Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Denna tjänst bokar du om du bokar behandling för en ungdom som är under 16 år. Skriv gärna en kort notis om vad ni söker för vid bokningen.
Tjänsten är utmärkt för dig som är nybliven mamma, eller för dig som har varit mamma länge och vill komma igång med träningen utan att skada dig. Vi mäter bland annat din diastas (mellanrummet mellan muskelbukarna i magen) och ger dig en individuell plan och träningsupplägg för att du ska bli stark igen.
Behandlingen är välgörande och djupgående för muskulaturen. Visste du att som naprapat så utbildar man sig under hela första året på naprapatutbildningen till certifierad massageterapeut, så bättre massage får man leta efter. Behandlingen passar dig som vill få en ordentlig genomkörare och avslappning av musklerna eller förebygga besvär från rörelseapparaten.
Du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag till denna behandling.
Undersökning och diagnostisering av besvär samt rimlig prognos för tillfrisknande.
Adekvat Naprapatbehandling beroende av vilka besvär patienten söker för.

Under denna stund får du en noga genomgång av vilka övningar som passar just dig, och vilken rehab som du behöver göra för att avhjälpa dina besvär. Tanken är att du ska få övningar som du själv kan arbeta med hemma, men du kan också självklart boka denna tjänst löpande och få hjälp med rehabträningen på plats av oss.
Massagebehandlingen är välgörande och djupgående för muskulaturen. Visste du att som naprapat så utbildar man sig under hela första året på naprapatutbildningen till certifierad massageterapeut, så bättre massage får man leta efter. Behandlingen syftar till att behandla ett specifikt besvär/diagnos eller minska smärta och problem från rörelseapparaten. Du kan INTE nyttja ditt friskvårsbidrag till denna form av massage.

Fysiokoncept Tyresö

Vi utför naprapatbehandlingar, klassisk terapeutisk massage, akupunktur för smärtlindring, stötvågsbehandling, dry needling och intramuskulär stimulering med nålar.

Vi erbjuder även friskvårdande behandling, Cert. Mammamageträning och funktionella rörelseanalyser.

Vi arbetar med allt ifrån akuta besvär till förebyggande behandling samt gör individanpassade tränings och rehabupplägg.

Fysiokoncept ägs och drivs av Leg Naprapat Sofia Allard. I teamet ingår även Leg Naprapat Ida Persson, Leg Naprapat Sandra Almgren, Ortopedtekniker och Naprapat Anton Hagberg och Massageterapeut och Naprapatstudent Helena Lind.

På kliniken i Tyresö arbetar för närvarande Sofia. Vi finns i kontoren ovanför Holmgrens. Du måste kunna gå uppför en spiraltrappa för att ta dig till oss, då lokalen ej är handikappanpassad. Ring på klockan utanför dörren så kommer ivi och öppnar.

Vi har även en klinik och träningsanläggning på Odenplan i Stockholm.

Telefon 0704030043
Webbsida
E-post
Öppettider Varierar. Morgon, dagtid, kvällar och helg.
Adress
Vendelsövägen 17
135 51 Tyresö
Trollbäcken