Flygintyg

betyg4.5 Mycket bra(49 betyg)
Skebokvarnsvägen 151, 124 52, Bandhagen
Vi på Flygintyg.nu finns i samma lokaler som Salong Betong på Skebokvarnsvägen 151 i Bandhagen. Hos oss utförs PCR-tester samt antigentester för COVID-19 av certifierade terapeuter och legitimerade läkare. Besöket tar endast 10 minuter och du får ditt internationella frisk/reseintyg digitalt och krypterat med QR-kod internationell validering inom 12 timmar. Alla våra intyg är granskade och signerade av en legitimerad läkare.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
49 betyg
Då vi hade tid Dan innan vi skulle åka så fanns ingen där höll på att bli kattasråf
Snabbt och professionellt.
Go, trevlig personal!
Did the antigen test for my trip. Everything was done very fast and professional, and the test was valid for the airport :)

Om företaget

Vi på Flygintyg.nu finns i samma lokaler som Salong Betong på Skebokvarnsvägen 151 i Bandhagen. Hos oss utförs PCR-tester samt antigentester för COVID-19 av certifierade terapeuter och legitimerade läkare. Besöket tar endast 10 minuter och du får ditt internationella frisk/reseintyg digitalt och krypterat med QR-kod internationell validering inom 12 timmar. Alla våra intyg är granskade och signerade av en legitimerad läkare. Hos oss på Flygintyg.nu är du välkommen om du är symptomfri och behöver göra ett pålitligt Covid-19 test. Vi arbetar med ackrediterade Life Genomics och Amplexa Genetics A/S som är labb av högsta kvalitet. Våra tester och labbanalyser följer Folkhälsomyndighetens krav och är ISO 15189 certifierade för att säkerställa din trygghet. Varmt välkommen att boka en tid som passar dig!

Bilder