Vad vill du boka?

VÄLKOMMEN

Vi på Friskvård4life är utbildade som massageterapeuter, personliga tränare och kostrådgivare.

Att jobba med helheten är viktigt för oss; behandling, träning och förebyggande arbete.

Vi använder oss av tekniker inom behandlande massage, idrottsmassage och bindvävsmassage, samt personlig tränings- och hälsokonsultation, vilket ger oss den stora fördelen att vi kan hjälpa dig som klient med helheten och därmed ge dig den allra bästa hjälpen.

Triggerpunkter, fasciabehandling, artikuleringstekniker och MI (Motivation Interview) är bara några av många tillvägagångssätt.

Friskvård4life är certifierade av Branschrådet Svensk Massage och medlemmar i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, därigenom har vi patient- och ansvarsförsäkringar - för din trygghet.

Varje massagebehandling och möte med kunden är unik, precis som varje människa är unik. Behandlingarna utformas helt efter dina behov och alltid på dina villkor.


Vi finns i:

Alingsås - Göteborg - Trollhättan

Alingsås: https://www.bokadirekt.se/places/6113

Göteborg: https://www.bokadirekt.se/places/24704

Varmt VälkommenKlarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Massagebehandlingar

Massage är en effektiv behandlingsform vid många skador, muskelstelheter, smärta och annan ohälsa. I rehabilitering är den därför ett viktigt inslag. Vanliga symtom där massage brukar fungera mycket bra är : stela/ömma muskler, när du har tränat hårt under lång tid, dålig hållning, musarm/tennisarmbåge, smärta i knän, ryggont, axelproblem, stressrelaterad huvudvärk/nackstelhet med mera. Faktum är att de flesta krämpor uppkommer på grund av obalanser i kroppen vilket massage hjälper till att balansera upp. Massagebehandlingarna Fredrik utför är djupgående och kan jämföras med ett rejält träningspass, dina muskler blir riktigt uppmjukade. Tekniker som används är bindvävsmassage, triggerpunktsbehandling, muskelfokusering för att få en specifik muskel att slappna av med mera, allt beror på vilken teknik som din kropp svarar bäst på och vad du söker för. Fredrik har fler än 10000 behandlingstimmars erfarenhet men ser ändå varje ny klient med nya ögon, därför att alla har en unik historia.
Massage är en effektiv behandlingsform vid många skador, muskelstelheter, smärta och annan ohälsa. I rehabilitering är den därför ett viktigt inslag. Vanliga symtom där massage brukar fungera mycket bra är : stela/ömma muskler, när du har tränat hårt under lång tid, dålig hållning, musarm, smärta i knän, ryggont, axelproblem, stressrelaterad huvudvärk/nackstelhet med mera. Faktum är att de flesta krämpor uppkommer på grund av obalanser i kroppen vilket massage hjälper till att balansera upp. Massagebehandlingarna Fredrik utför är djupgående och kan jämföras med ett rejält träningspass, dina muskler blir riktigt uppmjukade. Tekniker som används är bindvävsmassage, triggerpunktsbehandling, muskelfokusering, Anatomi train, med mera, allt beror på vilken teknik som din kropp svarar bäst på och vad du söker för. Fredrik har fler än 10000 behandlingstimmars erfarenhet men ser ändå varje ny klient med nya ögon, därför att alla har en unik historia.
Massage är en effektiv behandlingsform vid många skador, muskelstelheter, smärta och annan ohälsa. I rehabilitering är den därför ett viktigt inslag. Vanliga symtom där massage brukar fungera mycket bra är : stela/ömma muskler, när du har tränat hårt under lång tid, dålig hållning, musarm, smärta i knän, ryggont, axelproblem, stressrelaterad huvudvärk/nackstelhet med mera. Faktum är att de flesta krämpor uppkommer på grund av obalanser i kroppen vilket massage hjälper till att balansera upp. Massagebehandlingarna Fredrik utför är djupgående och kan jämföras med ett rejält träningspass, dina muskler blir riktigt uppmjukade. Tekniker som används är bindvävsmassage, triggerpunktsbehandling, muskelfokusering för att få en specifik muskel att slappna av med mera, allt beror på vilken teknik som din kropp svarar bäst på och vad du söker för. Fredrik har fler än 10000 behandlingstimmars erfarenhet men ser ändå varje ny klient med nya ögon, därför att alla har en unik historia.
Bindvävsmassage är en massageteknik som frigör fastvuxen bindväv, vilket kan vara en ganska plågsam behandling. Bindvävsmassagen ökar blodcirkulationen och gör huden mer flexibel, via nervpåverkan får bindvävsmassagen nervsystemet att släppa på muskelspänningarna.

Fredrik gör bindvävsmassagen manuellt, då han anser att det ger bättre känsla och effekt än om en maskin skulle göra jobbet!

För dig som ska TÄVLA i BODY FITNESS BODY BUILDING är bindvävsmassagen väldigt värdefull, därför att ditt flex blir mycket bättre! Rekommenderade muskelgrupper är : armar,mage, bröstkorg, axlar, ben!

Förtätad bindväv och dålig blodcirkulation är en av orsakerna bakom CELLUITER så kan även detta behandlas med bindvävsmassage.

Konsultuppdrag

Jag kommer till ert företag och masserar er personal, enkelt och effektivt! För mer info/konsultation ta kontakt med mig på fredrik@friskvard4life.se eller 0705368158

Personlig Träning

Screening är för dig som vill ha skräddarsydda övningar som passar din kropp! För att du ska kunna prestera bättre, eller hålla dig ifrån skador. Under en screening testar vi vilka rörelsemönster som stärker dina muskler och får dem att sammarbeta bättre, för att ge dig ökad styrka/precision/smidighet. Vi ser bland annat om du tar ut dina rörelser i rätt rörelseplan om inte så tar vi reda på vad det beror på och ger dig övningar som hjälper dig att göra det i framtiden, för att du ska få bättre rörelseenergi och undvika att dra på dig förslitningsskador.

När man tittar på rörelser inom idrotten i sin helhet, räcker inte enbart bålstabilitet för att förbättra rörelsekontrollen och möjligheten att utföra rörelser. En kropp i rörelse kräver en invecklad serie av muskelaktivering och timing som ska passa den aktuella aktiviteten. Vi hjälper dig att testa fram vilka övningar det är just du behöver för att få hjälp med din muskelaktivering och timing.

Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Friskvård4Life - Trollhättan

Parkera utanför det bruna huset
Gå vänster förbi huvudingången och sedan ned i källaren.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag och Onsdagar enligt bokningskallendern.

Övriga dagar finns tider i Alingsås.
Adress
Ormbunksvägen 17
461 55 Trollhättan
Skoftebyn
Öppna i Google Maps 🗗