Vad vill du boka?

FORCA FITNESS
Nathalie Pahlenstam & Jimmy Lagerström

Hos oss hittar du personlig träning, självförsvar, gruppträning, utomhusträning, kostrådgivning med mer. 

Forca Fitness är för dig som vill komma igång med träningen på riktigt och som är redo att svettas! Med erfarenhet och expertis hjälper vi dig att nå just dina mål, oavsett om det handlar om en viktresa, idrottsprestation, att kunna försvara dig själv eller om du vill komma igång med träningen. 

Nathalie arbetar som personlig tränare, kostrådgivare och grupptränare. Hon har en lång erfarenhet utav framför allt fysträning där styrka och kondition står i fokus. Behöver du komma i form, är hon rätt tjej att gå till!
Nathalies bakrund grundar sig i styrkelyft och fitness där hon har fina meriter, men har nu fastnat för kampsporten där hon tävlar i Braziliansk Jiu Jitsu och Submission Wrestling, även där med stora framgångar. 

Jimmy är en av Sveriges främsta tränare i Braziliansk Jiu Jitsu och Submisson Wrestling och har instruerat i kampsport sedan många år tillbaka. Jimmy håller i klasser som självförsvar för tjejer, boxning, fyspass och privatlektioner inom kampsport. 
Jimmy har många års erfarenhet inom kampsport och en vägg av medaljer och pokaler, utav detta har han även fått en stor förståelse för träningen och kroppen och sitter på en stor kunskap som han är redo att dela med sig utav. 

T om. 29/2 Får du en KOSTNADSFRI kroppsvägning när du köper 1 eller fler PT-timmar. Skriv i din bokning att du även vill boka detta.

Du som är student får 20 % rabatt på alla tjänster. Gäller ej rabatterade paket. 
Kom ihåg att du även kan betala alla tjänster/paket med swish direkt: 123 501 49 31

nathalie@forcafitness.se
jimmy@forcafitness.se


Dagjämningsgatan 2 Kortedala
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

Klippkort 10
Nathalie Pahlenstam, 1.350,00 kr, värde 1.500,00 kr Mer info
Detta paket inkluderar all gruppträning du hittar hos oss. Det gäller bl a bootcamps, utomhusträning, fysträning och självförsvar!
EXCLUSIVE PAKETET
Nathalie Pahlenstam, 6.500,00 kr, värde 8.000,00 kr Mer info
Detta paket är för dig som vill investera i dig själv!
Du får
- 10 PT-timmar Styrketräning/Kampsport
- 10 Gruppträningspass/Självförsvar
- Kost & Träningsplanering
10 PT-timmar
Nathalie Pahlenstam, 5.100,00 kr, värde 6.000,00 kr Mer info
Är du redo att satsa på dig och din träning? Slösa ingen tid, och spara pengar genom att investera i 10 timmar på en gång!

Detta paket gäller Personlig träning i gymmet och kampsport.
Klippkort 30
Nathalie Pahlenstam, 3.150,00 kr, värde 4.500,00 kr Mer info
Detta paket inkluderar all gruppträning du hittar hos oss. Det gäller bl a bootcamps, utomhusträning, fysträning och självförsvar!
...fler kort
Visa alla kort hos Forca Fitness

GBG MMA KORTEDALA

Träna med en härlig grupp där vi peppar och taggar varandra till att hela tiden pusha oss över gränserna.

Detta passet är uppbyggt på 2-3 cirklar där vi blandar styrka med kondition.
Passet kommer att variera gång till gång och instruktören kommer se till att passet är anpassat och utmanande för alla!
Kl. 11-17
Lunch ingår!

