Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tillfällig kampanj!

MÅNDAG-TORSDAG, FREDAGAR FRAM TILL 14:00!

En mix av dagens trender och dina personliga favoriter. Det du får ut av denna makeup konsultation är ny inspiration till din makeup.

** Om tiden bokas efter 14:00 fredagar kommer den automatisk avbokas.
** Gäller 1 gång per kund.

Ansiktsbehandling

dermapen
75 min 1.000,00 kr Mer info
mer info på min hemsida www.hudterapeuten-anna.se

Fransar & Bryn

Brynformning: Brynet mäts och utvärderas. Målet är att skapa ett naturligt & mer definierat utseende, alltid med hänsyn till ansiktsformen och benstrukturen. Efter konsultation med kunden plockas och formas brynen så som kunden, tillsammans med en bryn-stylist kommit överens om.

** Om du har överplockat dina bryn, är detta en perfekt tjänst!
Vi kommer tillsammans överens om vilken ton du vill ha på brynen, och därefter appliceras detta på brynen.

Färgen kommer att hålla olika beroende på ditt bryns livcykel, vanligtvis 4-8 veckor. Färg på huden kommer att blekna ut snabbare än brynen på grund av naturliga oljor som skiftar nyans från huden.
Grundlig utvärdering av bryn. Målet är att skapa ett naturligt & mer definierat utseende, alltid med hänsyn till ansiktsformen och benstrukturen.

Detta ingår:

- Bryn konsultation
- Bryn formning (trådning eller plockning)
- Trimmning
- Färgning
- Genomgång av brynprodukter
IPL- pigmentfläckar, ytliga kärl, hudföryngring

Kosmetisk tatuering, pmu (permanent make up)

pmu-3Dbryn
120 min 2.000,00 kr Mer info
påfyllning 1500:-
mer info på min hemsida www.hudterapeuten-anna.se
tunn markering mellan fransarna
påfyllning ingår
påfyllning ingår
mer info på min hemsida www.hudterapeuten-anna.se
påfyllning ingår
mer info på min hemsida www.hudterapeuten-anna.se
påfyllning 1500:-
mer info på min hemsida www.hudterapeuten-anna.se
permanent make up
kosmetisk tatuering
3D bryn
3d bryn
3D ögonbryn
Eyeliner
Lipliner

Lashes

Nytt set volym fransar gjorda av duktiga Trainee Annakarin. Hon är utbildad på Look By Linn i Luleå och är trainee (ej certifierad ännu) därav de reducerade priset. Hon fäster så många fransar hon hinner på den utsatta tiden.


** Maxlängd på fransar är 11 mm och 0.20 i tjocklek
** Gör ej från annan salong då detta inte går att redovisa för lärare.
Påfyllning av volym fransar gjorda av duktiga Trainee Annakarin. Hon är utbildad på Look By Linn i Luleå och är trainee (ej certifierad ännu) därav de reducerade priset. Hon fäster så många fransar hon hinner på den utsatta tiden.

OBS: maxlängd är 11 cm på fransarna samt 0.20 i tjocklek.
YumiLashes
120 min 1.195,00 kr Mer info
Hur går behandlingen till?
Dina naturliga fransar lyfts, fylls med vitaminer och en speciell keratininfusion och avslutar behandlingen med att färga fransarna.

Hållbarhet?
Behandlingen håller mellan 6-12 veckor beroende på hur dina fransars kondition är och fransarnas växtcykel. Det avtar successivt eftersom du byter ut dina fransar till nya. För bästa hållbarhet underhåller du dina fransar med YUMI.Lash mascara och/eller serum som finns att köpa med hem.

-Skippa lösögonfransarna!
-Skippa mascaran!
-allergivänlig
-Giftfri
-Inga starka kemikalier
-Utan parabener
-Formaldehydfri
-Fylligare fransar
-Böjda
-Längre


Varför är Yumi Lashes Keratin dyrare än andra salonger som erbjuder ”Lash Lift”?

Många tror att Yumi Lashes Keratin behandling är synonymt med ”Lash Lift” då man får ett liknande resultat direkt efter behandlingen men de skall INTE förväxlas. ”Lash Lift” är endast en franspermanent!

Yumi Lashes Keratin behandling mättar fransarna med vitaminer och keratin inifrån och efter 2-3 behandlingar kan man se att fransarnas kvalité och kvantitet förbättrats. Ett vanligt Lash Lift skadar dina egna fransar och de blir torra och spröda vilket påverkar ett släpp i förtid.


Ibland håller Yumi behandlingen inte som utlovat, varför?

Hormonell obalans i kroppen kan påverka hållbarheten på behandlingens resultat då vi normalt tappar mer hår/fransar.
Tex. Första dagarna av mensen, första perioden av graviditeten, amning, klimakteriet, stress, hormonella läkemedel, läkeprocesser i kroppen etc.


