Vad vill du boka?

Värdekort

Behandlingar

Erbjudande att prova på Acess Bars för endast 475 kr (normalpris ca 700 kr)

En Bars-behandling innebär en mjuk beröring av 32 punkter på huvudet. Du kan lätt, enkelt och utan ansträngning släppa taget. Terapeutisk, behandlande och avslappnande teknik mentalt och känslomässigt.

Bli av med störande tankekaos och få en timmes djup avslappning på köpet! Kan du tänka dig att ligga skönt nerbäddad på en massagebänk, med kläderna på, och bli omhändertagen genom lätt beröring på 32 olika punkter på huvudet - 60-75 min i total tystnad och bara njuta?

Access Bars hjälper dig att verkligen bara vara i stunden och koppla av samtidigt som det rensar bort en massa virrvarr av tankar, så blir du pigg och alert och redo att ta itu med just det du vill göra och inte vad du "borde" enligt alla andra.

Som sämst kan det upplevas som en underbar massage eller så kan det förändra ditt liv totalt...

*** DETOX! ***

Klippkort 3 ggr 560 kr = gå 3 ggr betala för 2
Klippkort 6 ggr 1120 kr = gå 6 ggr betala för 4


*** VÄLKOMMEN ***********


Detox fotbad - för din hälsa

Best4Detox fotbad startar en utsöndring av gifter, tungmetaller och slaggprodukter ur kroppen.

Du sätter ner fötterna i en fotbalja med en spole i mitten. Positiva och negativa joner börjar tillföras vattnet vilket utsöndrar gifter mm ur kroppen varvid vattnet missfärgas kraftigt. När jonerna kommit in i kroppen fungerar de som extremt kraftiga antioxidanter. De neutraliserar de fria radikalerna så att de kan avlägsnas från kroppen. Resultatet blir väldigt olika på olika kunder och det beror helt på hur förgiftad kroppen är.

Avgiftningsprocessen fortsätter i 2-3 dygn efter en behandling.

En normal kur består av två behandlingar per vecka under fyra veckor varefter man tar en paus. För vissa går det att fortsätta med ytterligare behandlingar och få ett bättre resultat men risken finns då att man rensar ut nödvändiga vitaminer och mineraler i kroppen. Detta kan motverkas med rätt kosttillskott.

Följer man våra rekommendationer kan man få ett förbättrat immunförsvar, bättre blodcirkulation, mer energi, sover bättre, mindre smärtor vid kroniska smärtor, mm. Förbättringen är mycket individuell men för de flesta hittar man något som förbättras när gifter och tungmetaller lämnar kroppen.

Detoxbehandling 30 min:
1 gång 280 kr
8 gånger 1800 kr

Vad är zonterapi?

Zonterapi är en alternativ medicinsk metod som används för att främja hälsa, skapa avslappning och minska stress. Zonterapi stärker immunförsvaret och rent allmänt förbättrar livskvaliten.

När man ger zonterapi arbetar man på zoner under fötterna, enkelt uttryckt kan man säga att man behandlar kroppens alla organ och kroppsdelar. Genom att stimulera dessa zoner (under foten) får kroppen hjälp att få igång sin egen läkningsprocess.

Zonterapi kan hjälpa dig som har problem med tex.:
* Rygg, nacke, axlar
* Huvudvärk, migrän
* Sömnproblem, stress
* Mage, tarm

För mer info och tider - vänligen kontakta Lisa direkt på
0730-40 79 75
Öronljus ger avkoppling, avspänning, ny energi, lindrar tinnitus och befriar dig från vaxproppar. Ljusen tillverkas av bomullsmaterial som är fritt från bekämpningsmedel och är inte behandlade med kemikalier.

När används öronljus:
Rengöring av hörselgångar
För lindring och avslappning
Vaxproppar
Kroniska öroninflammationer
Hörselnedsättning
Lock för öronen
Tinnitus/öronsusningar
Klåda, irritationer, eksem i öron och bihålor
Tryckreglerar vid huvudvärk, migrän, bihåleinflammation


Ljusen doppas i honungsextrakt och bivax med tillsats av örter som salvia, johannesört och kamomill samt naturliga aromessenser.

