Boka Microneedling kur 3 ggr. (20% rabatt) 45 min , 4.560,00 kr

Här bokar du upp dig på en hel kur på 3 gånger med 25% rabatt för att uppnå bästa möjliga resultat. Rekommenderat intervall är ca 2-3 veckor mellan varje behandling.

För att få tillgång till detta erbjudande, boka in alla tre behandlingar med rekommenderat intervall. Du kan efter det dela upp betalningen på 3 ggr.

Vi kundanpassar vår microneedling med olika substanser, vad du önskar för resultat och vad din hud behöver. Vi förbereder alltid huden innan med en kemisk peel som ingår i priset. Detta för att se till att huden är så ren som möjligt och för få ett så bra resultat som möjligt. Läs under bokning kemisk peel om du vill veta mer.

Med microneedling orsakar man en kontrollerad skada i huden med hjälp av tunna korta nålar. I och med denna hudskada så vill kroppen naturligt reparera skadan och tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar att producera nytt kollagen som är kroppens egna "limbindare"som ger både fasthet och styrka till bl.a din hud. Det gör att din hud ser spänstig och ung ut. Till behandlingen lägger man på en vätska som i samband med behandlingen absorberas in i huden och ökar hudens upptag för just det ämnet. Det kan ex vara vitaminboost, fuktboost eller hyaluronboost. Detta är en en långsiktig behandling men många märker resultat redan efter några veckor. Rekommenderat är 2-4 behandlingar beroende på hudtyp. Viktigt att tänka på innan behandling är att inte äta någon blodförtunnande medicin, ex ipren. Du får inte heller träna 24 timmar efter behandling. Samma dag som behandling kan man var lite röd i ansiktet men dagen efter har det lagt sig helt.
Rekommenderas till:
-huduppstramning
-tunna rynkor
-porer
-milier
-pigmenteringar
-ärr
-hudbristningar
-ytliga blodkärl

OBS! Ta ej någon blodförtunnande läkemedel inför denna behandling. Ex: Ipren, Treo mm.

IMG_8559 (1).jpg

Formedico Estetik

Färdbeskrivning:

Buss 74 hållplats: LUMA
Tvärbana hållplats: LUMA
Färja brygga: LUMA

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Se kalender
Adress
Ljusslingan 30 B
120 64 Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