Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Behandlingar

Välkommen på behandling hos Genki Hälsa i Linköping.

Första gången brukar man behöva prata lite mera så här bjuder jag på lite extra tid. Du får 60-75 min till priset för 60 min. Massage, Seitai (akupressur) eller kraniosakral behandling, det bestämmer vi tillsammans när du kommer.

Vet du redan nu att du har önskemål om en specifik behandlingsmetod eller om du vill förmedla vad du har problem med så kan du skriva det i kommentarsfältet när du gör din bokning.

Välkommen!
En kortare tid för dig som behöver en snabb uppföljare eller som inte har så mycket problem och som gillar kort och koncist.
Välkommen på behandling hos Genki Hälsa i Linköping.

En lagom behandlingstid för dig som inte har så uttalade problem.

Vare sig du vill ha massage, japansk akupressur (Seitai) eller kraniosakral behandling har du kommit rätt. Tillsammans bestämmer vi vilken/vilka behandlingsmetoder som passar dig just denna dag.

Välkommen på behandling hos Genki Hälsa i Linköping.

En lagom behandlingstid för dig som inte har så uttalade problem.

Vare sig du önskar massage, kraniosakral behandling eller japansk akupressur (Seitai) för självläkning har du kommit rätt.

Välkommen på behandling hos Genki Hälsa i Linköping.

Detta är en bra längd på en behandling. Vi hinner nå in på djupet utan stress.

Tillsammans väljer vi rätt behandling för dig, vare sig du önskar massage, kraniosakral behandling eller japansk akupressur (Seitai) för självläkning har du kommit rätt.
Välkommen på behandling hos Genki Hälsa i Linköping.

En längre behandling med dig i fokus. Oavsett om du har specifika problem eller inte hinner vi ta hand om hela dig och du slipper känslan av att vara "nästan färdig".

Det är alltid bättre att boka en längre behandling än en för kort. Du betalar bara för den tid du är inne om vi blir klara tidigare.

Tillsammans väljer vi rätt behandling för dig, vare sig du önskar massage, kraniosakral behandling eller japansk akupressur (Seitai) för självläkning.

Obs! Ej enbart massage på denna tidslängd.
Stimulerande av lymfflödet med lymfmassage
På 90 minuter hinner vi massera hela din kropp.

Lymfan är vårt immunsystem. Den är också vårt avfallssystem som sköter bortforsling av slaggprodukter ur kroppen. Lymfmassagen främjar ett stabilt immunsystem och en väl fungerande ämnesomsättning.

Kroppen har mer lymfa än blod och lymfkärl är längre än artärerna. Lymfmassagen kan hjälpa lymfsystemet att avlägsna metaboliska biprodukter från kroppen och eliminera smittsamma organismer. Lymfmassage minskar svullnader i kroppen.
Vänligen boka din massage, kraniosakral behandling eller Seitai under Behandlingar och klicka för den tidslängd du önskar på din behandling. Du kan ange vid bokningen om du har specifika önskemål för behandlingen men det går också bra att du berättar det när du är på plats.
Jag erbjuder med fördel mixade behandlingar där dina behov kan tillgodoses bäst. Välkommen!

Genki Hälsa

Anki Rune är en erfaren terapeut med mer än 15 års erfarenhet. Hon har gedigen erfarenhet av kunder med stelhet, värk och stressrelaterade problem. Med hjälp av sin intuitiva förmåga att hitta rätt, skräddarsyr Anki din behandling att passa just dig. Den japanska akupressurmetoden Seitai, kraniosakral behandling, massage och kinesisk koppnings-massage kombineras efter dina behov.

Mer information finns på genkihalsa.se.

Telefon 0706-799 702
Webbsida
E-post
Adress
Vasavägen 49
58233 Linköping
Öppna i Google Maps 🗗