Lär dig att försvara dig själv!
Du kommer under detta seminarie att lära dig vår steg-för-steg process. Du kommer lära dig hur du gör för att i bästa fall undvika faran och hur du hanterar faran när du inte kan undvika den.
Du kommer lära dig hur du gör för att ta dig ur positioner som känns hopplösa, t ex. när någon sitter gränsle över dig, håller fast din arm, eller håller ett stryptag på dig mot väggen.
Trots att "gärningsmannen" är större och starkare än dig så kan du ta dig från dessa situationer med hjälp av hävkraft och teknik!
Vårt självförsvarssystem kommer från sporten Brasiliansk Jiu-jitsu och kommer läras ut av Jimmy Lagerström, som är en av Sveriges främsta tränare inom sporten och inom självförsvar.
Kl. 11-17
Lunch ingår!

Detta är en fortsättningskurs för er som har gått våran första självförsvarskurs. Här kommer vi att hjälpa dig fräscha upp minnet från vad vi gått igenom, för att därifrån fortsätta och bredda kunskapen med fler självförsvarstekniker för olika situationer.

Du kommer att få en större förståelse och överblick för teknikerna, när och hur det kan användas.
För dig som tyckte att kurs 1 var rolig och givande, så kommer denna kursen förmodligen att ge dig dubbelt så mycket och du kommer känna att fler pusselbitar faller på plats.

Vårt självförsvarssystem kommer från sporten Brasiliansk Jiu-jitsu och kommer läras ut av Jimmy Lagerström, som är en av Sveriges främsta tränare inom sporten och inom självförsvar.
På detta pass kommer vi att gå igenom skivstångsövningar så som marklyft, knäböj, bänkpress, militärpress och rodd. Detta är stora basövningar som tar på flera muskelgrupper men också kräver att du utför dem med rätt teknik för att inte skada dig.
Vill du veta vad som är planerat på just ditt pass är det bara att slänga iväg ett mail!

Träna med en härlig grupp där vi peppar och taggar varandra till att hela tiden pusha oss över gränserna.

Passet är uppbyggt på en lång uppvärmning, följt av en styrkedel och en lite flåsigare och mer utmanade del.
Passet kommer förändras från gång till gång, och går alltid att anpassa efter nivån på dig som deltagare.

Gör träningen till någonting roligt!
Under en timme jobbar vi tillsammans i gymlokalen för att nå dina mål. Med dina önskemål och förutsättningar så sätter jag ihop ett pass för dig!
Personlig träning riktar sig till alla, oavsett om du aldrig varit i gymmet innan eller om du är elitidrottare som behöver hjälp för att fortsätta utvecklas.
Under din första PT-timme kommer en del tid gå åt till att analysera ditt nuläge, dina förutsättningar samt ditt mål.
Byt ut fikan till ett härligt träningspass och kom och träna med mig med din kompis.

Genom att ha både en vän och en PT som hjälper dig och puschar dig, blir din träning både roligare och mer effektiv.
Under 30 min jobbar vi tillsammans i gymlokalen för att nå dina mål. Med dina önskemål och förutsättningar så sätter jag ihop ett pass för dig!
Personlig träning riktar sig till alla, oavsett om du aldrig varit i gymmet innan eller om du är elitidrottare som behöver hjälp för att fortsätta utvecklas.

Ett kortare pass för dig som har en pressad vardag men ändå vill få in träningen. Detta passet är därför ett mer intensivt pass!

Forca Fitness

Forca Fitness erbjuder träning på en ny nivå. Hos oss kan du komma själv och köra privatträning i gymmet eller i ett flertal kampsporter, du kan komma som företag och själv bestämma hur ni vill lägga upp er träning, eller delta på våra gruppklasser som sträcker sig från fysträning, till boxning och självförsvar. Vi erbjuder även kostrådgivning och hjälper dig gärna med ett träningsprogram för att du ska nå dina mål.
Våra instruktörer har många års bakrund inom både träning och kost, och brinner för att nå ut och hjälpa, inspirera och bjuda in fler till träningen.
Hos oss står alltid våra klienter i fokus, där dina mål, förutsättningar och önskemål är vår lag!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Se bokningschema
Adress
Dagjämningsgatan 2
415 09 Göteborg
Kortedala
Öppna i Google Maps 🗗