Vad vill du boka?

Vi finns på Gymet "Puls & Träning" i Björkhagen. Porten är alltid låst så ring på ringklockan till Naprapaten så kommer vi och öppnar. Det finns ingen portkod. 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Akupunkturen används för att få en djup avslappning av muskulaturen och du vilar med nålarna i under hela behandlingstiden. Akupunkturbehandlingen ger oxytocinfrisättning som bidrar till lugn och ro och minskar smärta. Du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag för akupunkturbehandlingen.
Behandling med akupunkturnålar är mycket effektivt mot olika spännings och smärttillstånd samt ger en djup avslappning.
Akupunkturbehandlingen syftar till att minska smärttillstånd i kroppen medan Dry needling syftar till att behandla djupa triggerpunkter i musklerna eller till att förbättra läkningsprocessen i seninfästningar vid idrotts/överbelastningsskador.
Massagebehandlingen är välgörande och djupgående för muskulaturen. Visste du att som naprapat så utbildar man sig under hela första året på naprapatutbildningen till certifierad massageterapeut, så bättre massage får man leta efter. Behandlingen passar dig som vill få en ordentlig genomkörare och avslappning av musklerna eller förebygga besvär från rörelseapparaten.
Du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag till denna massagebehandlingen.
Denna tjänst bokar du om du bokar behandling för en ungdom som är under 16 år. Skriv gärna en kort notis om vad ni söker för vid bokningen.
Tjänsten är utmärkt för dig som är nybliven mamma, eller för dig som har varit mamma länge och vill komma igång med träningen utan att skada dig. Vi mäter bland annat din diastas (mellanrummet mellan muskelbukarna i magen) och ger dig en individuell plan och träningsupplägg för att du ska bli stark igen.
En kost och hälsocoach arbetar med motiverande samtal för att hjälpa dig att uppnå dina mål inom kost- hälsa och fysisk aktivitet. Vi diskuterar vad du önskar hjälp med och kommer gemensamt fram till dina mål. Därefter lägger vi upp en individuell plan där vi går igenom motiveringsfaktorer och verktyg för att just du ska lyckas.
Vi erbjuder dig även uppföljning och utvärdering. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till kost och hälsocoachning.

Undersökning och diagnostisering av besvär samt rimlig prognos för tillfrisknande.
Adekvat Naprapatbehandling beroende av vilka besvär patienten söker för.

Under denna stund får du en noga genomgång av vilka övningar som passar just dig, och vilken rehab som du behöver göra för att avhjälpa dina besvär. Tanken är att du ska få övningar som du själv kan arbeta med hemma, men du kan också självklart boka denna tjänst löpande och få hjälp med rehabträningen på plats av oss.
Rörelseanalysen är värdefull för alla människor som vill träna och må bra. Den ger ett mått på hur stor risken är att du skadar dig vid träning. Du får korrigerande övningar direkt att arbeta med för att finna balans i kroppen och kunna träna skadefritt.
Stötvågor används framgångsrikt på svårbehandlade muskeloskelettala besvär. En kraftig retning av vävnaden gör att kroppen svarar med ökad lokal blodcirkulation och högre ämnesomsättning. Detta underlättar och påskyndar läkningsprocessen.
Antalet behandlingar ligger vanligtvis på 3-5 (med 5-10 dagars intervall). Behandlingen tar bara cirka 5-15 minuter, beroende på frekvens, besvär och område.
Massagebehandlingen är välgörande och djupgående för muskulaturen. Visste du att som naprapat så utbildar man sig under hela första året på naprapatutbildningen till certifierad massageterapeut, så bättre massage får man leta efter. Behandlingen syftar till att behandla ett specifikt besvär/diagnos eller minska smärta och problem från rörelseapparaten. Du kan INTE nyttja ditt friskvårsbidrag till denna form av massage.

Fysiokoncept Björkhagen

Vi finns på "Puls och Träning" i Björkhagen, precis vid tunnelbanan. Gymet är alltid låst så ring på klockan till naprapaten så kommer vi och öppnar.

Vi utför naprapatbehandlingar, stötvågsbehandlingar, klassisk massage, akupunktur för smärtlindring, dry needling,intramuskulär stimulering med nålar, kost och hälsocoachning och cert mammamageträning och friskvårdande behandlingar.
Vi erbjuder också rehabträning och funktionella rörelseanalyser.
Vi arbetar med allt ifrån akuta besvär till förebyggande behandling samt gör individanpassade tränings och rehabupplägg.

Fysiokoncept finns också på Odenplan i Stockholm.
Fysiokoncept ägs och drivs av Leg Naprapat Sofia Allard. I teamet ingår även Leg Naprapat Ida Persson, Leg Naprapat Sandra Hobro, Ortopedtekniker och Naprapat Anton Hagberg och PT Walter Zuniga.

Kontakt Björkhagen:
Sandra 073-7346413
sandra@fysiokoncept.se

Telefon 073-7346413
Webbsida
E-post
Öppettider Måndag-Fredag 7:00-20:00
Helger
Adress
Halmstadsvägen 32
121 53 Stockholm
Johanneshov, Stockholm