av muskelspänningar och cirkulationsstörningar samt återhämtning
Trötta eller överbelastade muskler mår ofta bra av massage för ökad genomströmning av syrerikt blod och borttransport av slaggprodukter. Det ger också ett gyllene tillfälle för att kunna stressa av och bli lite ompysslad.
Medlem i Svenska Akupunkturförbundet

Fit for life i Hjo AB

Välkommen till fit for life

Rådgivning och behandlingar för en bättre hälsa genom naturläkekonst, för alla och speciellt där vården inte räcker till!

Allt från kiropraktik, massage akupunktur och kostrådgivning till ljusterapi gua sha och irisdiagnostik. . Är ni osäkra på vad ni ska välja eller vill att vi ska hjälpa dig på bästa sätt och föreslå behandlingssätt, välj då "Behandling".

Tung-, puls-, -iris och andra typer av diagnostik används vid behov.

Beskriv dina problem och ALLA dina symptom för bästa resultat på behandlingen!

Varmt välkomna!

Här finns också presentkort.

Visa kontaktinformation
Adress
Hjo Stadspark, Villa Svea 1
544 33 Hjo
Öppna i Google Maps 🗗