Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Massage

Djupgående massagebehandling med terapeutiska behandlingsmetoder och tekniker. Behandlingen kan antingen vara riktad mot att förebygga besvär eller att behandla direkta problem som onda axlar, nackspärr, ryggskott, trötta ryggar, ledbesvär, tennisarmbåge, spänningshuvudvärk etc.
Den klassiska massagen löser upp spänningar i kroppen och ger en behanglig och skön avslappning.
Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i t ex axlar rygg och nacke. Massagen ökar blodcirkulationen och du känner dig lugnare och rörligare.
En härligt avslappnande massage med aromaoljor som mjukar upp musklerna. Perfekt om du känner dig stressad och vill slappna av. Aromamassage är ett kraftfullt sätt att ge kroppen aromaterapi. De eteriska oljorna når in i kroppen genom huden och via lungorna.
Energimassage bygger på akupunktursystemet, ett system med tolv energikanaler inom oss. När energin är i balans ökas motståndskraften mot sjukdomar och depressioner. Energiflödet kan påverkas utifrån de kontaktpunkter som finns på kroppen. Genom att massera dessa punkter öppnas ev. energiblockeringar och balansen återställs.
Fibromassage är en speciellt anpassad, mycket mild massagemetod för att ge smärtlindring till patienter med fibromyalgi. Målet är att öka blodcirkulationen och välbefinnandet. Redan efter en kort behandlingsperiod har patientens tillstånd förbättrats; mindre smärta och bättre livskvalitet
En speciellt anpassad massagemetod för att ge smärtlindring till patienter med fibromyalgi. Målet är att öka blodcirkulationen och välbefinnandet. Redan efter en kortare tids behandling har patienters tillstånd förbättrats. Mindre smärta och bättre livskvalitet
En otroligt skön behandling med varma lavastenar. De varma lavastenarna stimulerar och förbättrar blodcirkulationen och ämnesomsättningen i kroppen. Stenarna innehåller mineraler, framförallt järn, som absorberas genom huden.

Guns massage och friskvård

Mitt namn är Gun Salomonsson som driver företaget. Jag är diplomerad Massageterapeut, certifierad Massör
och Friskvårdskonsulent. Jag erbjuder olika former av massagebehandlingar som jag lägger upp efter dina behov både terapeutiska och avslappnande

Visa kontaktinformation
Öppettider måndag 14.30-19.30
tisdag 08.00-18.00
torsdag 10.00-18.00
fredag 08.00-11.00
Lunch 12.00-14.00
Adress
Sleipnervägen 20
136 43 Handen
Öppna i Google Maps 🗗