Vad vill du boka?

Välkommen till Framtidens Fastighetslabb!

I ett besök hos oss kommer du få upptäcka vad fastighetsbranschen har att erbjuda. Förutom kreativa yrkestest finns stationer som t.ex. handlar om boendemiljö och hållbar stadsutveckling. Vi riktar oss främst till skolor år 4-9 och andra intresserade grupper, till exempel vuxna arbetssökande och SFI, och vill berätta om vår bransch genom ett lustfyllt testande. Tillsammans med GR-utbildning har vi sammanställt ett kvalitetssäkrat material som motsvarar skolans läro- och ämnesplaner. Genom ett besök hos oss kommer du att få med dig både roliga och intresseväckande upplevelser att arbeta vidare med på din skola/ i din organisation.

Innan du bokar in ett besök vill vi att du ska tänka på några saker:

- Vi välkomnar 12-30 personer per besök. Vid 24-30 skolelever önskar vi att två medföljande pedagoger aktivt deltar under besöket.

- Det finns tyvärr ej plats att äta medhavd matsäck inomhus, däremot går det bra att använda vår fina pocketpark utomhus. Sittdynor och filtar finns.

- Grundkonceptet för ett besök tar 2.5- 3 timmar och är kostnadsfritt. Önskas tematisk fördjupning eller annat upplägg, skriv detta i meddelanderutan.

- I mitten av besöket blir det enklare fika utomhus bestående av vegetarisk knäckemacka och saft. Vegan-, laktos- och glutenfritt alternativ finns. Priserna i tävlingen är godis.

- Lämna epost-adress och telefonnummer för kontaktperson för besöket. Du kommer att få ett bekräftelsemail från oss ca en vecka innan besöket sker med vidare info. Vänligen hör av dig om du ej får detta till info@framtidensfastighetslabb.se

- Undvik att avboka besöket närmare än fem dagar innan, och använd då avbokningskoden.

- Boka genom att klicka "sök tid". Välj önskad tid, skriv i meddelanderutan om du vill ha en annan tid än den förvalda.


VÄLKOMMEN TILL FRAMTIDENS FASTIGHETSLABB!

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Lokalen

Välkommen att boka ett besök till Framtidens Fastighetslabb! Notera att vi tar emot max 30 elever/besök. Om ni är en större grupp önskar vi er ta kontakt med oss via info@framtidensfastighetslabb.se

Framtidens Fastighetslabb

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 08:30 - 15:30 eller enligt överenskommelse.
Adress
Bronsåldersgatan 60
421 63 Göteborg
Opaltorget
Öppna i Google Maps 🗗