Kostnad: 299 kr

Hälsa

ÄR HÄLSA VIKTIGT FÖR DIG?
Vår dagliga kost har under de senaste decennierna förändrats. En stor förändring är att många har gått från att äta mycket fisk med omega-3, till att idag överdrivet konsumera vegetabiliska oljor och bearbetade livsmedel som innehåller mycket omega 6. Detta leder till en obalans mellan dessa två livsnödvändiga fettsyror.

REKOMMENDERAT AV MYNDIGHETER
Balansen mäts i hur stor andel omega-6 du har i blodet i förhållande till omega-3. I stora delar av västvärlden är den rekommenderade balansen 5:1 eller bättre (referens: Nordic Nutrition rekommendation 2004). Undersökningar visar att den genomsnittliga balansen i stora delar av Europa idag är 15:1. Med Zinzinos produkter kan de flesta nå ett balansvärde på 5:1 eller bättre (3:1) på 120 dagar.

Zinzinos Balance produkter kan på ett enkelt sätt hjälpa dig att förbättra din omega-6 till omega-3 balans. Balance-produkterna innehåller en unik kombination av fisk-och olivolja. Kroppen kan inte producera omega-3 (EPA och DHA) själv och därför måste det tillföras genom kosten.

ZINZINOTEST
Vill du veta om du är i balans? Vi erbjuder ett unikt test för dig som vill få reda på din balans. Zinzino BalanceTest är ett blodprov. Testet tar mindre än en minut att genomföra och blir analyserat på St. Olavs Hospital Universitetssjukhus i Trondheim, ett av Skandinaviens ledande laboratorium.

Testet analyserar 11 fettsyror i ditt blod och visar med 98 % säkerhet hur din balans mellan omega-6 och omega-3 ser ut. Du får också svar på hur många procent omega-3 du har i ditt blod. Ditt svar får du inom 20 dagar.

Startpaket från 1395 kr inkl. 3 oljor och 2 tester. Månadskostnad ca 249 kr (beroende på produkt, 6 månaders abonnemang)

För mer information om Balansoljan och för att boka ett test vänligen kontakta Hälsa till alla på 08-36 00 30

Saltrum

Giltigt 30-dagar i följd från första saltrumstillfälle. Kortet gäller för 1 person.

Välkommen!

***********************************************************************

Själva behandlingen sker i ett rum klätt med salt, från golv till tak. Luften i rummet blandas med mikroskopiskt finfördelad bergsalt. Saltet har en stimulerande, rengörande och läkande effekt på både hud och andningsvägar eftersom saltet förstör bakterier och svampar och därmed stimulerar immunförsvaret

Saltrum är känt för sin förmåga att på ett naturligt sätt rensa dina luftvägar och på så sätt lindra
*förkylningar (vid vanliga förkylningar minskar saltbehandlingen svullnader i slemhinnorna. Snuva och hosta blir bättre eller försvinner helt)
*astma (när det gäller astma har läkarna konstaterat att saltrumsbehandling har lindrande och positiva effekter. Astmatiker får lättare att hosta upp slem och andningsbesvären minskar)
*allergier
*KOL och andra luftvägsbesvär

Saltbehandling är bra även vid psoriasis samt hudeksem på grund av sin bakterieförstörande förmåga.

Saltrumsbehandling renar andningsorganen och ökar därmed syreupptagningsförmågan och kan med fördel användas inom friskvården i både förebyggande och prestationshöjande syfte.

Dessutom är det en unik och avkopplande upplevelse - Saltaerosol (saltet i luften) som finns i saltrummet innehåller negativa joner som har positiv inverkan på nervsystemet, minskar stress och förbättrar sömnen.


Inget ombyte krävs. Du sitter i dina vanliga kläder på bekväma vilostolar under 40 minuter och njuter av avkopplande musik.Välkommen till Spånga Saltrum!

