Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Yoga - Bäckgatan 16

Healing Rhythm och vintersolståndet är återigen här! Detta är vår terminsavslutning och avrundning av cykeln, inledning in i en ny cykel där Månen är full och Solen föds åter.

Vintersolståndet står för dörren, och vi har når den mörkaste tiden på året. Under denna yogastund kommer vi utforska vad vi kan hitta stöd i våra kroppar; speciellt i vårt skelett, och i sinnen.

Hur vi kan balansera ljusstrimmorna under den mörka årstiden? Utforskningen sker i mjuka rörelser, yin yoga positioner, mantran, ljud & vibrationer, och arbete med elementen i gemenskap.

Vi avslutar med värmande te i cirkeln!

Torsdag 12/12 18.15-19.30
Bäckgatan 16, Nunas lokaler

Pris: Som vanligt är detta event donationsbaserat, och allt som kommer in går oavkortat till Amazon Watch, som stödjer urfolken och skyddar regnskogen i Amazonas.

Denna klass är till för dig som nybliven mamma och din bebis. Mjuka men stärkande yoga-och andningsövningar som utförs tillsammans med din bebis, ger också ett fint tillfälle att djupare lära känna varandra och stärka banden mellan er. Den här klassen erbjuder anpassade övningar som, efter graviditet & förlossning och under amningsperiod och mycket bärande av bebis, hjälper kroppen att återhämta sig med närande övningar, stärkande/vitaliserande rörelser och vila.

Trygghet och kontinuitet är viktig i denna klass, därför erbjuds den som en kurs på 6 tillfällen.

Maila anahi@flowofshree.com vid ytterligare frågor och funderingar kring kursen.

Tid: Tisdagar 10.00-10.45 1 Oktober - 12 November (Ingen klass v.43)
Plats: Bäckgatan 16, Nunas lokaler i Munkenhuset
Pris: 850 kr

Vamt välkomna, mor och bebis!
Anahí
Denna klass är fristående och öppen för alla, nya och nyfikna precis som invanda yin yoginis. Vad är ojas,? Hur kan vi ge näring åt och stödja ojas, denna vävnad, näringsrika nektar och essens, i kroppen? Varför behöver vi det? Vi utforskar mjuka & närande asanas/mudraflöden & yin-positioner med stabila men subtila flöden.

Positionerna hålls längre, så vi kan fördjupa oss i kroppens "yin-delar", såsom bindväv, ligament, leder och benstruktur. Jordade och trygga positioner, bjuder in till medveten närvaro. Det öppnar upp för kontakt och vidare resa med vår yin-energi, acceptans och inre visdom.

Yin-positionerna hålls sittande och liggande, med ryggrad & bäcken som centrala leder/benstrukturer. Genom att stimulera bindväven runt dessa leder öppnar det upp för bättre flöde/qi i fascian och energibanorna, i hela kroppen på sikt.

Tisdag 3 December 18.15-19.45
Bäckgatan 16, Nunas lokaler i Munkenhuset.

Pris: 170 kr (om du även bokar “Yin yoga - prana” kostar båda 300 kr)

Info & frågor: anahi@flowofshree.com
Denna klass är fristående och öppen för alla, nya och nyfikna precis som invanda yin yoginis. Vad är prana, och hur känns och upplevs prana? Hur kan vi följa flödet av prana i yin-positionerna? Vi utforskar yin-positionerna, metal-meridianerna och organen, och ger utrymme för extra mycket pranayama & mantra.

Positionerna hålls längre, så vi kan fördjupa oss i kroppens "yin-delar", såsom bindväv, ligament, leder och benstruktur. Jordade och trygga positioner, bjuder in till medveten närvaro. Det öppnar upp för kontakt och vidare resa med vår yin-energi, acceptans och inre visdom.


Tisdag 26 November 18.15-19.45
Bäckgatan 16, Nunas lokaler i Munkenhuset.

