Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Medicinsk fotvård

En 60 minuters behandling som inkluderar klippning och fräsning av tånaglar, bortagande av förhårdnader och liktornar och avslutas med filning och en avslappnande fotmassage med anpassad fotkräm.
I delbehandlingar prioriterar jag dina specifika behov.

- Vårtbehandling (1-2 st.)
- Nageltrångsbehandling
- Liktornsbehandling
- Borttagande av fotförhårdnader
- Kart- och klo-nagelbehandling

Övriga behandlingar

Örtfotbad med fotscrub som avlägsnar döda hudceller och ger mjuka och lena fötter. Lätt klippning av tånaglar och behandlingen avslutas med en härlig underbens- och fot-massage.
Ett utmärkt alternativ för trötta fötter är underbensmassage med en avslappnande fotmassage.

Fotvård som friskvård

Fotvårdsbehandling inkl moms för dig som vill använda ditt friskvårdsbidrag. Inkluderar fotbad, klippning, rensning samt slipning av tånaglar. Förhårdnader avlägsnas. Behandlingen avslutas med filning och en avslappnande fotmassage.

Friska fötter

Har du problem med dina fötter eller bara känner för en avkopplande fotbehandling, kom då till mig på salongen ”Friska fötter” så hjälper jag dig. Jag heter Carola Holmström och är diplomerad medicinsk fotvårdsterapeut hos Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm.

Efter många år i Australien har jag flyttat tillbaka till Umeå. Jag har gedigen erfarenhet inom sjukvård och av forskning inom problemområden orsakat av svamp och bakterier. Efter många års besvär med mina egna fötter och insikt hur viktigt det är att sköta om fötter, både i förebyggande- och behandlande- syfte, bestämde jag mig för att utbilda mig till fotvårdare.

I min salong erbjuder jag välgörande fotvårdsbehandlingar för kvinnor och män. Som komplement till den medicinska fotvården erbjuder jag ”må bra-behandlingar” såsom fot- och underbens-massage och en lyxig fot-SPA- behandling.

Lokalen på Ersboda är ljus och fräsch med ny modern utrustning. Lokalen är handikappvänlig och bra parkeringsmöjligheter framför salongen erbjuds.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Formvägen 16
906 21 Umeå
Ersboda
Öppna i Google Maps 🗗