Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Ett mjukgörande och stärkande pass med syfte att öppna upp, skapa stabilitet och utmana balansen. Under passet jobbar vi med pinnar och den egna kroppen som redskap. Ett roligt och nytänkande pass som passar alla oavsett tidigare träningserfarenhet men kanske speciellt dig som känner dig stel, trött, energilös, har smärta, vill förbättra din hållning eller som vill prestera bättre med kroppen. Högt och lågt med andra ord.
Glöm inte att du tränar för din egen skull och för att DU vill må bättre i din kropp och knopp.

Ett pass du bara måste testa!

Vi håller till på FIRST CLASS FITNESS GYM bakom Rusta. Du som medlem går gratis på detta pass men kommer du utifrån och vill deltaga betalar du 100kr till instruktören Jessica via swish.

Välkomna!
Har du koll på träningen men får ändå inte de resultat du vill uppnå rent prestationsmässigt, på vågen eller i ditt välmående? Kanske krävs det en omstrukturering i din kosthållning. Då är denna kostanalys något för dig!

Denna kostanalys ger dig en överblick och analys av din nuvarande kosthållning, vad du bör undvika och förbättra samt en ny kostplan och inspirerande tips, råd och recept.

Är du redo att må bättre och orka mer i din vardag?

Du bokar kostanalys här och jag kontaktar dig sedan via mail.
En behandling som balanserar upp ditt muskel/nervsystemet med hjälp av muskeltester och behandlar bla med massage och ytlig akupunktur utefter behov.
Löser upp smärta, blockeringar, snedheter, ömma leder, muskler, ligament som även kan ligga som grund till ex mag/tarmproblem, hudproblem, hormonproblem, kronisk trötthet osv.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

FysFunktion

Hos FysFunktion kan du delta på gruppträning i dynamisk rörlighet i havsnära miljö utomhus. Lika så boka en kroppsbehandling i massage eller kinesiologi i lokalen. Alla tjänster stärker, balanserar och hjälper din kropp att bli mer funktionell och välmående med fokus på ett friskt nervsystem.

Välkomna och hoppas vi ses!

Visa kontaktinformation
Webbsida Instagram: @jessicawlehtosalo
Öppettider Se bokningsbara tider i kalendern.
Adress
Odelbergsväg 2-4
134 40 Gustavsberg
Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