Boka Healing with your I AM presence med musik, 60 min 60 min , 750,00 kr

Personlig kanaliserad healing från 7D-9D. För dig som är Twin flame, Ljusarbetare, Högkänslig eller annan Avancerad själ.

SESSIONEN INNEHÅLLER & GER DIG BL.A
- För dig unika ljuskoder
- Kapar negativa energisträngar
- För dig unika healingverktyg
- Rening från programmering, implantat, parasiter etc.
- Uppgradering, rening och expansion av ditt energisystem
- Healing av relationer & trauma från all dina liv
m.m

Sessionen fås på ljudfil och du ska lyssna på healingen 1-2 ggr/veckan under en period för att implementera healingen fullt ut. Boka dina sessioner 12 dagar - 3 månader emellan för en långsiktig djup personlig transformation för att hjälpa dig på din resa av ascension, Self Mastery och Soul embodiment.

Du får en sammanfattning av healingen på svenska mot slutet av sessionen

Du behöver inte göra något speciellt under tiden jag har din session, utan kan vara som vanligt i din vardag.

VÄLJ ETT TEMA FÖR DIN SESSION, T.EX.
- Heala kring fysiska besvär
- Heala kring relationer
- Vad du känner själv att du vill ha healing kring
- Lämna över till din I AM presence att välja tema

FÖRBEREDELSER
Du bokar din session här och får betalningsinformation i din bokningsbekräftelse från noreply@bokadirekt.se. Betalning ska alltid vara inne innan sessionen startar.

Inför din session så mailar du vilket tema som du vill ha healing kring (max 1 tema). Beskriv så kortfatta som möjligt vad du önskar healing kring. Det är avgörande att jag får begränsad info utan många detaljer, använd endast några meningar.

Du mailar till info@goddessoflighthealing.se. Detta gör du utanför bokningssystemet från den mailadress som du angett i bokningen.

Du får efter sluttiden tillgång till din inspelning genom en länk på din registrerade mail.

Viktigt är att betalning sker innan sessionen, se info i din bokningsbekräftelse.

Läs mer: https://www.goddessoflighthealing.se/sv-SE/boka-healing/kanaliserad-healing/healing-with-your-i-am-presence-43371222

Hemsida 24 BILD.jpg

Vecka 11

mån
9
mar
tis
10
mar
ons
11
mar
tor
12
mar
fre
13
mar
lör
14
mar
sön
15
mar
Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider 10:00 15:00 10:00

mars 2020

måntisonstorfrelörsön
v92425262728291
v102345678
v119101112131415
v1216171819202122
v1323242526272829

Goddess of Light healing

Susanna Sannö är en Gatekeeper, Orakel, Gudinnan av Ljus, Överprästinna och en av bevararna av koderna i detta solsystem, som bygger pelarna för den Nya jorden. Hon jobbar på frekvenserna av Violett, Diamantvitt, Silver Platinum vitt, Rosa, Christed ET´s Elohim och 1st order of Angels: Seraphim.

Hon är här för att hjälpa till att väcka alla de gudomliga feminina mallarna i hjärtat och själen i varje inkarnerat varelse. Som en äkta gudinna är hon i service av mallarna och det Tempel av Ljus som är anslutna till Gudinnan av ljus, renhet, visdom och fertilitet.

Genom ljusöverföring som överförs av hennes röst och hennes Seraphim Over-soul och healing utförd i samarbete med uppstigna mästare, gudar, gudinnor och Christed ET's av det högsta ljuset så är hennes själsuppdrag som en gudomlig feminin twin flame att förmedla helande för att transformera ditt eget trauma och mänsklighetens trauma som du bär i dina celler, DNA, energisystem och traumatiserade fragment av din själ ~ för att hjälpa dig på din uppstigningsresa mot: Soul embodiment, Self Mastery och förenande med din tvillingflamma Hjärta till Hjärta Själ till Själ.

Susanna jobbar endast med dig genom dina själsliga aspekter. Du tar del av healingen i den fysiska dimensionen genom en inspelning av den kanaliserade healingen som kom igenom i samarbete med din I AM presence och Högre Jag. Du tar emot healingen i dina lägre aspekter genom lyssning av dina sessioner i meditation.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Veckodagar samt helger
kl. 10.00 - 18.00
Adress
Stockholm
Sverige