FotSara

betyg5.0 Fantastiskt bra(13 betyg)
Krigsstigen 8, 182 73, Stocksund
Välkommen till FotSara! Jag heter Sara Essehorn och är legitimerad fysioterapeut & laserterapeut. Jag hjälper människor med smärta och är inriktad på fotproblem och arbetar enligt ett effektivt koncept där mitt mål är att du skall bli smärtfri! Jag hjälper så klart även dig med smärta, inflammation, svullnad samt diverse sjukdomar tex muskelsmärta, höftsmärta, huvudvärk, nackspärr, ont i ryggen, ischias, löparknä, musarm, tennisarmbåge, idrottsskador och artros.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

Inte listad.

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
13 betyg
till Sara Essehorn
Trevlig 😊
till Sara Essehorn
Glatt bemötande och en professionell behandling, jag rekommenderar Sara!
till Sara Essehorn
Lyxigt att kunna testa antikroppar i trygg miljö! Tack Sara!!
till Sara Essehorn
Sara har ett glatt och trevligt sätt att bemöta sina patienter på och laser behandlingen hjälper verkligen. Rekommenderar henne å det varmaste!

Om företaget

Jag arbetar med fysioterapeutiska behandlingsmetoder kombinerade med laserbehandling. Laserbehandling innebär att man belyser den del av kroppen där problemet sitter med laserljus. Laserbehandlingen är effektiv när man har smärta, svullnad eller inflammation och är effektiv vid problem i muskler, senor, skelett och leder som har uppkommit efter trauman, operation eller som kommit smygande. Laserbehandlingen sätter även igång kroppens egen naturliga självläkning. Problemen kan vara akuta, halv akuta eller kroniska. Förutom smärta i muskler, skelett och senor finns det positivt vetenskapligt stöd för att behandla bland annat acne, munsår, herpessimplex, bensår, håravfall, bältros och mycket annat.

Bilder