Vad vill du boka?

VÄLKOMMEN

Jag, Fredrik, är certifierad av Branschrådet Svensk Massage för att du som klient ska veta att du får behandling av en riktig Massageterapeut, samt är mitt företag Friskvård 4Life medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund därigenom har vi patient- och ansvarsförsäkringar för din trygghet! Jag har mer än 10.000 behandlingstimmar i bagaget och har drivit mitt företag sedan Mars 2009.


Vissa dagar jobbar jag från min hemmaklink i Trollhättan och här kan du boka dessa tider 
https://www.bokadirekt.se/places/ormbunken-16877

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Massagebehandlingar

Behandlande massage är för mig att få dina muskler så fria från spänningar, stelhet och smärtor som möjligt.
Det jag värderar mest är att få dig som kund involverad i behandlingen så att du ska förstå vad och varför jag gör som jag gör.
Förstå att om man gör någon typ av förändring i vardagen kan man med långsiktigt arbete förebygga sina problem.
Massage är en effektiv behandlingsform vid många skador, muskelstelheter, smärta och annan ohälsa. I rehabilitering är den därför ett viktigt inslag. Vanliga symtom där massage brukar fungera mycket bra är : stela/ömma muskler, när du har tränat hårt under lång tid, dålig hållning, musarm/tennisarmbåge, smärta i knän, ryggont, axelproblem, stressrelaterad huvudvärk/nackstelhet med mera. Faktum är att de flesta krämpor uppkommer på grund av obalanser i kroppen vilket massage hjälper till att balansera upp. Massagebehandlingarna Fredrik utför är djupgående och kan jämföras med ett rejält träningspass, dina muskler blir riktigt uppmjukade. Tekniker som används är bindvävsmassage, triggerpunktsbehandling, muskelfokusering för att få en specifik muskel att slappna av med mera, allt beror på vilken teknik som din kropp svarar bäst på och vad du söker för. Fredrik har fler än 10000 behandlingstimmars erfarenhet men ser ändå varje ny klient med nya ögon, därför att alla har en unik historia.
Massage är en effektiv behandlingsform vid många skador, muskelstelheter, smärta och annan ohälsa. I rehabilitering är den därför ett viktigt inslag. Vanliga symtom där massage brukar fungera mycket bra är : stela/ömma muskler, när du har tränat hårt under lång tid, dålig hållning, musarm, smärta i knän, ryggont, axelproblem, stressrelaterad huvudvärk/nackstelhet med mera. Faktum är att de flesta krämpor uppkommer på grund av obalanser i kroppen vilket massage hjälper till att balansera upp. Massagebehandlingarna Fredrik utför är djupgående och kan jämföras med ett rejält träningspass, dina muskler blir riktigt uppmjukade. Tekniker som används är bindvävsmassage, triggerpunktsbehandling, muskelfokusering, Anatomi train, med mera, allt beror på vilken teknik som din kropp svarar bäst på och vad du söker för. Fredrik har fler än 10000 behandlingstimmars erfarenhet men ser ändå varje ny klient med nya ögon, därför att alla har en unik historia.
Massage är en effektiv behandlingsform vid många skador, muskelstelheter, smärta och annan ohälsa. I rehabilitering är den därför ett viktigt inslag. Vanliga symtom där massage brukar fungera mycket bra är : stela/ömma muskler, när du har tränat hårt under lång tid, dålig hållning, musarm, smärta i knän, ryggont, axelproblem, stressrelaterad huvudvärk/nackstelhet med mera. Faktum är att de flesta krämpor uppkommer på grund av obalanser i kroppen vilket massage hjälper till att balansera upp. Massagebehandlingarna Fredrik utför är djupgående och kan jämföras med ett rejält träningspass, dina muskler blir riktigt uppmjukade. Tekniker som används är bindvävsmassage, triggerpunktsbehandling, muskelfokusering för att få en specifik muskel att slappna av med mera, allt beror på vilken teknik som din kropp svarar bäst på och vad du söker för. Fredrik har fler än 10000 behandlingstimmars erfarenhet men ser ändå varje ny klient med nya ögon, därför att alla har en unik historia.
Bindvävsmassage är en massageteknik som frigör fastvuxen bindväv, vilket kan vara en ganska plågsam behandling. Bindvävsmassagen ökar blodcirkulationen och gör huden mer flexibel, via nervpåverkan får bindvävsmassagen nervsystemet att släppa på muskelspänningarna.

Fredrik gör bindvävsmassagen manuellt, då han anser att det ger bättre känsla och effekt än om en maskin skulle göra jobbet!

För dig som ska TÄVLA i BODY FITNESS BODY BUILDING är bindvävsmassagen väldigt värdefull, därför att ditt flex blir mycket bättre! Rekommenderade muskelgrupper är : armar,mage, bröstkorg, axlar, ben!

Förtätad bindväv och dålig blodcirkulation är en av orsakerna bakom CELLUITER så kan även detta behandlas med bindvävsmassage.

Konsultuppdrag

Jag kommer till ert företag och masserar er personal, enkelt och effektivt! För mer info/konsultation ta kontakt med mig på fredrik@friskvard4life.se eller 0705368158

Personlig Träning

Under hösten kan du boka 8 Personliga träningstillfällen varvat kost/coaching/träning med Joel!

Vi söker tre klienter, en för Styrketräning, en för Konditionsträning och en som vill Prestera ännu mera!

Vi kommer även att skapa en PT grupp där konditionsträning varvas med styrketräning 2-6 pers!

Begränsat antal platser så maila Joel@friskvard4life.se för att bli antagen, de fem första som blir antagna får en 30 minuters massagebehandling!

Mycket förmånligt paketpris för 8 tillfällen!
Screening är för dig som vill ha skräddarsydda övningar som passar din kropp! För att du ska kunna prestera bättre, eller hålla dig ifrån skador. Under en screening testar vi vilka rörelsemönster som stärker dina muskler och får dem att sammarbeta bättre, för att ge dig ökad styrka/precision/smidighet. Vi ser bland annat om du tar ut dina rörelser i rätt rörelseplan om inte så tar vi reda på vad det beror på och ger dig övningar som hjälper dig att göra det i framtiden, för att du ska få bättre rörelseenergi och undvika att dra på dig förslitningsskador.

När man tittar på rörelser inom idrotten i sin helhet, räcker inte enbart bålstabilitet för att förbättra rörelsekontrollen och möjligheten att utföra rörelser. En kropp i rörelse kräver en invecklad serie av muskelaktivering och timing som ska passa den aktuella aktiviteten. Vi hjälper dig att testa fram vilka övningar det är just du behöver för att få hjälp med din muskelaktivering och timing.

Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Friskvård4Life - Alingsås


Friskvård 4Life hittar du på Garvaregårdens klinik, Drottninggatan 24 i Alingsås

VÄLKOMMEN

Visa kontaktinformation
Öppettider Måndag till Fredag 09-17

Vissa dagar arbetar jag hemifrån min klinik i Trollhättan

Adress
Drottninggatan 24
441 30 Alingsås
Öppna i Google Maps 🗗