Boka MotionMetrix - Paket 3 ggr - första träffen 60 min , 2.500,00 kr

Att förändra sitt löpsteg kan gå fort. Men med uppföljningar får du både mer repetition och fördjupning. Här testar du din löpekonomi vid tre olika träffar. Vid varje tillfälle får du flera sidor med nya instruktioner för teknik, styrka och rörlighet, se exempel till höger.

Gång 1: 60 minuter.
Gång 2 och 3: 30 minuter.

Dessutom: Allt material och alla filmer om löpteknik och löpspecifik styrka och rörlighet som finns på en lösenordsskyddad sida på springsnabbare.se.

Tid: 60 + 30 + 30 minuter

Plats: Frösundaviks allé 15. Hotellbyggnaden längst in på gatan. Ingång på gaveln till vänster, delad lokal med Aktivitus.

Ingår: Testresultaten hemskickade, lösenord för tillgång till Spring Snabbares kunskapsbank med texter och filmer med teknik, styrke- och rörlighetsövningar + en individuellt gjord PDF med en sammanfattning av dina tekniktips och förslag på styrke- och rörlighetsövningar för just dig.

Pris: 2 500 kr

Betalning: Med kort direkt i samband med bokningen eller med Swisch: 123 223 34 92. Skriv då vem och vad det avser!
OBS: Betalning ska ske innan din analys/kurs.

PortratOktober2018t.jpg

Fredrik Zilléns kurslokal

Specialist på löpteknik och löpträning. Utbildningar, kurser och föreläsningar för alla som springer, från nybörjare till elit samt utbildningar för naprapater, personliga tränare, löptränare, mm i hur de på bästa sätt ska hjälpa sina kunder med löprelaterade skador och ökad effektivitet.

Plats: I den stora hotellbyggnaden i slutet av gatan. Ingång på gaveln på vänster sida.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Frösundaviks allé 15
169 03 Solna
Öppna i Google Maps 🗗