Vad vill du boka?

NAMASTE ! Yogis!
NAMASTE ! YOGIS!
NAMASTE ! YOGIS!  Det där med ett nytt år, ett nytt skifte, en ny dag kan verkligen ge oss den där känslan utav hopp, en ny möjlighet och chans. Det som vi inte lyckades med igår kanske vi lyckas med idag. Det vi inte vågade, kanske vi vågar idag. Vad det än innebär för dig så är varje dag en gåva, en möjlighet, en andra chans.

Ett Nytt År med start av att föra in Yogan i ditt liv.......


GRUNDKURS I MEDIYOGA:   ONSDAGAR kl 19.00 8ggr med start den 25 januari.
FORTSÄTTNINGS KURS:        TORSDAGAR kl 19.00 8ggr med start den 26 januari,
Vid frågor om kursen mejla: ann-loou@halsaraktigenom.se

Anmälan görs till
info@hotyogahelsingborg.se
Det kommer finnas möjlighet att gå en  kurs som riktar sig mot Stress och utbrända 8 ggr. Start Feb 2017  Sluten grupp

Hoppas vi ses på mattan,


Namaste

Enskild Yoga lektion, För privat person 75 min

Hyr in mig som din privata Yoga Pt. Du kanske inte vill eller kan delta i en hel kurs då kan detta vara en bra lösning.

Milersättning tillkommer utanför Helsingborgs kommun.
Första yogalektionen kostar 450 kr för 90 min.
Vill man fortsätta med enskilda yoga pass kostar det vid köp av 10 klippkort 1500kr.
Varmt välkommen.

Enskild Yoga lektion, Företags kund

Denna tjänst ingår i ett " paket" som är sammansatt specifikt för Företag som en led i att hjälpa medarbetare som har eller riskerar att hamna i långtidssjukskrivning pga av Utbrändhet eller depression.
Kontakta mig för offert och hela upplägget.

Kost och träninsgsupplägg, 1:a konsultation samtal

Boka in ditt första samtal som är kostnadsfritt så pratar vi om vad jag kan hjälpa dig med.
Samtalet brukar ta 1 timme och efter det kan du i lugn och ro bestämma dig för när du vill börja ned dina kostvanor mot ett bättre och hälsosammare liv.
Vill du sedan ha kostrådgivning så kostar det 2500 kr för 12 veckors matschema ink träningsschema och support.
Varmt välkommen att boka din telefon tid så ringer jag upp dig.

Medi yoga mot Stress och utbrändhet, Sluten grupp

Detta är kursen för dig som är utsatt för påtaglig stress eller är utbränd( har utmattningssyndrom). Kursen passar både dig som är nybörjare och för dig som har tidigare erfarenhet av Mediyga.
Rehab gruppen ger ett tydligare individuellt bemötande i en mindre grupp(max15 deltagare). Du får konkreta verktyg, tips, råd, fakta, yogaövningar och meditationer.
Mellan kurstillfällena arbetar du på egen hand med ett specifikt rehabprogram, vilket hjälper dig på vägen tillbaka till kraft,glädje och balans.

Vi möts 8 gånger, 90 min varje gång. Sluten grupp

Medicinsk Yoga kurs forts, 8 ggr

Denna kurs innehåller flera pass och meditationer som sedan 1998 testats inom Svensk forskning, bland annat på Karolinska sjukhuset och Danderyds sjukhus, samt ingått i Rehabverksamhet på bl. a Astra Zenica. Passen har mätbara goda effekter på bland annat sömn, smärta, hjärtproblem, ryggproblem, oro och ångest. Men du blir också mjukare, rörligare i kroppen och lugnare till sinnet. Övningarna kan göras liggandes på matta eller sittandes på stol. Varje pass är 60 minuter. Passen består av mjuka rörelser, focus - och koncentrationstekniker samt vila och meditation.

Mediyoga kurs Forts

Fortsättning serien är för dig som är redo att gå vidare efter Mediyoga Bas. Denna serie är speciellt framtagen för att släppa låsningar i dina tre nedre chakran: rotchakrat, sexual chakrat, magchakrat.
Dessa låsningar är utifrån yogans perspektiv den vanligaste bakgrunden till många av de obalanser vi drabbas av och detta gör Fortsättningsserien till ett mycket användbart och kraftfullt verktyg. Den är indelad i kategorierna Mjuk, Medel och Intensiv.
Alla pass i fortsättningspassen kan utövas av alla.

Återbesök Enskild session Mediyoga

Ett återbesök där vi tittar på hur passet från första besöket har påverkat dig om vi behöver göra justeringar eller helt nya övningar.

Enskild Session i Mediyoga

Mediyoga är med sitt holistiska synsätt på människan en kraftfull, djupverkande metod för att skapa och återskapa hälsa på alla plan, fysiskt, mentalt och emotionellt.
En Enskild session innebär att du berättar om dina specifika besvär, du får en sammanställning av hur yogan ser på detta, ett träningsprogram anpassat efter dina behov samt ett uppföljningssamtal, ett återbesök 4-6 veckor senare.

Kost och tränings rådgivning on line

Under 12 veckor får du ett anpassat Kostupplägg och ett träningsprogram med enklare övningar som du kan göra hemma.
Kroppen och sinnet behöver dessa veckor för att kunna anpassa sig till din nya livsstil, det är ingen qvickfix. Det tar tid att återuppbygga sin kropp och sitt nya tänk, men det går att förändra. Ha tillit.
Du får veta precis vad du ska äta och hur mycket. Bra nyttig mat lagad från grunden är nyckeln till ett hälsosammare liv. Många små måltider fördelat under hela dagen kommer hålla din blodsocker kurva jämn så att du undviker att falla i socker fällan.
Boka upp dig på en tid som passar dig för en kostnadsfri konsultation via telefon eller på plats på min mottagning.
Tveka inte att bli hjälpt till en sundare och hållbarare livsstil.

Massage

Klassisk Svensk massage
Svensk klassisk Massage behandling
Svensk Klassisk Massagebehandling