Boka Kurs Kreativ Mindfulness 360 min , 1.490,00 kr

Vi börjar dagen med ört-te, filt och kudde. Du kommer få ta del av en coachande skrivövning som låter dig stanna upp och reflektera över tillvaron. Vi leder dig även genom en djupavslappnande meditation och förser dig med verktyg för fortsatt meditation och avslappning i vardagen. Du kommer även att bli vägledd i kravlös kreativitet; förmågan att vara kreativ och leka med färg och form, helt utan krav på vad slutresultatet ska komma att bli. Det här är en dag för alla som vil. Inga förkunskaper krävs. Med dig hem får du ett konstverk på en duk av hög kvalitet samt en beprövad rutin för avkoppling och meditation. Mitt på dagen tar vi paus för en enkel och trevlig lunch med soppa, sallad, nybakat bröd och kaffe/the.

Anmälan = betalning av kursavgift.

_DSC3573-2.jpg

Vecka 9

mån
24
feb
tis
25
feb
ons
26
feb
tor
27
feb
fre
28
feb
lör
29
feb
sön
1
mar
Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider

februari 2020

måntisonstorfrelörsön
v5272829303112
v63456789
v710111213141516
v817181920212223
v92425262728291

Form holistic Uppsala

FORM holistic är skapat av Anna och Nikola Tramontana som ett starkt komplement till den traditionella synen på friskvård, ledarskap och coaching. Vi behandlar hela människan, från huvudets intellektuella teorier och strategier ner i kroppen. Det gör vi genom vår spetskompetens inom naprapat, humanmedicin, fysiologi, psykologi och coaching. Vår bas är lika bred som den är djup inom dessa områden.

Uppdrag som vi jobbar med är allt från träningsresor, hela friskvårdsuppdrag för företag till ledningsgrupper i förändringsprocesser, utbrända och energilösa klienter som inte hittar balansen mellan jobb och privatliv.

Vi tror att för att kunna leva ett liv i balans, att kunna känna drivkraft, motivation och engagemang så måste det finnas energi tillgänglig. Utan denna energi så hjälper det inte hur mycket vi vet att vi ska göra om vi ändå inte orkar genomföra det.

Det Holistiska ledarskapet handlar om att finna var och ens makalösa potential - att leva livet till 100% i kropp, tanke och själ.

NAPRAPATI

Naprapatbehandlingar
En naprapatbehandling hjälper dig att bli av med smärta, stelhet och o-funktion i kroppen. Vår syfte som naprapater är att behandla problemen och se till att de håller sig borta! Med olika behanlingsmetoder (massage, akupunktur, mobilisering, manipulation, töj, långvågsbehandling, tens, mm) hjälper vi kroppen att kännas skönt rörlig, mjuk och välfungerande.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Sjukhusvägen 3
753 09 Uppsala
Slottskällan
Öppna i Google Maps 🗗