Vad vill du boka?

Glam and Beauty består av både en vackert inredd skönhetssalong och butik i nyrenoverade fräscha lokaler beläget i Lilleby i Göteborg.

Vi bedriver både försäljning av nagelprodukter samt hudvårdsproukter på plats. Vi är Sveriges största leverantör av produkter från Silcare, en av Europas största producenter av nagelprodukter.

Vi lägger i våra behandlingar all fokus på våra kunder och garanterar både ett trevligt bemötande och produkter i toppklass för att du både ska få kvalitets tid samt lämna oss med vackert resultat.

Instagram - Nagelteknolog - Louise Selenius: https://www.instagram.com/lollos_naglar/
Instagram - Glam And Beauty AB:  https://www.instagram.com/glamandbeauty/


Webshop: http://www.glamandbeauty.se/

Välkommen till oss!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Naglar - Nytt set

Vi förlänger dina naglar till valfri längd med en Fransk design alternativt en ombre mellan två valfria färger. Vi har ett brett utbud av färger att välja mellan för dina Franska naglar.
Vi förlänger dina naglar till valfri längd och låter dig välja design. Vi kan självklart agera smakråd, titta gärna igenom våra bilder för att få inspiration.
Vi förlänger dina naglar till valfri längd med valfria färger, du får fritt välja mellan samtliga våra färger och kombinera fritt. Vi har ett brett utbud med över 500 färger att välja mellan.

Naglar - Återbesök

Vi utför ett återbesök på dina sedan tidigare förlängda naglar. Vi förlänger dina naglar till valfri längd med en Fransk design alternativt en ombre mellan två valfria färger. Vi har ett brett utbud av färger att välja mellan för dina Franska naglar.
Vi utför ett återbesök av din sedan tidigare förlängning. Vi förlänger dina naglar till valfri längd och låter dig välja design. Vi kan självklart agera smakråd, titta gärna igenom våra bilder för att få inspiration.
Vi utför ett återbesök av dina sedan tidigare förlängda naglar. Vi förlänger dina naglar till valfri längd med valfria färger, du får fritt välja mellan samtliga våra färger och kombinera fritt. Vi har ett brett utbud med över 150 färger att välja mellan.

Naglar - Förstärkning av egen nagel

Vi utför en förstärkning av din naturliga nagel och bygger en kort nagel och låter dig välja design. Vi kan självklart agera smakråd, titta gärna igenom våra bilder för att få inspiration.
Vi utför en förstärkning av din naturliga nagel och utför en naturell design. Vi kan självklart agera smakråd, titta gärna igenom våra bilder för att få inspiration.
Vi utför en förstärkning av din naturliga nagel och bygger en kort nagel och låter dig välja färg / färger, vi har ett brett utbud av färger med över 150 nyanser på lager. Vi kan självklart agera smakråd, titta gärna igenom våra bilder för att få inspiration.

Gellack

Vi lägger på gellack på dina naturliga naglar. Du får fritt välja mellan samtliga våra färger och kombinera fritt. Vi har ett brett utbud med över 150 färger att välja mellan. Det finns även Thermo och Cat eye att välja bland.

Manikyr

Vi utför en manikyr av dina naglar och ger dig en uppfriskande stund för dina naglar.

Lagning

Vi reparerar en skadad nagel. Vid flera skadade naglar boka två tider på raken. Priset är 100 kr / nagel. Vid fler än tre skadade naglar tar vi betalt som ett återbesök och gör i ordning samtliga naglar, boka i sådant fall ett återbesök istället.

Borttagning av material

Vi avlägsnar gammalt akrylmaterial skonsamt innan vi bygger ett nytt set gelé naglar.

Boka efter denna tid även in en tid för ett nytt set så vi får tillräckligt med tid avsatt för dig.
Vi avlägsnar gammalt material skonsamt och stryker samtidigt på din naturliga nagel "nagelstärkande" vitaminer.
Vi avlägsnar gammalt material skonsamt och stryker samtidigt på din naturliga nagel "nagelstärkande" vitaminer.

Makeup

Få din makeup fixad inför festen, bröllopet, eller vad det nu må vara!

Utförs av diplomerad makeupartist med 14 års erfarenhet

Hår

Här bokar du din tid ifall du vill ha ditt nailhair isatt.

Kunden har köpt sitt eget hår!

Priset är för 100 slingor, därefter 5 kr per slinga.