Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Behandling där friskvårdsbidraget gäller

Behandlingen är välgörande och djupgående för muskulaturen. Visste du att som Naprapat så utbildar man sig under hela första året på Naprapat-utbildningen till certifierad massageterapeut, så bättre massage får man leta efter. Behandlingen passar dig som vill få en ordentlig genomkörare och avslappning av musklerna eller förebygga besvär från rörelseapparaten.
Du kan också ta en avslappnande akupunkturbehandling för ditt friskvårdsbidrag.
Du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag till denna behandling.

Naprapati

Denna behandlingstid är förlängd för dig som kanske söker för flera problem, behöver mycket diskussion, flera undersökningar eller bara vill ha en längre massage än 40 minuter.
Undersökning och diagnostisering av besvär samt rimlig prognos för tillfrisknande.
Adekvat Naprapatbehandling beroende av vilka besvär patienten söker för.

Denna tjänst bokar du om du bokar behandling för en ungdom som är under 16 år, student, pensionär eller om du är medlem på STHLMPOLE
Skriv gärna en kort notis om vad ni söker för vid bokningen.
Massagebehandlingen är välgörande och djupgående för muskulaturen. Visste du att som naprapat så utbildar man sig under hela första året på naprapatutbildningen till certifierad massageterapeut, så bättre massage får man leta efter. Behandlingen syftar till att behandla ett specifikt besvär/diagnos eller minska smärta och problem från rörelseapparaten. Du kan INTE nyttja ditt friskvårsbidrag till denna form av massage.

Träning, Rehabilitering

Under denna stund får du en noga genomgång av vilka övningar som passar just dig, och vilken rehab som du behöver göra för att avhjälpa dina besvär. Tanken är att du ska få övningar som du själv kan arbeta med hemma, men du kan också självklart boka denna tjänst löpande och få hjälp med rehabträningen på plats av oss.
Privat/Personlig träning tar din träning till nästa nivå. Har du fastnat och kommer inte vidare? Eller behöver ett professionellt öga om du har någon skada och behöver ett säkert träningsupplägg som passar just dig? Anton hjälper dig med precis det du behöver eller vill uppnå med din träning.

Fysiokoncept Odenplan

Vi utför Naprapatbehandlingar, klassisk terapeutisk massage, akupunktur för smärtlindring, dry needling och intramuskulär stimulering med nålar.

Vi erbjuder även friskvårdande behandling, personlig träning, gruppträning i form av fysträning och funktionell rörlighet, samt rehab.

Vi tillverkar också egna ortopediska iläggssulor.

Vi arbetar med allt ifrån akuta besvär till förebyggande behandling samt gör individanpassade tränings och rehabupplägg.

På Fysiokoncept Odenplan arbetar Naprapat och Ortopedtekniker Anton Hagberg. Vi delar lokal med STHLMPOLE som är en polefitness-studio.

Fysiokoncept ägs och drivs av Leg Naprapat Sofia Allard som arbetar på Fysiokoncept Tyresö tillsammans med Naprapatstudent Helena Lind.

Du måste kunna gå ner för en trappa för att komma till Fysiokoncept Odenplan då lokalen ej är handikapp-anpassad.

Kontakt Odenplan:

Anton 073-6952569
anton@fysiokoncept.se

Telefon 073-695 25 69 (IAnton)
Webbsida
E-post
Öppettider Varierar. Morgon, dagtid, kvällar och helg.
Adress
Hagagatan 16
113 48 Stockholm
Odenplan, Vasastan, Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