Frygner Massage & Hälsa

betyg4.5 Mycket bra(22 betyg)
Kvillegatan 27, 417 08, Göteborg
Efter 15 års tid har jag beslutat att stänga salongen. Fram till v.48 finns det möjlighet att handla produkter mellan 50-70% och utnyttja presentkort. Välkommen Information gällande behandling av dina personuppgifter Den 25 maj börjar den nya dataskyddsförordningen (GDPR) gälla som lag inom samtliga medlemsländer i EU. Vi vill försäkra oss om att vi får fortsatt förtroende från dig att spara dina personuppgifter (namn, mejl, adress och telefonnummer)Om du godkänner att vi lagrar din e-postadress för att skicka nyhetsbrev så behöver du inte göra något, vill du däremot att vi stryker dig från våra utskick så återkom gärna. Du har alltid möjlighet att avanmäla dig till våra utskick via mejla och detta gäller även framöver.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
22 betyg
Ingen vaxar så bra som Alexandra!
Nöjd med fotvården men hade önskat att terapeuten hade dragit på smilbanden någon gång under behandlingen. Gick inte heller att få ett kvitto där mitt namn framgår för friskvårdsersättning på arbetet.
Hon är mycket professionell och noggrann! Har besökt Alexandra flera ganger och är mycket nöjd.
Alla behöver unna sig en massage hos Alexandra, Verkligen värt besök och varje krona . Jag rekommenderar.

Om företaget

Investera i dig själv! Det du ger din kropp idag får du tillbaka i morgon! På Frygner Massage & Hälsa kan vi erbjuda dig sköna och välgörande behandlingar med kvalité, kunskap och känsla. Behandlingarna utförs i en avslappnande och rofylld miljö. Vi säljer också på vår webbshop www.ecobutik.se hudvårdsprodukter, kosttillskott mm. Hjärtligt välkomna!

Bilder