1. Hem
  2. Massage Johanneshov

Fotvårdskliniken i Kärrtorp

betyg4.8 Fantastiskt bra(1757 betyg)
Kärrtorpsvägen 73, 121 55, Johanneshov
Vi har semesterstängt 29/4 tom 3/5. Känn dig välkommen till oss! Till oss är alla fötter välkomna, stora som små/äldre som unga (barn från 8 år). Du som kommer till Fotvårdskliniken i Kärrtorp för medicinsk fotvård kan t ex ha förhårdnader, nagelproblem såsom nageltrång eller förtjockade naglar, liktorn, svamp, sprickor eller vårtor mm. Du kan även ha andra orsaker såsom att du tränar mycket, är gravid, står och går en del, har en sjukdom som påverkar dina fötter eller annan orsak. Fotvårdskliniken i Kärrtorp är en av Miljöförvaltningen tillståndspliktig verksamhet och följer alltid gällande hygienkrav. Förutom att vi alltid sköter de basala hygienrutinerna så använder vi alltid munskydd, skyddshandskar och skyddsförkläde. För att du som kund hos oss ska få bästa möjliga upplevelse är kliniken låst/stängd under pågående behandling. Öppettiderna kommer därför att variera. Vill du besöka oss så skicka sms till 0721-721 900 för överenskommelse om tid. Vi är tre medicinska fotterapeuter, Jessica, Carina och Katarina som arbetar på Fotvårdskliniken. I vår kalender ser du vem som jobbar vilken dag, d.v.s vi arbetar aldrig samtidigt. Välkommen att boka en tid eller att höra av dig med dina frågor!
15103

Boka tjänst

MEDICINSK FOTVÅRD

  • Medicinsk Fotvård
    695 krMer info
    Boka
  • Medicinsk Fotvård med Fot-och Underbensmassage
    1 050 krMer info
    Boka
  • Delbehandling
    450 krMer info
    Boka

FRISKVÅRD

  • Fot Friskvård
    45 minuter, 895 krMer info
    Boka
  • Fot- och underbensmassage - endast lördagar
    25 minuter, 575 krMer info
    Boka

utövare

noImage
Jessica
4.9
(984 betyg)
Medicinsk Fotterapeut
noImage
Carina
4.7
(773 betyg)
Medicinsk Fotterapeut
noImage
KatarinaMedicinsk Fotterapeut

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
1757 betyg
Sven S.
till  Jessica
Toppenbehandling som alltid😊

Visa mer

Monica C.
till  Jessica Larsson
Alltid lika fin stund hos Jessica ! Vi pratar om allt mellan himmel och jord ! Känner varandra så väl !

Visa mer

Kristina R.
till  Jessica Larsson
trevligt och skön behandling.

Visa mer

Nina L.
till  Jessica Larsson
Jessica är väldigt professionell. Jag lägger med tillit mina fötter i hennes händer. Hon är dessutom mycket trevlig. Jag går ifrån besöket, med en härlig ”lätt” känsla.

Visa mer

Om företaget

Fotvårdskliniken i Kärrtorp erbjuder professionell Medicinsk Fotvård och Fot Friskvård. Jessica, Carina och Katarina är diplomerade medicinska fotterapeuter och har sin utbildning från Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm. Vi är båda medlemmar av Sveriges Fotterapeuter, som förutom att de garanterar vårt yrkeskunnande även ser till så att du som kund är försäkrad vid alla behandlingar. Vi tar inte remisser. Sedan februari 2023 tar vi inte emot Boka Direkts presentkort. Har du ett presentkort, som endast gäller hos oss så ta kontakt med oss. Har du frågor så är du självklart välkommen att ta kontakt! Välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppettider (Övrig information)
    • Vi har inbokade kunder måndag tom lördag. När behandling pågår är dörren låst, vilket betyder stängt för andra, för att ge bokad kund bästa upplevelse av sin fotvård. Önskar du besöka oss för att handla något eller motsvarande rekommenderas att du skickar ett sms eller ringer för överenskommelse om tid.
  • 07217219 XXVisa nummer

  • Kärrtorpsvägen 73, 121 55, Johanneshov