Vad vill du boka?

HARMONIEXPO  7- 8 APRIL I SOLNA HALLEN
Kom besök mig  på mässan Harmoniexpo i Solnahallen, Solna.

www.harmoniexpo.com

Jag finns i C hallen rad 17
Hall karta: https://harmoniexpo.com/hallkarta/


Välkomna dit.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Wellness special

Wellnessmassage special utförs liggandes på en massagebänk och fokuserar framförallt på massage av nacke axlar och rygg.
Wellnessmassage special är en relax massage kombinerat med tryck och beröring för att stimulera muskler och meridianer i kroppen.

Massage skapar cirkulation, avslappning och lossar på spänningar i muskler, inre organ och energiflöden.

Varje session avslutas med en akupressur release* för nacke och axlar samt balanserande Reiki healing.

* Håller en lite längre stund på akupunkturpunkter enligt ett
speciellt schema.

Energimassage

Energimassagen utförs mest sittande i en special konstruerad stol där man har kläderna på sig under behandlingen. Den bygger på att energiflöde cirkulerar längs med meridianer och akupressurpunkter i kroppen. Genom att stimulera punkterna längs med meridianerna frigörs blockerad energi. Det finns även en längre form som utförs på massagebänk.
Reiki healing balansering intergreras i behandlingen.
Energimassagen utförs mest sittande i en special konstruerad stol där man har kläderna på sig under behandlingen. Den bygger på att energiflöde cirkulerar längs med meridianer och akupressurpunkter i kroppen. Genom att stimulera punkterna längs med meridianerna frigörs blockerad energi. Det finns även en längre form som utförs på massagebänk.
Reiki healing balansering integreras i behandlingen.

Ki Teatsudo

Ki Teatsudo
Betyder hälsomassage. Den är endast 10 minuter lång och kan utföras på en energimassage stol, vanlig stol, kökspall eller sittandes på golvet. Den har influenser både från Shiatsu och Energimassage i sin teknikform. Efter en behandling känner man sig behagligt avslappnad och uppfriskad.'
Reiki healing balansering integreras i behandlngen
behandlingen
BOKNING ENBART VIA TELEFON 0709547129 ( bokas via sms)

Reiki

Reiki
60 min 650,00 kr Mer info
Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet.
Reiki är friskvård

Reiki är en form av healing – ett ord som idag i många sammanhang är väldigt belastat – men förutsätter ingen religiös tro eller övertygelse, varken för utövaren eller den som blir behandlad. Reiki kan ges och tas emot av alla, oavsett om man är spirituellt eller vetenskapligt lagd, och man behöver inte "tro på healing" för att det ska fungera. Modern forskning om Reiki visar att metoden är effektiv i en rad olika sammanhang.

Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård av Skatteverket.
Ytterligare information finns på Förenade Reikiförbundet i Sverige hemsida
www.reikiforbundet.se

Shiatsu

Shiatsu
Är en japansk kroppsterapi som har sina rötter i den traditionella kinesiska medicinen och Anma massagen. Shiatsu betyder tumtryck – akupunktur utan nålar. Det är en behandlingsform som arbetar med människan som helhet och hennes självläkande förmåga, och som framförallt inriktar sig på att behandla orsak istället för symptom. Shiatsuterapeuten stimulerar och balanserar kroppens energier genom att på olika sätt massera och trycka längs kroppens meridianer/ energibanor och på specifika akupressurpunkte
Shiatsu
Är en japansk kroppsterapi som har sina rötter i den traditionella kinesiska medicinen och Anma massagen. Shiatsu betyder tumtryck – akupunktur utan nålar.

Den här är en kortare behandling som bla ges på företag eller mässor, dvs. inte så djup som den långa formen på 60 min.
Avlutas med Reiki healing/balansering

Four Winds Consulting Service

T-bana eller pendeltåget till Farsta strand, därefter några minuters promenad till Nordmarksvägen 3.

Telefon 0709547129
Webbsida
E-post
Öppettider Behandlingsdag:
Tisdagar 15.00-21.00 via bokningskalendern.

Övriga information:
Ring, sms:a eller skicka e-post vid förfrågan eller information.
Adress
Yoga Vayu Nordmarksvägen 3
12372 Farsta
Farsta strand i YogaVayus lokaler