Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Många av oss idag går omkring med ett felaktigt andningsmönster. Vi andas snabbt och ytligt och ofta med munnen, pga att vi har gått omkring med stress i våra kroppar allt för länge. Denna typ av andning kan leda till besvär med t.ex Ångest, en känsla av att inte få tillräckligt med luft(Astmaliknande besvär) och Smärtor i kroppen. Många kan också känna igen sig med att ofta gå omkring med igentäppta Bihålor. De flesta märker tyvärr inte att de har börjat att andas på ett felaktigt sätt, det är kopplat till många typer av Hälsoproblem i dagens samhälle. Jag rekommenderar att boka 60 minuter vid FÖRSTA besöket.

30/60 min 350:-/700:- Vid 60 minuter bokar du bara 2 st 30 minuter efter varandra

Varmt Välkomna !!!
Den här behandligen/metoden är mycket bra om du t.ex bär på gamla trauman eller en depression som har svårt att släppa. Den funkar lika bra om du också mer vill utforska hur Närhet kan lindra både psykiskt och fysiskt i våran kropp.

Det börjar med att vi möts i en stilla ögonövning för att se vad det undermedvetna och själen kan ha för budskap, och för att komma ner riktigt på djupet i lugn och harmoni. Sedan omfamnar vi varandra, och känner in magin och stillheten som uppstår då våran hjärtan möts.

Om du önskar så inleder vi en stund med ett samtal där du får berätta fritt om dig och vad du känner och har för tankar, och övningen tar sedan ca 30 minuter. Den kan göras både sittande på en madrass på golvet, eller på varsin stol, det som känns bäst för Dig

30/60 minuter - 350:-/700:-
Jag utför K.B. som ett komplement med/till Andningsträning, eller som en fristående behandling.

Kan hjälpa på bl.a på stress, trauma och värk. Har sett mycket bra resultat på rygg/höft/svanskota/axlar också.

30/60 minuter 350:-/700:-

Vid 60 minuter bokar du bara 2 st 30 minuter efter varandra
Jag rekommenderar att boka 60 minuter vid FÖRSTA besöket.
När vi träffas för första gången så har vi alltid ett inledande samtal för att komma fram till det som blir Bäst för dig. Det kan vara rent fysiska behandlingar, eller en kombination av samtal/behandling.

Under en LivsGlädjekonsultation så är utgångspunkten alltid det ödmjuka inlyssnande samtalet, med en känsla av det mycket viktiga som inte sägs med ord. Jag vägleder dig i vad som behöver förändras för att du ska må så bra som du är värd att göra, och hitta den där underbara glädjen igen.

Mitt mål är att DU ska bära med dig en härlig känsla när du går härifrån.
Ett första besök kan ta upp till 90 minuter(dock endast 700:-,

Varmt Välkommen !!!
Rei betyder Universell och Ki är Livsenergin som flödar genom allt levande. Jag är alltså en kanal för Universums helande energi, och när jag ger dig Healing så aktiverar du Ki inom dig själv. Denna metod kan vara mycket effektiv för att få kroppen och själen att släppa på gammalt "skräp" man har samlat på sig under Livet. Det stabiliserar även kroppens Energifält.

30/60 minuter, 350:-/700:- Vill du boka 60 minuter så bokar du 2 st 30 minuters i systemet

Varmt Välkommen !!!
Flytt/Inflyttningserbjudande - 30 minuter TAKTIL MASSAGE,
200:- (ord. pris 350 kr) den 2/9 från kl. 10-17

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA
Beröringsmassagen(Taktila) använder jag för att få ditt MåBra-hormon Oxytocin att flöda i kroppen. Det gör att du kan släppa känslor av rädsla, obehag, otrygghet etc., och i stället uppleva känslor som närhet, trygghet och värme. Det är en mycket skön, lätt och behaglig massage !!!

Varmt Välkomna !!!

GlädjeLyckan

Hej, och varmt välkomna !!!

ÄNDRAD DAG INVIGNING !!!
från 26/8 till 2/9

Underbar söndag på er ALLA😍
Den 28/8-30/9 kör jag tillfälligt upp i NY lokal på Ekersg. 5 i Vasastan.

Från den 1/10: PÅ BEGÄRAN via mail/sms då jag inte kommer att ha en fast plats i stan längre. Jag kommer då att ta emot hemma och kan också göra hembesök. Vissa dagar/tider kommer dock kunna bokas i stan under hösten, det kan ni kolla vid förfrågan/begäran

Detta firar jag med att ha TAKTIL MASSAGE/HEALING/KRANIOSAKRAL BEH. 30 minuter för Endast 200:- under söndagen den 2/9 kl.10-17.

Varmt Välkomna 🤗💖🙏


Jag kommer också att tillägna en halvdag på fredag FM för hembesök också. Läs mer på hemsidan. När du bokar hembesök så skriv "hembesök"+ adress i meddelanderutan- Hur mår du?? .....egentligen??

Brukar du kanske säga att, "det är OK", eller kanske bara svara -"Jag mår bra", utan att verkligen känna efter??

- Har du ditt drömjobb?

- Gör du det DU verkligen vill i ditt liv??.... eller det som andra förväntar sig av dig?

- Börjar energin ta slut?.... pga alla måsten och krav (från dig själv och andra) !!!

Unna dig en välförtjänt stilla stund och fundera över det, och ställ dig frågan; - Mår jag verkligen riktigt bra, och är mitt liv precis som jag vill att det ska vara?
Kärleken till livet har börjat att omfamna min existens mer och mer, och det är den jag vill dela med mig av till er. Vi har har ALLT inom oss, kärleken till oss själva kan verka utmanande att hitta, men den finns där. Jag vill tillsammans med er starta igång den resan, och innerligt gärna följa med när ni finner eran innersta glädje.

Jag vänder mig både till privatpersoner och företag, så ta gärna med dig kollegerna/vännerna hit på kurs, eller gör en förfrågan om föreläsning. På min hemsida kan ni läsa mer om hur vi kan mötas upp och börja att utforska livets härligheter

Telefon 0732-629831
Webbsida
E-post
Öppettider t.o.m. 30/9: Tisdagar 09-17 och fredagar 09-13(om det inte är hembesök uppbokat)

Från den 1/10: PÅ BEGÄRAN via mail/sms då jag inte kommer att ha en fast plats i stan längre.
Adress
Ekersgatan 5
703 42 Örebro
Västra mark
Öppna i Google Maps 🗗