*** Erbjudande *********************************************

Klippkort Saltrum -
5 ggr 700 kr. 10 ggr 1300 kr. (Giltighetstid 1 år, ej personligt!)

**************************************************************************
Själva behandlingen sker i ett saltrum klätt med salt, från golv till tak. Luften i rummet blandas med mikroskopiskt finfördelad bergsalt. Saltet har en stimulerande, rengörande och läkande effekt på både hud och andningsvägar eftersom saltet förstör bakterier och svampar och därmed stimulerar immunförsvaret

Saltrum är känt för sin förmåga att på ett naturligt sätt rensa dina luftvägar och på så sätt lindra
*förkylningar (vid vanliga förkylningar minskar saltbehandlingen svullnader i slemhinnorna. Snuva och hosta blir bättre eller försvinner helt)
*astma (när det gäller astma har läkarna konstaterat att saltrumsbehandling har lindrande och positiva effekter. Astmatiker får lättare att hosta upp slem och andningsbesvären minskar)
*allergier
*KOL och andra luftvägsbesvär

Saltbehandling är bra även vid psoriasis samt hudeksem på grund av sin bakterieförstörande förmåga.

Saltrumsbehandling renar andningsorganen och ökar därmed syreupptagningsförmågan och kan med fördel användas inom friskvården i både förebyggande och prestationshöjande syfte.

Dessutom är det en unik och avkopplande upplevelse - Saltaerosol (saltet i luften) som finns i saltrummet innehåller negativa joner som har positiv inverkan på nervsystemet, minskar stress och förbättrar sömnen.

Visste ni att arbetare i saltgruvor förr i tiden aldrig hade virussjukdomar, astma eller andra luftvägsbesvär?

Inget ombyte krävs. Du sitter i dina vanliga kläder på bekväma vilostolar under 40 minuter och njuter av avkopplande musik.

SALTRUMSBEHANDLING, 40 minuter:
1 tillfälle 200 kr (pensionär, student 180 kr)
5 tillfällen - klippkort 875 kr (800 kr)
10 tillfällen - klippkort 1650 kr (1550 kr)

Välkommen till Spånga Saltrum!

Hälsa till alla/Spånga Saltrum


Vill du bjuda någon på en härlig upplevelse?
Köp Presentkort hos Hälsa till alla!

Ibland kan det vara svårt att veta vad man ska ge bort, ett presentkort hos oss är alltid uppskattat. Kortet är giltigt i 12 månader och kan fyllas med valfritt belopp eller gälla för en specifik behandling. Har du inte möjlighet att ta dig hit kan du höra av dig till oss så skickar vi presentkortet med posten.

************************************************************
Hos Hälsa till alla/Spånga Saltrum erbjuds du en avkopplande stund.

Saltrumsbehandlingen rensar på ett naturligt sätt dina luftvägar och lindrar förkylningar, astma, pollenallergi, KOL och andra luftvägsbesvär. Vid vanliga förkylningar minskar saltbehandlingen svullnader i slemhinnorna, snuva och hosta minskar eller upphör helt.

Dessutom är det en unik och avkopplande upplevelse som har positiv inverkan på nervsystemet, minskar stress och förbättrar sömnen.

Vi erbjuder även:
* Zonterapi
* Massage
* Meditation i saltrummet
* Access Bars

* Zinzino test - testa din fettsyrabalans mellan Omega 6 (inflammationshöjande) och Omega 3 (inflammationsdämpande)

*Fotbadsdetox - avgiftningsmetod som hjälper kroppen att starta en utrensningsprocess av gifter och slaggprodukter som samlats inne i kroppen

Varmt välkommen!

Telefon 08-360030
Webbsida
E-post
Öppettider Avvikande öppettider kan förekomma - ring eller boka gärna innan:

Ons 12:00-18:00
Tors 12:00-18:00
Fre 13:00-18:00
Lör 11:00-14:00

(ELLER enligt överenskommelse!)
Adress
Värsta Allé 7
163 51 SPÅNGA
Västerort/Stockholm