Vad vill du boka?

Att tänka på inför alla behandlingar:

Ibland kan det vara olämpligt att få behandling (Gäller även andullationen)Om du har t ex feber, infektion, förkyld, äter penicillin/antibiotika, gravid före vecka 12, nyopererad, hudinfektioner, nyligen haft ett trauma (t ex bilolycka) är det inte lämpligt med behandling. Maila gärna om du känner dig osäker!

Avbokning senare än 12 Tim innan behandling debiterad med fullt pris.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Andullationsmassage

Denna behandling kan även bokas på 0708-299949 då jag kan ta emot kunder till andullationen samtidigt som jag har andra behandlingar.

En djupgående behandlingsteknik där du ligger i ryggläge på en bädd som sänder ut infrarödvärme och vibrerar. Du behåller kläderna på. En effektiv behandling för hela din kropp som kan lindra värk och symtom för: Ryggskott, diskbråck, ischias, värk i leder, artros, fibromyalgi, reumatism, stress, sömnsvårigheter, migrän, restless-legs, mm.
Detta är även en effektiv behandling för återhämtning efter hård träning/tävling och som uppmjukning av kroppen inför hård träning/tävling.

En behandling med djupverkande infraröd(IR) värme som ger stimulans och leder till ökad blodcirkulation som stimulerar din hud och dina muskler och även samspelet med dina inre organ. HHP Massagesystem har utvecklats i nära samarbete med forskare, universitetssjukhus, läkare, sjukgymnaster och massörer.
Detta är även en effektiv behandling för återhämtning efter hård träning/tävling och som uppmjukning av kroppen inför hård träning/tävling.
Bra behandling som uppvärmning före klassisk massage eller efteråt för att slappna av.

Laserterapi


Vid laserterapi aktiveras och påskyndas cellernas och kroppens självläkning, effekten är väl utforskad och den vetenskapliga litteraturen är mycket omfattande.

Laserljuset tillför energi till mitokondrien - cellens kraftverk. Lasern påverkar de celler som har nedsatt energiproduktion (ATP) och accelererar/normaliserar ATP produktionen.

Man behandlar bla smärta, värk, inflammationer, reumatiska sjukdomar.
Jag kommer till att börja med behandla bla hälsporre, piriformisproblem, ländrygg- nack- och skulderbladsmärta, ödem, slemsäcksinflammationer, tennis-golf-musarm och artros.

Fördelarna med laserbehandling är:
*Snabbare och effektivare behandling
*Smärtfri behandling
*Kompletterar eller ersätter läkemedel

Du kan få laserbehandling i samband med massage men även boka enbart laserbehandling. Vanligast är 1-10 behandlingar under 1-6 veckor.


Endast för återbesök av påbörjad laserbehandling. Återbesöket avser samma behandlingsområde och görs inom 14 dagar från föregående behandling.
Endast för återbesök av påbörjad laserbehandling. Återbesöket avser samma behandlingsområde och görs inom 14 dagar från föregående behandling.

Kostrådgivning

Enbart mätning.
Mäter förhållandet mellan fett, muskler och vatten i kroppen.

Du kan läsa mer på www.friskvardmarieseffel.se
Mätning av fett, muskler och vatten samt rådgivning kring kost och träning.

Vi kan även lägga upp ett rådgivningsprogram på 5 eller 10 ggr.
Ingen mat eller dryck 2 tim innan mätningen.

Träning

Vi lägger upp ett träningsschema utifrån dina behov.

Behandlingar

En behandling där vi jobbar med olika tekniker som massage, lymfbehandling, triggerpunkter, coppning och laser utifrån det du som kund behöver.
Observera att det inte är enbart massage utan att andra tekniker används utifrån behov.
Behandling av nacke och rygg med laser och massage.
Behandling med laser, koppning, kinesiotejp och töjning. Ex ischiasbesvär, ryggskott, ländryggsmärta eller artrosbesvär.

Bra att kombinera med andullationsmadrassen.
Behandling med laser, kinesiotejp och töjning vid nackbesvär.
Ex nackspärr, sträckningar, spänningshuvudvärk och spända nack/käkmuskler.

Bra att kombinera med andullationsmadrassen.
Kinesiotejp är en elastisk terapeutisk tejp, som används som förebyggande och behandlande av vanliga sportskador och en rad av olika fysiska smärtor. Tejpen är unik, då den förebygger och behandlar skador i muskler och leder utan att påverka blodcirkulation och rörelsemönstet negativt.

Kombinerade behandlingar

Här ligger du på andullationsmadrassen 15 minuter för uppvärmning och sedan 30 minuter massage axlar och nacke.
15 min andullation och 15 min laser (mindre område)
Här ligger du 30 min på andullationsmadrassen så kroppen blir mjuk och uppvärmd, och sedan får du en rygg-och nackmassage på 30 min.

30 min andullation 15 min laser (mindre område)
30 min andullation och 30 min laser

Friskvård Marie Seffel

Certifierad friskvård- massage- och laserterapeut. Godkänd av branschrådet svensk massage och laser. Är även licenserad och certifierad instruktör inom gruppträning, powerplate, ChiBall och styrketräning. Ingår i utbildningsteamet i ChiBall och håller i utbildning med inriktning på Gentle Moves som är en sittande klass för äldre och rehab. Jag håller i ChiBallkurser samt gruppträning på Träningskompaniet i Kungsbacka, och erbjuder företag friskvård i form av träning, föredrag och massage. På studion i Kungsbacka arbetar jag med Massage, Laserterapi, Andullationsmassage, Kinesiotejp och Biamätningar/kost-träningsrådgivning.

För mer info se www.friskvardmarieseffel.se


Varmt Välkomna till mig!

Visa kontaktinformation
Öppettider Tidsbokningar.

Betalning med kort eller swish. Ej avbokad tid eller tid som avbokas senare än 12 tim innan debiteras med fullt pris.
Adress
Västergatan 2
434 30 Kungsbacka
Kungsbacka
Öppna i Google Maps 🗗