Vad vill du boka?

Hej alla badglada!

Från och med den 14 januari får ni självsimmare som vill simma på söndagar gå in vid zoomarket och vidare till simmet då kliniken kommer hålla stängt på söndagar.

Ni anmäler då er ankomst till personalen i butiken.

Eftersom kliniken håller stängt finns ej tillträde till vibrationsplattan på söndagar.

Vill man föna sin hund så finns eluttag inne i poolområdet (ovanför kroken vid ingången till duschen), detta får göras under sin egen bokade simtid.Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Hundsim

Kom och simma din hund själv i vårt träningscenter.
Du behöver ett simkörkort på varje hund du simmar här, detta för att du och din hund ska få goda kunskaper om hur du tränar din hund på bästa sätt.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Gotlands Smådjursklinik

Vi har en komplett smådjursklinik med lab, digital röntgen, kirurgi, ortopedi & daglig stationärsvård.

Gotlands smådjursklinik har en helt nybyggd fräsch friskvårdsanläggning där vi jobbar både med rehabilitering av patienter samt friskvård.

På friskvårdssidan arbetar 3 glada tjejer som alla är utbildade hundsiminstruktörer, 2 är även utbildade hundfysioterapeuter samt den 3:e under utbildning.

Vi har bred kunskap om friskvård och rehabilitering och arbetar tillsammans med veterinärerna för att ge ditt djur de allra bästa individuella förutsättningarna till att må så bra som möjligt.

Vi erbjuder förutom våran superfina bassäng även, Watertreadmill, vibrationsplatta, massage, balansbollsträning, laser, friskvårdsbesiktningar mm.

Om du vill kontakta oss ring: 0498-296288 eller maila på: info@gotlandssmadjursklinik.se
Varmt Välkomna!!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån-fre 08-18,00
Lör-Sön 10-15,00
Adress
Skarphällsgatan 8
621 41 Visby
Öppna i Google Maps 🗗