Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Personlig träning

Som Lic. personlig tränare hjälper jag dig med träning oavsett om du aldrig tränat förut, tränar ofta eller har en skada som behöver rehabiliteras.

Adress för personlig träning är Core Gym Club i Tungelsta som ligger på Tungelstavägen 200.
Jag hjälper dig att nå dina mål stora som små. Boka en kostnadsfri konsultation där vi efter konsultationen når fram till hur vi kan arbeta för att nå just dina mål med träningen.

Adress för konsultation är kliniken för FysioTotal, Särlavägen 12 i Tungelsta.

Massage och naprapati

Djupgående massagetekniker som kan kombineras med stretching för att lindra spänningar och smärta. Passar oavsett om du idrottar eller inte.

Varmt välkommen!
En behandling som läggs upp efter varje individ och varje enskilt tillfälle. Vid första besöket tas en anamnes och en utförlig undersökning görs. Några exempel på tekniker som kan användas under behandlingen är manipulation och mobilisering av kroppens leder, massagetekniker, stretching och dry needling.
Du kommer alltid kunna få råd om hemövningar anpassade för dina besvär för att maximnera effekten av behandlingen.


Upp till 45 min behandlingstid.


Svensk klassisk massage med fokus på en skön avkopplande stund som lindrar muskelvärk, ökar välbefinnandet samt ger dig bättre förutsättningar till ökad sömnkvalite.
Svensk klassisk massage med fokus på en skön avkopplande stund som lindrar muskelvärk, ökar välbefinnandet samt ger dig bättre förutsättningar till ökad sömnkvalite.

FysioTotal Tungelsta

Jag söker grunden till de orsaker som skapar och vidmakthåller smärta eller obehag i rörelseapparaten både akuta som långvariga problem. Det genuina intresset för dig att bidra till en smärtfriare och en mer funktionell tillvaro är drivkraften för FysioTotal.

Jag har en examen från naprapathögskolan efter 4 års studier, Lic. Pt och cert.massör.


Varmt välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Särlavägen 12
13756 TUNGELSTA
Öppna i Google Maps 🗗