Ska jag tänka på något speciellt innan jag kommer till behandlingen?

Du skall komma osminkad och ren till behandlingen. Kommer du med smink får du boka en ny tid och du debiteras för den redan bokade tiden iom att borttag av smink tar tid och då hinner vi inte slutföra behandlingen.
Borttagning av fransförlängning. Använder en remover, men "skalar" även av lösfransarna. Det är inte skadligt på något sätt. Tar även bort fransförlängningar som är gjorda på andra salonger. Den utsatta tiden är 30 minuter men det brukar går fortare än så. Vill bara ha ordentligt med tid då det varierar hur lätt de är att få bort fransförlängningen när det är ett annat lim än de jag använder.
Färgning av fransar är för dig som vill ge dina naturliga fransar de lilla extra, eller för dig som vill göra en fransförlängning men har väldigt ljusa fransar. Då kan det hända att din fransstylist rekommenderar dig att färga fransarna några dagar innan ditt nya set.
Fransförlängning med singelmetoden. Fäster 75-95 fransar per öga. Fäster så mycket jag hinner på den tiden jag har på de fransar som är starka nog att hålla en fransförlängning. Du väljer själv vilken form du vill ha på din fransförlängning ex. cateye, dolleyes, naturlig m.fl. Jag lägger såklart in min rekommendation beroende på din ögonform osv. Tjockleken på fransarna som fäst vid fransförlängning bestäms beroende på vad dina fransar orkar att bära.
Nytt set singel fransar gjorda av duktiga Trainee Annakarin. Hon är utbildad på Look By Linn i Luleå och är trainee (ej certifierad ännu) därav de reducerade priset. Hon fäster så många fransar hon hinner på den utsatta tiden.

** Maxlängd på fransar är 11 mm och 0.20 i tjocklek
Fransförlängning med singelmetoden. Fäster 95-130 fransar per öga. Fäster så mycket jag hinner på den tiden jag har på de fransar som är starka nog att hålla en fransförlängning.
Fransförlängning med singelmetoden. Städar upp bland fransarna, tar bort fransar som vuxit ut för långt utan att ha fallit av. Fyller upp din fransförlängning så mycket de går på den tiden jag har.
** Gör ej från annan salong då detta inte går att redovisa till lärare
Påfyllning av singel fransar gjorda av duktiga Trainee Annakarin. Hon är utbildad på Look By Linn i Luleå och är trainee (ej certifierad ännu) därav de reducerade priset. Hon fäster så många fransar hon hinner på den utsatta tiden.

OBS: maxlängd på fransar är 11 cm och 0.20 i tjocklek
Fransförlängning med singelmetoden. Städar upp bland fransarna, tar bort fransar som vuxit ut för långt utan att ha fallit av. Fyller upp din fransrad så mycket de går på den tiden jag har.
Quick fix med singel fransar. Denna behandlingen är för dig som har fått en glugg eller vill vara extra fyllig inför helgen eller kanske en dejt. Det jag gör är att jag fäster så många nya fransar som jag hinner på 30 min. Kör ingen städning på så sätt att jag inte plockar bort fransar som vuxit för långt. Jag rengör som vanligt.
Volym fransar, fäster 2-6 tunna fransar i en solfjäder liknande form på en av dina egna fransar för att få mer volym än vad som är möjligt med singelfransar.
Liten påfyllning av volymfransar. Städar upp, dvs plockar bort volymfransar som vuxit ut för lång och ersätter dom med nya fransar.
Stor påfyllning av volymfransar. Städar upp, dvs plockar bort volymfransar som vuxit ut för lång och ersätter dom med nya fransar.
Quick fix med singel fransar. Denna behandlingen är för dig som har fått en glugg eller vill vara extra fyllig inför helgen eller kanske en dejt. Det jag gör är att jag fäster så många nya fransar som jag hinner på 30 min. Kör ingen städning på så sätt att jag inte plockar bort fransar som vuxit för långt. Jag rengör som vanligt.

Makeup

Du får valfri festmakeup och även en snygg frisyr av eget val!
Frisyrer att välja emellan:

The Straight Up: 1 part of healy blowout and 1 part of lots of volume.

The Cosmo: 1 part of volume and 1 part of breathtaking curls

The Mai tai: 1 part of lovley salwwater-spray, 1 part of volume and you'll get a beachy look!

The Dirty Martini: 1 part of backslick, 1 part of hairspray and you'll get a wet look

The Uptini: The ingridients in this one is up to you! Show us a picture or explain what you want!
I priset ingår även en konsultation där vi tillsammans går igenom vad du själv har för önskemål och vad jag har för förslag för bästa möjliga resultat. Du får även ett touch-up paket!

