Fot & Fysiokliniken i Umeå AB

betyg4.7 Fantastiskt bra(18 betyg)
Västra Norrlandsgatan 17, 903 29, Umeå
Dina fötter bär dig genom livet, ta hand om dem! Ortopediska fotbäddar kan avhjälpa felställningar men också lindra redan uppkomna besvär. Om du har frågor eller är nyfiken på hur de kan hjälpa just dig så skicka ett mail eller ring för mer information!

Boka tjänst

Standardtjänster

  • Nybesök - undersökning för ortopediska fotbäddarKostnadsfri · Mer info
    Boka
  • Återbesök - ortopediska fotbäddar45 minuter, Kostnadsfri
    Boka

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

utövare

noImage
Fot&Fysiokliniken
(18 betyg)
OrtopedteknikerPresentkort

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
18 betyg
Proffsigt bemötande och bra dialog.
Mycket bra hjälp o bemötande.
Det var mitt första besök för anpassade ortopediska inlägg till skorna och han känns kompetent så jag har gott hopp om att få bra inlägg.
Trevligt bemötande och proffsig kunskap.

Om företaget

Till Fot & Fysiokliniken i Umeå AB kan du vända dig med de flesta typer av värk och besvär i muskler och leder. Många besvär i fötter, knän, höfter och rygg kan ha sin orsak i en felaktig fotställning vilket ofta kan avhjälpas med individuellt framtagna ortopediska fotbäddar. När du har besvär som är svåra att behandla själv finns vi här för dig och kan erbjuda ett flertal manuella tekniker för undersökning och behandling. Vår ambition är att hitta orsaken till dina besvär istället för att endast behandla symtomen. För oss är det viktigt att ge våra kunder verktyg och metoder att själva påverka sin situation. På så vis kan du i större utsträckning själv kontrollera din tillvaro och blir inte lika beroende av behandlare.

Bilder