Vad vill du boka?

Välkommen
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Individuell utbildning

60 min. individuell coachning med valfri inriktning.
2 x 60 min. individuell coachning med valfri inriktning.

Efter en första träff på 60 min. där du får en fördjupad rörelseanalys och övningar anpassade till just dig och dina behov så ingår det en uppföljning på 60 min. ca: 4 veckor senare.
4 x 60 min. individuell coachning med valfri inriktning.
8 x 60 min. individuell coachning med valfri inriktning.

Analys

Med hjälp av en fotavtrycksplatta analyserar vi din fots form och funktion. Du får en ökad förståelse för hur viktig en funktionell fot är och hur du kan återskapa form och funktion för att frigöra dina rörelser igen!

Grupputbildning

Välkommen till vår utbildning om fötter och naturlig rörelse!

Denna bokningen gäller för tre gånger, den 8/11, 15/11 samt den 22/11. Detta är lunch-pass så tiden är 11:00-12:00 vid samtliga tillfällena och priset är 1.290 kr.
Vi träffas i butiken på Vegagatan 54, där vi kan lägga av oss väskor m.m. sen beger vi oss till Slottsskogen. Så klä er för att vara ute oavsett väder.

Max. antal deltagare är 8 personer.

Under vår löpskola får du möjligheten att återupptäcka ditt naturliga sätt att springa på. Oavsett vad du väljer att springa i så är tekniken det viktigaste! Kroppen har 3 växlar, det är gång, löpning samt sprint. Här lär vi ut grunderna för att kunna bibehålla en god hållning, takt & avslappning för en effektiv, smärtfri & njutbar löpning.

Det är inte meningen att du ska känna stelheter, begränsningar eller smärta i din rörelse. Den här kursen hjälper dig att hitta tillbaka till ett lätt och skadefritt löpsteg igen, genom bl.a. filmanalys av ditt steg, övningar som ökar din rörlighet, elasticitet och förbättrar din andningsteknik.

För mer info, välkommen in i butiken eller maila till oss på info@freefoot.se

FREE:FOOT - frigör din inre styrka!
Välkommen på en ny kursstart utav vår utbildning om fötter och naturlig rörelse.

Vi träffas under 3st kvällar i butiken i vår sko- & rörelsebutik.

I grunden är foten ett anatomiskt mästerverk format av vår evolutionära historia. Med 33 leder per fot och en fjärdedel av kroppens muskler är de skapta för att bära oss fram i naturliga miljöer – över stock och sten.

Det moderna livet är dock på inget sätt snällt mot våra fötter. En livstid instängda i trånga och stela skor gör fötterna orörliga och svältfödda på stimulans. Detta kan yttra sig som olika typer av fotproblem. En fot som inte gör sitt jobb kan även medföra kompenserande, ohälsosamma rörelsemönster i andra delar av kroppen.

I FREE:FOOT:s fotskola återupptäcker vi vår medfödda kapacitet för naturlig rörelse. Vi kommer gå igenom övningar som väcker fotens muskler till liv samt stretch- och styrkeövningar som hjälper återskapa rörlighet och balans i kroppens leder. Dessutom så kommer vi jobba med vanorna i hur vi går och står.

För mer info om utbildningen kontakta oss på info@freefoot.se.

FREE:FOOT - frigör din inre styrka!

FreeFoot, sko- & rörelsebutiken - Göteborg

Visa kontaktinformation
Adress
Vegagatan 54
413 11 Göteborg
Olivedal
Öppna i Google Maps 🗗