** Går att boka att makeup artisten kommer till dig. Kontakta oss för mer info.
OBS! Kan endast bokas 8/6. Bokningar utöver dessa datum avbokas automatiskt.

Vad är väl en bal på slottet? Kom till oss och få den finaste balsminkningen. Vi anpassar oss efter dina önskemål.
Balmakeup + Hår
Fullbokat
120 min 1.295,00 kr Mer info
OBS! Kan endast bokas 8/6. Bokningar utöver dessa datum avbokas automatiskt.

Vad är väl en bal på slottet? Kom till oss och få den finaste balsminkningen. Vi anpassar oss efter dina önskemål.
Vardags makeup, 45 minuter. Sminket appliceras efter önskemål tillsammans med makeupartistens förslag.
En mix av dagens trender och dina personliga favoriter. Det du får ut av denna makeup konsultation är ny inspiration till din makeup och valfria produkter för 500 SEK.

A mix of todays trends and your personal preferences. You get 500 SEK worth in products too.
Learning by doing! På 90 minuter lär vi dig hur du applicerar valfri makeup. Vi kastar också in valfria produkter för 500 SEK.

With a twist of extra knowledge, we teach you how to do your own makeup. Learning by doing. Muddle in som products worth 500 SEK.
En makeupkväll hos oss innebär att du och dina vänner/närstående/bekanta/arbetskamrater kan boka in en kväll där ni får lära er mer om makeup. Under kvällen fördjupar vi er i hur man lägger allt från bas, ögon, bryn - till en komplett makeup. Sedan får ni själva testa genom att låna våra produkter och få hjälp med rådgivning av en av våra utbildade makeupartister.

OBS! Meddela i bokningen hur många ni blir. Minst antal deltagare 4. Max antal deltagare 10. Priset varierar beroende på hur många deltagare det är och därmed hur många makeup artister det behövs.

Valfri fest makeup på 60 minuter.
I priset ingår även en konsultation där vi tillsammans går igenom vad du själv har för önskemål och vad makeupartisten har för förslag för bästa möjliga resultat. Du får även ett touch-up kit för kvällen!

** Går att boka så makeup artisten dyker upp hos dig! Ta kontakt för mer info.
Denna konsultation är till för dig som ska gifta dig och vill förbereda dig inför hur du vill ha din makeup och eventuellt hår. Vi kommer tillsammans överens om vilken typ av makeup du vill ha utifrån egna önskemål och rådgivning från en av våra fantastiska makeupartister.

Spraytan

Spraytan helkropp.

Att tänka på innan ditt besök:
- Duscha och skrubba kroppen ordentligt dagen innan din spraytan. Det bästa är att använda skrubbhandskar istället för skrubbkrämer då dessa kan innehålla olja och förhindra spraytan vätskan att absorberas i huden.
- Använd EJ bodylotion eller deo samma dag som din spraytan!
- Tänk på att vaxa eller raka dig minst en dag innan du spraytanar dig.
- Använd ej parfym på kroppen eller smink, kommer du sminkad så finns det möjlighet att sminka av sig på salongen!
- Ha mörka och så löst åtsittande kläder som möjligt. Du kan få färg på kläderna, men oroa dig inte färgen går bort i tvätten.

Trådning

Vi färgar dina bryn i en naturligt mörkare färg samt trådar. Skillnaden mellan trådning och noppa/vaxa är att trådning är effektiv och skonsam mot hyn. Trådning går snabbt och en fördel med tekniken är att även riktigt små fjun kommer ur, vilket kan vara svårt om man plockar med pincett eller vaxar. Vi använder oss utav RefectoCil vid färning som är godkänt runt ögon och hy.
Trådning av området runt dina läppar, t.ex. överläppen.
Trådning av ögonbryn.

Gloss Beautybar

Vi har samlat så många skönhetstjänster vi bara kan under ett och samma tak, Gloss Beautybar. Så du ska slippa springa runt hela stan för att göra dina skönhetstjänster. Du ska kunna göra de mesta på en och samma salong.

Vi som arbetar på salongen är Annakarin, Ronja, Anna och Natalie.
Vi utför bland annat följande behandlingar:

Fotvård
Hudvård
Spraytan
Ansiktsbehandling
IPL behandling
Vaxning
Ögonfransförlängning
Yumi behandlingar
Makeup

Vi är alla certifierade och/eller diplomerade inom våra olika områden och arbetar endast med de bästa och godkända produkterna, allt för våra kunders bästa.

Kom gärna in för din personliga rekommendation.


DIREKTNUMMER:
Hudterapeuten Anna: 070-2029378
Natalie Svensk: 073-0881314

Telefon 0709126868
E-post
Öppettider Öppettider tisdag- fredag 11-17, lördag 12-15 eller efter tidsbokning.
Adress
Västra Esplanaden 7B
903 25 Umeå