Pris: 170 kr (om du även bokar “Yin yoga - ojas” kostar båda 300 kr)

Läs mer på www.flowofshree.com
För info & frågor: anahi@flowofshree.com
Denna kurs låter oss gå djupare in i lagren av både graviditeten, i din kropp, yogan, kontakten med ditt barn och gemenskapen. Denna yoga passar alla stadier av graviditeten, inga tidigare erfarenheter behövs.

I kursen ingår även den omtyckta “Yoga for Birth” som är förlossningsförberedande för dig och din partner den 5 December 16.30-18.30

Att yoga under sin graviditet ger en fantastisk möjlighet att skapa närvaro, välmående och vitalitet både för dig och din ofödda bebis! Med en trygg, välanpassad och mjuk yoga, bjuds du in till att stärka, slappna av och jorda kropp och sinne under graviditet och inför förlossning. Vi övar asanas, andningsövningar, mantras och mudras i harmoniskt tempo för att du och din bebis ska få en så holistisk och positiv upplevelse som möjligt. Trygghet, hälsa och hedrande av alla deltagande kvinnors graviditetsresa är genomgående i fokus i klassen. En klass handlar om Postnatal Återhämtning och hur vi kan ta hjälp av yogan och meditation som ett jordande och stärkande element som nybliven mamma.

Tisdagar & Torsdagar 16.30-18.00 26/11 - 17/12 kurs på 7 st tillfällen. Anmälan är bindande.
Bäckgatan 16, Växjö Nunas lokaler

Mer detaljer om kursen: www.flowofshree.com

Massagebehandlingar - Växjö Träningsfabrik

Djupgående, men harmonisk oljemassage där hela kroppen behandlas. Muskler, bindväv och cirkulation mjukas upp och balanseras. Oljorna som används är ekologiska och behandlingen anpassas efter varje individ. Fokus ligger på helhetsupplevelsen, men skräddarsys givetvis efter behov.

Kan ibland innehålla inslag av triggerpunktsbehandlig och terapeutiska element.
En terapeutisk oljemassage, som anpassas efter dina behov. Behandlande och djupgående för spänd muskulatur och bindväv, skador och obalanser såväl som återhämtande avslappning. Vid en djupgående massage används ofta tekniker som arbetar med triggerpunkter och akupressur. Oljorna som används är ekologiska och väl utvalda för att bidra till en autentisk behandling.

Massage ökar cirkulation, höjer immunförsvaret samt förbättrar syresättningen i blodet. Hormonet Oxytocin som frigörs i kroppen av beröring, skapar utrymme för avslappning, stressreduktion och verkar lugnande på nervsystemet.

Denna behandling är för dig som har specifika besvär tex sportskador eller helt enkelt önskar en djupgående massage av t.ex nacke/skulderparti. Det är vanligt att du får hem övningar som är anpassade för dina behov, tex vissa stretchar/avslappningsövningar eller yogaövningar.
En holistisk och djupgående behandling, där kropp och sinne får chans att verkligen slappna av. Traditionell Thai Yoga Massage har sina tusenåriga rötter i Indien och är en Ayurvedisk behandlingsform men som har utvecklats i i Thailand. Denna behandling väljer du om du vill ha en holistisk upplevelse, där hela kroppen gås igenom på djupet. Genom tryck, assisterad stretch och mjuka mobiliseringar, harmoniseras flödet i muskler och bindväv. Behandlingen ges på en madrass på golvet, med mjuka kläder på.

En holistisk och djupgående behandling, där kropp och sinne får chans att slappna av ordentligt. Denna, något kortare behandlingen, väljer du om du vill fokusera på ett visst område, t ex axlar, bäcken, skulderparti. Genom tryck, assisterad stretch och mjuka mobiliseringar, harmoniseras flödet i muskler och bindväv. Behandlingen ges på en madrass på golvet, med mjuka kläder på.

Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Flow of Shree

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Kvarnvägen 6
352 41 Växjö
Öster
Öppna i Google Maps 🗗